Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Ripple verkocht in tweede kwartaal 2022 voor $409 miljoen aan XRP

Ripply blijft het aantal XRP tokens verhogen, terwijl de vraag voor hun On-Demand Liquidity dienstverlening stijgt. In het nieuwe kwartaalrapport van Ripple valt te lezen dat de verkoop van XRP het afgelopen kwartaal met ongeveer 50 procent gestegen is. Die stijging werd vooral toegewezen aan de enorme vraag naar de On-Demand Liquidity (ODL) dienstverlening.

Groei van 800 procent

Als we de cijfers van Ripple mogen geloven, dan is ODL ten opzichte van het tweede kwartaal van 2021 met 800 procent gegroeid. Het zijn indrukwekkende cijfers die laten zien dat Ripple allesbehalve een dood project is. Een belangrijke katalysator voor die groei lijkt de samenwerking met het Litouwse FINCI. Dit is een partij die erop gericht is om onmiddellijke en goedkope overboekingen mogelijk te maken voor het retail-publiek.

Blijkbaar is de technologie van Ripple daar het ideale middel voor. Met de wereldwijde expansie van ODL zijn ook de verkopen van XRP flink toegenomen. In het tweede kwartaal van 2022 verkocht Ripple namelijk voor 408,9 miljoen dollar aan XRP. Een flinke stijging ten opzichte van de 273,27 miljoen dollar aan XRP van het vorige kwartaal.

Last van macro-economische omstandigheden

Ripple geeft aan in het tweede kwartaal vooral last te hebben gehad van de macro-economische omstandigheden. Ondanks dat heeft de token het de laatste weken behoorlijk gedaan en is een belangrijke weerstandszone doorbroken. Als XRP dat bullish momentum weet vast te houden, dan heeft het de potentie om verder te stijgen. Momenteel staat het voor de afgelopen week op een plus van 9,69 procent.

Over de afgelopen 24 uur gemeten gaat het alleen iets minder met XRP en schrijft het een min van 2,32 procent. Met de huidige koers van 0,3829 dollar staat het project nog altijd op plek 6 op CoinMarketCap en doet het mee met de grootste projecten van de industrie. Daarbij laat de stijging van de activiteit op het platform zien dat het project nog verre van klaar is en zeker de potentie heeft om tot iets moois uit te groeien.

Ripple nieuws

Goldman Sachs, Wells Fargo en HSBC classificeren XRP als digitale valuta Goldman Sachs, Wells Fargo en HSBC classificeren XRP als digitale valuta
Ripple krijgt toestemming om video’s van SEC ambtenaren te verifiëren Ripple krijgt toestemming om video’s van SEC ambtenaren te verifiëren
Meer dan 71.000 XRP-investeerders steunen Ripple Meer dan 71.000 XRP-investeerders steunen Ripple
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten