Ripple, xrp
Ripple

Ripple (XRP) is klaar voor een prijsstijging naar 1 dollar

In de afgelopen maanden heeft XRP moeite ondervonden om in waarde te stijgen, in schril contrast met andere vooraanstaande cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), die aanzienlijke winsten hebben geboekt.

Echter, de afgelopen dagen toont XRP tekenen van herstel. Het is één van de best presterende munten de afgelopen week. Hierdoor zijn sommige analisten van mening dat XRP zich klaarmaakt voor een rally, die de munt potentieel naar de $1 kan tillen.

Een XRP koers van 1 dollar?

Crypto-analist Stephanie Starr voorziet een mogelijke omslag in de teleurstellende prijsontwikkeling van XRP. Zij is van mening dat de prijs op korte termijn kan stijgen tot wel $1, wat een aanzienlijke groei van meer dan 58% vanuit de huidige waarde zou betekenen.

Starr wijst op de sterke ondersteuningsniveaus van XRP bij $0,58 en $0,60 als solide basis voor een mogelijke nieuwe rally, die het potentieel heeft om de stevige weerstand bij $0,70 te doorbreken. Indien succesvol, kan dit de deur openen voor een opmars tot boven de $1.

Een andere crypto-analist, bekend onder de naam Lord Crypto, uit zijn optimisme over de toekomst van XRP. Volgens hem vertoont de token bemoedigende tekenen van herstel, met een recente koersstijging naar $0,72. Dit ziet hij als positief nieuws. Ondanks een recente correctie blijft XRP veerkracht tonen, wat duidt op een bullish trend. “Dit is bullish voor de XRPArmy,” merkt hij op, waarmee hij zijn vertrouwen in de toekomstige koersontwikkeling van XRP bevestigt.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om XRP of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Nog 9 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?
Crypto-Analist: Zeldzame indicator voorspelt gigantische XRP stijging naar $3
ChatGPT voorspelt: XRP koers zal dit jaar naar 3 dollar stijgen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten