advocaat, recht
Ripple

Ripple voegt twee nieuwe advocaten toe aan hun juridische team

Ripple heeft twee nieuwe advocaten van het advocaten kantoor Kellogg Hansenom ingehuurd om het juridische team te versterken.

Versterking in zaak tegen de SEC

Kellogg Hansen is een advocatenkantoor met veel ervaring in soortgelijke zaken. De twee advocaten van Kellogg Hansen, genaamd Kylie Chiseul Kim en Clayton J. Masterman, zullen Ripple vertegenwoordigen in hun langdurige rechtszaak tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

Volgens bronnen heeft rechter Analisa Torres de twee nieuwe advocaten toegelaten tot de zaak tegen SEC. Bronnen suggereren dat de onboarding betekent dat juridische procedures kunnen worden verlengd.

Op basis van verschillende rapporten vertelde de CEO van Ripple, Brad Garlinghouse, dat zijn bedrijf de VS zou verlaten als ze de rechtszaak zouden verliezen.

Stuart Alderoty, algemeen raadsman van Ripple, denk dat er in 2023 een eind aan de zaak komt. “Elke dag dat het langer duurt, doet Amerikaanse burgers pijn die slachtoffer zijn van de SEC.”

De Ripple-gedaagden hebben een brief ingediend tegen de voortdurende inspanningen van de SEC om haar reactie op amici met betrekking tot de SEC-expert te bezegelen. Hierin staat dat de argumenten van de SEC gaan over het afschermen van de SEC tegen publieke kritiek.

– Aldus @FianLaw in een Twitter-thread.

Ripple nieuws

Crypto-whales kopen massaal Ethereum en XRP
Kan Ripple (XRP) ooit tot 100 dollar waard worden?
Crypto whales kopen miljoenen aan Ripple (XRP), rally op komst?
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen