Nieuws, Trending

Roger Ver: Bitcoin.com gaat zijn eigen Crypto exchange lanceren

Het bedrijf Bitcoin.com van Roger Ver is van plan haar eigen crypto exchange op te zetten. Zo laat de CEO weten in een interview met Bloomberg.

Bitcoin.com wordt een cryptocurrency exchange

Roger Ver zegt dat de nieuwe crypto exchange geplaatst zal worden op de Bitcoin.com website. Deze zal volgens Ver enorm veel verkeer generen door verschillende diensten aan te beiden zoals nieuws en wallet transacties. De CEO van Bitcoin.com zegt dat het nieuwe platform elke dag tienduizenden nieuwe gebruikers zal verkrijgen via de website Bitcoin.com. Ver laat in het interview weten dat hij van plan is een partner te vinden die kan helpen de exchange intern te maken. Hij zegt hierover het volgende: “Als we het zelf bouwen, kunnen we het echt, heel goedkoop doen, en we krijgen precies wat we willen. Maar we hebben niet de zekerheid van een bekende en beproefde exchange die al een tijdje bestaat. ‘ Roger Ver is vooral bekend als groot Bitcoin Cash voorstander en natuurlijk gaat hij deze cryptomunt dan ook implementeren in de nieuwe exchange. Hij vertelt dat Bitcoin Cash (BCH) als basisvaluta gebruikt gaat worden. Dit zal de acceptatie van BCH zeker goed doen.

“De originele Bitcoin (BTC) is niet meer bruikbaar”

Roger Ver heeft al een aantal keer gezegd dat Bitcoin Cash is waar crypto voor bedoeld is. Volgens hem is de originele Bitcoin (BTC) niet meer bruikbaar als geld. Ook vertelt hij tijdens een toespraak op de Delta Summit in Malta dat hij zeker weet dat cryptocurrency een grote toekomst voor zich heeft. Hij benadrukt dat digitale valuta’s de enige manier zijn om de wereld naar economische vrijheid te leiden. “Ik geef niet op totdat cryptocurrencies dit doel bereiken” zegt hij. In mei van dit jaar werd Bitcoin.com verwijderd door grote websites als CoinMarketCap. Dit gebeurde naar aanleiding van beschuldigingen dat Bitcoin.com bezoekers misleidde om Bitcoin Cash te kopen in plaats van de originele Bitcoin. Als de cryptocurrency exchange er echt komt zal dit wel eens een enorme boost kunnen betekenen voor Bitcoin Cash. Toch weten we het nooit zeker bij Roger Ver. In de cryptowereld staat hij namelijk zeker niet bekend als geheel betrouwbaar.   Koop Bitcoin Cash | IDEAL