Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Ripple zou in 2021 beter kunnen presteren dan Bitcoin

Crypto-analist Timothy Peterson heeft een technische analyse van XRP gedeeld. In zijn analyse vertelt hij over een situatie waarin Ripple iedereen in 2021 zou kunnen verrassen door het beste jaar sinds 2017 te hebben. Bovendien zou XRP beter kunnen presteren dan Bitcoin in 2021.


Wat de XRP/USDT-grafiek zegt

Peterson deelde zijn analyse via de volgende tweet met een bijbehorende grafiek. Hij vertelt dat XRP zijn slechtste tijd nu achter de rug heeft gehad.

 
https://twitter.com/nsquaredcrypto/status/1325115119383273475?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1325115119383273475%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fen.ethereumworldnews.com%2Fxrp-could-outperform-bitcoin-in-2021-crypto-analyst%2F
 

In termen van huidige marktprestaties lijkt XRP uit een dalende wig te zijn gebroken. Deze wig werd in mei werd geïdentificeerd door crypto-analist MagicPoopCannon. In de analyse had de analist voorspeld dat XRP mogelijk zou stijgen naar $0,77 als de dalende wig zou worden doorbroken. Hieronder zie je een screenshot van zijn grafiek met bijgewerkte XRP-prijsgegevens.

XRP zou in 2021 beter kunnen presteren dan Bitcoin - Crypto Analyst 17
 

In de bovenstaande grafiek is het duidelijk te zien dat XRP in juli boven de dalende wig brak en twee keer probeerde boven de $0,33 uit te komen. Ripple consolideert nu tussen $0,22 en $0,27. Het prijsgebied van $0,25 biedt momenteel voldoende ondersteuning voor het digitale activum.

De huidige consolidatie van XRP zou, net als in 2017, kunnen doorgaan in de rest van 2020. Dit zou een goede instap kunnen zijn voor diegenen die denken dat de Ripple koers inderdaad wel eens flink zou kunnen gaan stijgen in 2021.


Vanaf nu tot 10 december geeft crypto exchange Bybit alle nieuwe en bestaande gebruikers bonussen tot $500! Klik hier.


Ripple die de VS verlaat kan goed nieuws zijn voor XRP

Halverwege oktober vertelde de CEO van Ripple, genaamd Brad Garlinghouse, dat hij van plan was om de Amerikaanse markt te verlaten vanwege onzekerheid over de regelgeving. In zijn antwoord had Garlinghouse het volgende te zeggen:

“Het DOJ-rapport somt 8 afzonderlijke Amerikaanse regeringsinstanties op, elk met een andere visie: crypto is eigendom, crypto is een handelswaar, crypto is een virtuele valuta, crypto is een beveiliging, enz. Regulering moet geen spelletje zijn.

Om het nog erger te maken, hebben sommige Amerikaanse toezichthouders al beslissingen genomen die actief de voorkeur geven aan Chinese technologieën boven Amerikaanse bedrijven.

Door het ontbreken van één nationaal regelgevingskader worden Amerikaanse innovatie en Amerikaanse bedrijven ernstig benadeeld. Het enige waar we om vragen, is een gelijk speelveld. Als we daarvoor naar een ander land moeten verhuizen, dan is dat de weg die we moeten inslaan.”

Als Ripple daadwerkelijk de Verenigde Staten verlaat, is de onzekerheid over of XRP een security is in de Verenigde Staten misschien niet langer een probleem. Bovendien zullen beleggers nu het potentieel van XRP zien bij het verlichten van de pijnpunten van grensoverschrijdende betalingen. Als gevolg hiervan zou XRP kunnen groeien op de crypto markten.

Ripple zal nu waarschijnlijk even afwachten of Biden wel regelgeving in gaat voeren. Misschien is 2021 het jaar waarin de verschillende Amerikaanse overheidsinstanties het eens zijn over regulering van digitale activa. In dat geval zal XRP ook groeien.

 

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten