Borroe Finance XRP
Persbericht

Ripple vs SEC: Kan Ripple 1 Euro Worden Bij Naderende Uitspraak Ripple Rechtszaak

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Vorig jaar vond het eerste gedeelte van de Ripple vs SEC (Securities and Exchange Commission) plaats. In juli resulteerde dit in een gedeeltelijke overwinning voor Ripple, waarbij de rechter oordeelde dat XRP niet beoordeeld mag worden als een effect. Het effect op de Ripple koers was enorm, met een kaarsrechte ‘green candle’ tot gevolg.

We zijn nu in 2024 aanbeland en inmiddels staat het overige deel van de rechtszaak op de planning. Het verleden heeft uitgewezen dat de Ripple rechtszaak veel effect kan hebben op de koers. Daarom vragen we ons hier af: kan Ripple 1 euro worden na de Ripple vs SEC rechtszaak?

Hoe Staat het er nu voor met de Ripple vs SEC Rechtszaak?

Waar gaat de Ripple rechtszaak ook alweer over? De huidige rechtszaak staat in het teken van de vraag of Ripple Labs de XRP token onderhands heeft verkocht aan institutionele beleggers. De SEC denkt van wel en heeft Ripple hierop aangeklaagd. Deze aanklacht vormt een onderdeel van een groter geheel, waarvan vorig jaar al een deel werd afgewerkt.

De Ripple rechtszaak gaat komende vrijdag weer van start met openingspleidooien van beide kanten. Vervolgens mag Ripple op 22 april een weerwoord geven, dat wordt gevolgd door een repliek van de SEC op 6 mei. Er zijn de komende tijd dus weer belangrijke momenten om in de gaten te houden, ook met betrekking tot de Ripple koers. 

Onlangs heeft de SEC toestemming gekregen van de rechter om de financiële gegevens van Ripple uitgebreid in te zien. Dit heeft de SEC ruimte en middelen gegeven om hun zaak nog beter voor te bereiden, wat extra spanning geeft op de rechtszaak voor Ripple. Daarom is het weerwoord van Ripple op 22 april zeer interessant om in de gaten te houden. 

Ripple en SEC Vragen om Verzegeling Documenten

Voorafgaand aan de aankomende openingspleidooien, hebben zowel Ripple Labs als de SEC gevraagd om sommige documenten te verzegelen. Dit zal zorgen voor snelle en openbare inzichten in de briefings voor het grote publiek. Toch zullen hierdoor sommige verklaringen van Ripple Labs aangaande de institutionele verkopen afgeschermd blijven. 

Het lijkt er dus op dat de crypto community, in het bijzonder de XRP houders, niet alle informatie omtrent de rechtszaak kunnen inzien. Dit zal vanzelfsprekend speculaties opwekken en het marktsentiment beïnvloeden. 

Effect op de Ripple Koers –  Kan Ripple 1 Euro Worden?

De huidige ontwikkelingen hebben al enigszins een effect gehad op de Ripple koers. Het nieuws zorgde in eerste instantie voor een daling van 3%. Desondanks nam de trading volume extreem toe met 130% tot boven de $4 miljard in 24 uur.

Inmiddels kunnen we zien dat de trading volume weer een stuk gedaald is. In de afgelopen 24 uur daalde de trading volume met ruim 40% naar $2,45 miljard.

De grote trading volume heeft verder niet veel positief effect gehad op een herstel van Ripple naar de 1 euro. De afgelopen week is de token zelfs met maar liefst 12,5% gedaald. Als we de gehele markt bekijken, is dit echter geen opmerkelijke ontwikkeling. Veel bekende cryptomunten zijn namelijk gedaald, waaronder Bitcoin met een daling van 11,87%.

De vraag blijft echter hangen: kan Ripple 1 euro worden? Daarvoor lijkt een positieve uitspraak in de aankomende rechtszaak een belangrijke rol te spelen. Bij de vorige uitspraak steeg de koers binnen een dag van $0,4711 naar $0,8671. Dit is bijna een verdubbeling van de waarde.

Mocht de geschiedenis zich herhalen, dan zou Ripple met zijn huidige waarde van $0,59 de grens van 1 euro overschrijden. Toch spelen hier ook andere factoren een belangrijke rol, zoals de algehele marktprestaties, altcoin season en de Bitcoin halving. Het kan echter zeker geen kwaad om de komende periode de belangrijke data in de Ripple rechtszaak goed in de gaten te houden. 

Veelbelovende Alternatieven Voor Ripple

Nu de XRP token op de wip lijkt te zitten voor de komende periode, kan het lonen om naar alternatieven te kijken. Wij houden de markt constant in de gaten en monitoren welke nieuwe projecten veelbelovende rendementen kunnen bieden aan investeerders.

Hierdoor kunnen we een lijst samenstellen van de meest veelbelovende nieuwe cryptomunten van dit moment. Deze projecten staan allemaal nog aan het begin van hun ontwikkeling, maar dit betekent ook dat potentiële rendementen een stuk hoger kunnen liggen dan bij de populaire cryptomunten.

Green Bitcoin (GBTC) – Groene Bitcoin Variant met Uniek Staking Concept

Green Bitcoin is een nieuwe cryptomunt die met zijn presale van de GBTC token de aandacht op zich weet te vestigen. Deze token wordt namelijk gezien als de groene variant van Bitcoin. Zoals menig trader weet, verbruikt het Proof-of-Work mechanisme van Bitcoin erg veel energie. Doordat GBTC token op het Ethereum netwerk opereert, kan het gebruikmaken van het zuinige Proof-of-Stake mechanisme van Ethereum.

