PBTUK
Persbericht

Robert Kiyosaki Voorspelt Bitcoin Koers $100k In 2024 En Investeert Zelf Massaal – Gaat Bitcoin Stijgen Naar ATH?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Robert Kiyosaki, een bekende ondernemer en schrijver van het boek Rich Dad, Poor Dad, heeft opnieuw zijn optimisme over Bitcoin uitgesproken. Kiyosaki gaf onlangs namelijk aan dat hij verwacht dat Bitcoin voor het einde van dit jaar richting de $100.000 gaat stijgen. Gaat Bitcoin stijgen naar een nieuwe ATH, en wat kunnen we voor de komende periode verwachten?

Kiyosaki gelooft dat de aankomende Bitcoin halving ervoor gaat zorgen dat er nieuwe grote mogelijkheden ontstaan in de Bitcoin markt. Hij raadt mensen dus aan om Bitcoin te kopen. Daarbij stelt hij dat als mensen geen hele Bitcoin kunnen betalen, ze een deel van een Bitcoin moeten kopen. Kiyosaki gelooft zo sterk in een verdere stijging dat hij van plan is om nogmaals 10 Bitcoins aan zijn portfolio toe te voegen. 

Kiyosaki is echter niet de enige financiële grootheid die onlangs zijn steun heeft uitgesproken voor Bitcoin. Ook financiële grootheden zoals Michael Saylor en Andy Schectman waren al bullish over de toekomst van de Bitcoin koers.

Bitcoin Koers Verwachting – Gaat Bitcoin Stijgen Volgens Uitspraken van Kiyosaki?

De Bitcoin koers ondervond in de recente dagen de nodige volatiliteit en daalde zelfs tot onder de $61.000 op 20 maart. Recentelijk heeft de Bitcoin koers zijn weg omhoog echter weer kunnen inzetten en daardoor is de waarde van de token alweer voorbij de $70.000 gestegen. 

Bitcoin Koers Grafiek – Bron: CoinMarketCap

De technische analyse van Bitcoin laat zien dat de koers is doorgebroken bij het weerstandsniveau van $69.000. Eerdere analyses gaven aan dat een doorbraak van dit niveau kon leiden tot een stijging richting de $75.000. Op het moment dat de koers echter begint te dalen kan er ondersteuning gevonden worden bij de $67.355. 

De goede prestaties van Bitcoin zorgen ervoor dat ook de rest van de crypto markt de weg omhoog weet te vinden. Het zijn op dit moment vooral presale tokens die optimaal weten te profiteren van de huidige bullish trend van de crypto markt. Daarom bespreken we hieronder een viertal van de beste cryptomunten van dit moment.

Green Bitcoin (GBTC) – Groene Bitcoin Variant Beschikbaar als Presale Crypto

Green Bitcoin is een nieuw crypto project dat onlangs zijn presale is gestart. Het project weet zich te onderscheiden van andere presales, want Green Bitcoin is, zoals de naam al zegt, een groen alternatief voor de originele Bitcoin. 

Het doet dit door de native GBTC token te ontwikkelen op de Ethereum blockchain. Op deze manier kan het project profiteren van het Proof-of-Stake concept, een concept dat een stuk zuiniger is dan de Bitcoin blockchain. 

Gebruikers van Green Bitcoin kunnen de native GBTC tokens staken om in aanmerking te komen voor een aantrekkelijk passief inkomen. 27,5% van de totale token voorraad is apart gehouden voor deze staking beloningen. Daarnaast is er nog eens 5% van de token voorraad apart gehouden voor community beloningen. 

De presale van GBTC gaat erg goed en er is nu al meer dan $9,3 miljoen opgehaald. Dit is een bevestiging van het vertrouwen dat investeerders hebben in dit project. Tokens kosten op dit moment $1,1062, maar er is nog maar beperkte tijd te gaan voordat deze prijs stijgt. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard. 


Bezoek Green Bitcoin Hier

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Mine Bitcoin Door het Staken van ERC-20 Token

Bitcoin Minetrix is een gloednieuw en innovatief crypto project dat de wereld van Bitcoin mining gaat innoveren. Bitcoin mining is historisch gezien moeilijk te betreden voor particulieren vanwege de hoge instapkosten. Bitcoin Minetrix wil hier verandering in aan gaan brengen. 

