kiyosaki
Bitcoin

Robert Kiyosaki: ‘Dit is waarom je Bitcoin moet kopen’

Rich Dad Poor Dad auteur Robert Kiyosaki roept Amerikanen op hun vermogen te beschermen met edelmetalen en Bitcoin. De bestseller auteur zegt dat paniek op de kapitaalmarkten zichtbaar is, omdat iedereen de koersen kan zien crashen.

Maar paniek bij de banken is niet zo makkelijk te ontdekken.

Paniek bij de banken is onzichtbaar

“Paniek bij de banken is onzichtbaar. Dat betekent dat de meeste mensen geen idee hebben wanneer hun bank failliet is. Dat is waarom er FDIC (Federal Deposit Insurance Corporation) verzekering is. Als jouw bank omvalt, dan is tot 250.000 dollar van jouw spaargeld veilig.

Waarom zou je die gok nemen? Waarom zou je het gros van je spaargeld niet uit het banksysteem halen en goud, zilver en Bitcoin kopen? Waarom zou je een slachtoffer zijn van het failliete geldsysteem? Waarom zou je niet slim zijn en een deel van je geld in echt geld bewaren… goud, zilver en Bitcoin?

Hou je haaks. Onze economie is gedoemd”, aldus een duidelijk Robert Kiyosaki, die volledig in zijn eigen stijl duidelijk maakt hoe hij over de wereld denkt.

Vandaag heeft hij in ieder geval een beetje gelijk als het over Bitcoin gaat. De digitale munt staat ruim 4% in de plus ten opzichte van de Amerikaanse dollar en klokt binnen op 61.300 dollar.

Amerikaanse centrale bank is niet te vertrouwen

Vervolgens gaat Kiyosaki over op de Amerikaanse centrale bank, de Federal Reserve, die volgens hem niet eerlijk is over de daadwerkelijke gezondheid van de Amerikaanse economie.

Volgens Kiyosaki is één blik op de lokale winkels genoeg om te laten zien dat de Amerikaanse economie in een serieuze periode van vertraging zit, die alleen kan worden verdedigd met investeringen in goud, zilver en Bitcoin.

“Waarom kijken de mensen naar de Federal Reserve voor duiding? De Fed is het probleem. Mensen vragen: zitten we in een recessie? Alles wat je moet doen om het antwoord op die vraag te vinden is gaan shoppen om te zien dat iedere winkel 60% sales heeft. Zelfs de tweedehands kledingwinkel bij mij om de hoek heeft een sale.

De Federal Reserve kan jou niet redden. Het is tijd om jezelf te redden. Koop meer goud, zilver en Bitcoin en stop met luisteren naar hoogopgeleide arme mensen”, zo is Kiyosaki keihard.

Wat denk jij? Gaat Kiyosaki gelijk krijgen of blaast hij hier een beetje te hoog van de toren?

Claim jouw €50 Bonus bij OKX – Alleen via Newsbit!

Ben je klaar om de spannende wereld van crypto te betreden en misschien Bitcoin of andere cryptomunten te kopen? Dan is dit het perfecte moment! Dankzij onze exclusieve samenwerking met OKX hebben we een unieke aanbieding voor jou.

Maak vandaag nog een account aan bij OKX via de onderstaande knop en ontvang een welkomstbonus van €50.

Mis deze kans niet om jouw crypto-avontuur met een vliegende start te beginnen. Klik nu, claim je bonus, en begin met handelen!

Let op: Er zijn voorwaarden van toepassing.

Bitcoin nieuws

Cryptomarkt bloeit op: Bitcoin en Ethereum ETF’s zien grote instromen
Kevin Svenson: Bitcoin op het punt van explosieve stijging naar nieuwe all-time high
Analist: Cryptomarkt is klaar om uit bearish-fase te breken
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13