Naast het zuinige aspect biedt het Ethereum netwerk nog een aantal voordelen, zoals staking. Daar speelt Green Bitcoin innovatief op in met een nieuw concept: Gamified Staking. Op het staking platform kun je namelijk niet alleen staken tegen een hoge APY, maar ook nog extra beloningen verdienen door de Bitcoin koers juist te voorspellen. Via dit Predict-to-Earn platform kun je dus op verschillende manieren geld verdienen met crypto.

De GBTC token is nu te koop in de presale voor $1,10 per stuk. Direct na je aankoop kun je de token al staken tegen een APY van 89%. Het Predict-to-Earn platform zal na de presale beschikbaar komen voor investeerders. Ga snel naar de website en profiteer van deze buitenkans!

Nu naar Green Bitcoin

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Beste Altcoins na Bitcoin Halving

Bitcoin Minetrix is een erg bijzonder project, want het biedt particuliere beleggers weer een kans om efficiënt Bitcoin te minen. In de afgelopen jaren is Bitcoin mining namelijk sterk gecentraliseerd. Dit komt doordat de waarde van Bitcoin is blijven stijgen en grote bedrijven veel kapitaal hebben gestopt in het minen van nieuwe Bitcoins.

De grote mining bedrijven hebben veelal de particulieren weggeconcurreerd. Als je niet over genoeg kapitaal of de juiste apparatuur beschikt, kun je het wel vergeten om voldoende Bitcoin te minen.

Hier brengt Bitcoin Minetrix echter verandering in met hun Stake-to-Mine mechanisme. Via de cloud wil Bitcoin Minetrix de krachten bundelen en iedereen in staat stellen om weer efficiënt Bitcoin te minen. Hoe gaat dit precies in zijn werk?

Door de native token van Bitcoin Minetrix (BTCMTX) te kopen, kun je deelnemen aan de staking pool. Tijdens de presale krijg je hier extra BTCMTX token voor. Na het aflopen van de presale krijg je echter ook cloud mining credits. Deze kun je inzetten om een deel van de Bitcoin cloud mining opbrengsten te claimen.

Ga dus snel naar de presale en verschaf zoveel mogelijk BTCMTX tokens voordat de presale afloopt. Neem snel een kijkje op de website en laat die Bitcoin binnenstromen.

Nu naar Bitcoin Minetrix

Dogecoin20 (DOGE20) – Nieuwe Meme Coin Hype Tijdens Bitcoin Halving

De meme coins hebben een zeer sterke rally achter de rug. Ondanks een aantal flinke correcties lijken de meeste tokens zich nog steeds goed te handhaven op hoge niveaus. Hierdoor lijken investeerders nog veel vertrouwen te hebben in de meme coin sector.

Dit is goed nieuws voor het nieuwe meme crypto project: Dogecoin20. Deze token wil van het momentum profiteren door nu een presale te organiseren van de DOGE20 token. Deze token wil de verbeterde token van Dogecoin worden, wat goed lijkt te lukken op dit moment.

Dogecoin beschikt over veel bekendheid en een grote community. Desondanks heeft de token weinig tot geen utility. De token van Dogecoin20 kun je daarentegen gebruiken om te staken. Hierdoor kun je een passief inkomen genereren met een huidig APY van 238%, terwijl de meme coin binnenkort waarschijnlijk de lucht in schiet.

Op dit moment kun je de DOGE20 token kopen in een presale. Hier zijn de tokens te koop voor $0,0002 per stuk. Inmiddels is er al meer dan $3,7 miljoen opgehaald en lijken investeerders en masse vertrouwen te hebben in dit veelbelovende project.

Nu naar Dogecoin20

Scotty the AI (SCOTTY) – Snel Verkopende Presale Trekt Nog Meer Investeerders Aan

Scotty the AI is een bijzondere token die veel aandacht trekt met zijn presale van SCOTTY token. Deze token combineert de beste kanten van honden meme coins met AI utility. Zo is de mascotte van het project een Schotse Terriër genaamd: Scotty the AI. Deze mascotte gaat het crypto universum een veiligere plek maken, maar hoe?

Met behulp van AI wil Scotty the AI investeerders beschermen tegen de slechte kanten van de crypto sector. Zo zal het systeem scams en fraude kunnen detecteren, zodat oplichters geen kans krijgen om je te misleiden. 

Op dit moment zijn er al twee functies gratis te gebruiken: ScottyChat en ScottySwap. ScottyChat is een AI chatbot waaraan je alle vragen omtrent crypto kunt stellen. Zo kun je bijvoorbeeld op de hoogte blijven van betrouwbaar crypto nieuws, trading signalen ontvangen en specifieke vragen over trading stellen. Via ScottySwap kun je veilig en efficiënt veelbelovende altcoins swappen en inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

De presale is inmiddels uitverkocht en was een ongekend succes. Op 21 maart zal de claim beschikbaar komen en zal de token vrij verhandelbaar zijn aan crypto exchanges. De verwachting is dat de koers snel zal stijgen, dus houd de token goed in de gaten om optimaal te kunnen profiteren.

Nu naar Scotty the AI


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.