documantaire
Ripple

Ripple (XRP) krijgt zijn eigen documentaire en dat gaat veel stof doen opwaaien

Fruition Production, een film- en gamestudio uit Los Angeles, heeft aangekondigd dat zij in november een documentaire over XRP zullen uitbrengen. Op dit moment is er nog weinig bekend over de film, die door Fruition Production wordt geproduceerd. Meer informatie verwachten we één tot twee weken voor de lancering, wanneer de officiële trailer wordt uitgebracht.

De filmstudio uit Los Angeles heeft ervoor gekozen om het project zelf te distribueren via platforms zoals Amazon en Apple TV. Door dit te doen, behouden ze volledige controle over zowel de inhoud als de verspreiding van de documentaire.

Ripple wil niet meewerken

Opvallend is dat Ripple’s CEO, Brad Garlinghouse, en zijn managementteam niet wilden meewerken aan de documentaire. Desondanks is het de productie wel gelukt om een interview te regelen met Ripple’s CTO, David Schwartz.

De keuze om niet mee te werken zou te maken kunnen hebben met de kritische invalshoek van de documentaire, die diepgaand onderzoek doet naar verschillende controversiële onderwerpen rondom XRP. Fruition Production verwacht dan ook dat de documentaire voor veel discussie zal zorgen in de cryptowereld.

Analisten zijn optimistisch over XRP

Crypto-analist DustyBC verwacht niet dat de kritische toon van de documentaire invloed zal hebben op de koers van XRP. Integendeel, hij is zelfs zeer positief over de mogelijke prijsontwikkeling van de digitale munt.

In een recent bericht op platform X legt hij uit dat de prijs van XRP aanzienlijk kan stijgen als een bepaald technisch patroon zich voltrekt. Op dit moment beweegt de altcoin rond de $0,60 en vormt het een symmetrisch driehoekspatroon, wat vaak wijst op een grote prijsbeweging na een periode van consolidatie.

DustyBC voorspelt dat, bij een doorbraak, de koers van XRP kan stijgen naar $2 tot $3, wat neerkomt op een mogelijke toename van meer dan 270%. Andere analisten, zoals Captain Faibik en JackTheRippler, zijn ook optimistisch en zien kansen voor een sterke rally, waarbij ze vergelijkingen maken met eerdere marktsituaties.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Ripple nieuws

Crypto-CEO onthult: ‘Ik heb vandaag flink wat XRP gekocht’ – Dit is waarom
Gebruiker maakt dure fout: betaalt 26.000 XRP aan transactiekosten voor overboeking van $0,088
Crypto-analist: XRP vertoont één van de sterkste bullish patronen ooit
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13