ripple, xrp, donker
Ripple

Ripple sluit grote nieuwe partnerschap in Australië

Ripple gaat samenwerken met Novatti Group om grensoverschrijdende transacties tussen Australië en Zuidoost-Azië mogelijk te maken.


Een nieuwe samenwerking voor Ripple

Novatti Group, is een Australisch bedrijf dat zich richt op digitaal bankieren en betalen. Het bedrijf heeft vandaag aangekondigd dat samen gaat werken met Ripple om uit te te breiden in de regio Zuidoost-Azië.

Volgens het officiële persbericht zal de nieuwe samenwerking de klanten van Novatti Group in staat stellen om grensoverschrijdende transacties uit te voeren met behulp van het RippleNet.

Al meer dan 300 financiële bedrijven over de hele wereld gebruiken RippleNet om transacties uit te voeren met behulp van blockchain-technologie.


Diensten in Zuidoost-Azië uitbreiden

De Navatti group wil zijn diensten dus in de regio Zuidoost-Azië uitbreiden door middel van een recente samenwerking met Ripple. Novatti werkt samen met het blockchain-bedrijf om realtime overmakingen tussen Australië en Azië mogelijk te maken.

In een reactie op de recente aankondiging zei Peter Cook, de directeur van Novatti het volgende:

“Novatti is ongelooflijk verheugd om samen te werken met Ripple, die de wereldwijde betalingssector snel ontwricht. Deze samenwerking zal het concurrentievermogen van Novatti verder vergroten en onze klanten toegang bieden tot nieuwe, innovatieve betalingsoplossingen. In het bijzonder kijken we ernaar uit om met Ripple samen te werken om onze klanten toegang te bieden tot hun opwindende alternatieve financieringsoplossingen, zodat onze klanten kapitaal kunnen vrijmaken om zich te concentreren op de groei van hun bedrijf. “


Klik hier en verdien tot $500 aan bonussen bij exchange Bybit. Voor alle gebruikers die crypto storten. Actie geldt tot en met 10 december.


Blockchain wordt steeds meer gebruikt

De blockchain-technologie in de regio Zuidoost-Azië, wordt de afgelopen jaren steeds meer gebruikt. Landen als Singapore, Maleisië en Thailand hebben de integratie van de blockchain-technologie in verschillende sectoren aangekondigd, waaronder grensoverschrijdende betalingen.

Novatti werkte eerder samen met grote betalingsbedrijven, waaronder Visa, Alipay, UnionPay International, Google Pay, Samsung Pay, Marqeta en Decta. Ondanks deze samenwerkingen vindt Novatti het noodzakelijk om met Ripple samen te werken om de groeiende Aziatische markt te bedienen.

“Deze samenwerking zal de internationale expansie van Novatti versnellen, met name in Zuidoost-Azië. Daarbij streven we naar hogere transactievolumes en omzetgroei voor Novatti’s kernactiviteiten voor betalingsverwerking, ”aldus Cook.