Ripple

Ripple’s XRP prijs gaat $1 bereiken in 2021

Terwijl XRP ernaar streeft de prijs van $0,30 te heroveren, doen investeerders uit de community hun voorspellingen. Eén van hen voorspelt dat XRP tegen 2021 een prijs van minstens $1 zal bereiken.


Minimaal prijs van 1 dollar

Nadat de XRP koers op 16 februari terugliep naar $0,28 heeft de op twee na grootste token zijn best gedaan om het oude niveau van $0,30 te bereiken. Op het moment van publiceren wisselt de waarde continu rond een prijs van $0,29.

De XRP community blijft zoals altijd bullish. Ondertussen heeft een cryptohandelaar een tweet gedeeld waarin hij zegt dat hij verwacht dat XRP naar ten minste $1 zal stijgen als 2021 nadert.

@AngeloBTC, Een semi gepensioneerde cryptohandelaar, zoals hij zichzelf beschrijft op zijn Twitter pagina, heeft op social media zijn verwachtingen uitgesproken met betrekking tot de prijzen van enkele top crypto valuta’s. Hij verwacht dat de coins tegen 2021 de volgende prijzen zullen behalen:

  • Bitcoin (BTC): $30k
  • Ethereum (ETH): $500
  • Tezos (XTZ) $10
  • Ripple (XRP) $1

Het is goed nieuws voor iedereen die gokt op de bovenstaande munten. De handelaar schat namelijk dat Bitcoin een prijs van $30.000 zal aantikken en ook de andere munten zullen stijgen. Wat niet eens zo gek klinkt als we de voorspelling van Keiser bekijken.


Ripple update

Ook Twitteraar @cryptomocho, die meer dan 126.000 volgers heeft op Twitter, bespreekt de XRP grafiek. Hij vertelt dat hij verwacht dat de koers boven de $0,28 blijft. Daarnaast schat hij de kans hoog in dat de munt ee nieuwe poging gaat doen om omhoog te schieten.

In de tussentijd blijft de XRP liquiditeit stijgen via de ODL-diensten van Ripple die samen met haar partner MoneyGram zijn opgezet.

Crypto investeerder Dave Jones heeft gegevens van de Mexicaanse Bitso Exchange gedeeld. Vorige week, zo staat er, werd er ongeveer $54 miljoen overgezet van Amerika naar Mexico met XRP. Dat is 7,5 procent van de totale transfers.

Ondanks het eerder genoemde goede nieuws, meldde Newsbit gisteren dat MoneyGram een nieuw product had opgezet, FastSend. Echter werd dit gedaan zonder enige betrokkenheid van Ripple’s XRP. MoneyGram gaf in plaats daarvan de voorkeur aan Visa Direct.