Door gebruik te maken van een Stake-to-Mine concept, kunnen gebruikers de native BTCMTX token staken in ruil voor cloud mining credits. Deze credits kunnen vervolgens gebruikt worden om Bitcoin te minen. Op deze manier kunnen gebruikers profiteren van de voordelen van Bitcoin mining zonder dat ze te maken krijgen met de traditionele risico’s. 

Ondanks dat de presale nog steeds in volle gang is, kunnen gebruikers nu al beginnen met het staken van hun tokens. Hier zullen ze op dit moment aantrekkelijke rentepercentages over verdienen zolang het mining platform nog niet live staat. Zodra dit platform live gaat, zullen ze vervolgens cloud mining credits gaan verdienen. 

De crypto presale van de BTCMTX token heeft al meer dan $12,6 miljoen opgehaald en tokens kosten op dit moment $0,0143 per stuk. Er is nog maar beperkte tijd te gaan voordat deze prijs verder gaat stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, MATIC, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek Bitcoin Minetrix

eTukTuk (TUK) – Duurzame Crypto Innoveert Transportsector

eTukTuk is een nieuwe token met een groen doel. Tuktuks zijn bekende voertuigen die in veel landen gebruikt wordt als bijvoorbeeld een taxi. Er is echter een groot probleem met deze voertuigen: ze zijn erg onzuinig en rijden op fossiele brandstoffen. Hierdoor zijn ze erg vervuilend voor het milieu en eTukTuk wilt hier een oplossing voor ontwikkelen. 


Om dit probleem op te lossen is eTukTuk bezig met de ontwikkeling van een elektrische tuktuk: de eTukTuk. Deze eTukTuk wordt groener, zuiniger en schoner dan zijn voorganger. Naast het ontwikkelen van de tuktuk zelf zijn ze ook bezig met de ontwikkeling van een wereldwijd systeem aan oplaadstations. 

Om de financiering van het project rond te krijgen heeft het project de TUK token ontwikkeld. Deze token is te koop in de presale en kan vastgezet worden in ruil voor een passief inkomen. Daarnaast kun je met deze token ook meehelpen aan groene doelstellingen. Het project heeft daarnaast zelfs een Play 2 Earn game ontwikkeld waarin je TUK tokens kan verdienen. 

TUK tokens kunnen op dit moment aangeschaft worden in de presale voor een prijs van $0,029. In totaal is er al $2,5 miljoen opgehaald. Er is nog maar beperkte tijd te gaan voordat de presale prijs gaat stijgen dus investeerders zullen zich moeten haasten om te profiteren van de huidige gereduceerde prijs. Neem snel een kijkje bij dit innovatieve project en investeer in deze groene cryptomunt met toekomst.

Bezoek eTukTuk

5thScape (5SCAPE) – Innovatief Project Brengt AR en VR naar de Crypto Sector

5htScape is een nieuwe token die interessant is voor alle investeerders, maar vooral voor investeerders die van games houden. 5thScape is namelijk een VR crypto die ook bezig is met het ontwikkelen van nieuwe AR en VR games. Het project maakt de VR beleving nog realistischer en hierdoor heeft het een unieke waarde propositie binnen de crypto markt. 

Het project maakt gebruik van zijn gebruikers om games te ontwikkelen. In het ‘Develop Center’ kunnen gebruikers deze leuke AR en VR games ontwikkelen. Gebruikers zullen beloningen ontvangen in de vorm van de 5SCAPE tokens voor het ontwikkelen van deze games. 

Naast games zal het project ook andere items op de markt brengen zoals kwalitatief goede headsets en unieke ergonomische stoelen. Gebruikers kunnen een abonnement afsluiten op het platform die ze toegang geeft tot alle functies van het platform. Daarnaast kunnen ze een passief inkomen verdienen door de 5SCAPE token te staken. 

De 5thScape token is nu te koop via de presale. Tijdens de presale kosten 5SCAPE tokens slechts $0,00248. Het project heeft een hard cap van $15 miljoen en er is nu al meer dan $2,5 miljoen opgehaald. 

Bezoek 5thScape Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.