arbpb
Persbericht

Room stijgt naar de top terwijl Bitmart KANG-notering aankondigt, Ripple en Arbitrum klaar om te stijgen in crypto-explosie

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Temidden van de stijging van het aantal memecoins valt KangaMoon op met zijn SocialFi-component en baanbrekende innovaties. Ondertussen stijgt Cream redelijk naar de top dankzij de positieve prijsvoorspelling, terwijl zowel Ripple als Arbitrum een toename in hun handelsvolumes zien en zich voorbereiden op een stijging in de cryptoboom. Desalniettemin heeft BitMart aangekondigd dat KANG binnenkort genoteerd zal worden en experts voorspellen dat de token na de notering zal skyrocketen. Laten we meer te weten komen.

Cream Prijsvoorspelling

Een recente prijsraming voor Cream geeft aan dat tegen 15 juni 2024 de prijs van Cream met 7,16% zal zijn gedaald. Interessant is dat de prijsvolatiliteit van Cream de afgelopen 30 dagen 17,15% bedroeg. De Cream prijsvoorspelling geeft aan dat dit geen goed moment is om Cream te kopen, aangezien de prijs nog verder zou kunnen dalen. Vooruitkijkend is de jaarlijkse lage prijsprojectie voor Cream in 2025 $0,00005839.

Deze schatting is gebaseerd op de prijsbewegingen van Cream in het verleden en de BTC-halveringscycli. Verwacht wordt dat de prijs van Cream in het komende jaar zal stijgen tot $0,00006299. Op dit moment ligt de schatting van de Cream prijs voor 2025 tussen $0,00005839 aan de lage kant en $0,00006299 aan de hoge kant.

Ripple Prijsanalyse Temidden van SEC Zaak

De Ripple-prijs heeft moeite om boven de $0,51 te blijven, ondanks de huidige stijging in de cryptomarkt, die werd aangewakkerd door de stijging van Bitcoin boven de $66.000. Met Bitcoin aan de leiding, zagen ook significante altcoins een toename in momentum. Analisten voorspellen dat Ripple en andere altcoins kunnen blijven groeien als Bitcoin richting de $70.000 beweegt. Ondertussen steeg het 24-uurs handelsvolume van Ripple aanzienlijk met meer dan 13% tot $1,2 miljard.

Voor Ripple en zijn lopende juridische geschil met de Securities and Exchange Commission (SEC) waren de afgelopen maanden cruciaal. In het resolutieproces hebben beide partijen gevraagd om enkele documenten te verzegelen. Het juridische team van Ripple benadrukte hoe belangrijk verzegeling is, vooral op dit moment. Hoewel er nog steeds meningsverschillen kunnen zijn over een deel van de inhoud, heeft de SEC Ripple’s verzoek gedeeltelijk ingewilligd.

Arbitrum Handelsvolume Stijgt Gematigd Temidden van Toename in Adressen

In mei bereikte het aantal Arbitrum (ARB) adressen een recordhoogte als gevolg van een toename van nieuwe gebruikers die gebruik maken van de DeFi- en NFT-aanbiedingen van het platform. Tijdens de meest recente stijging herstelde Arbitrum sneller vanwege de piekactiviteitsaankondiging. Het Ethereum smart contract voor berichten en activiteiten tussen L1- en L2-adressen kan sneller en duidelijker worden uitgevoerd via het Arbitrum-netwerk, dat momenteel wordt beoordeeld als een van de beste Layer 2-opties.

Ondertussen steeg het Arbitrum handelsvolume vandaag slechts gematigd, terwijl de Arbitrum-prijs met ongeveer 15% is gedaald in de afgelopen 30 dagen. Na een daling van ongeveer 6% in de afgelopen 7 dagen, staat de Arbitrum-prijs momenteel op $0,9695, hoewel houders van de token optimistisch blijven.

KangaMoon (KANG) Is Een Van De Beste Meme Coins Om In Te Investeren

Midden in deze meme coin-gekte heeft KangaMoon (KANG) meer publieke erkenning gekregen dankzij zijn presale-prestaties. Tegen het einde van mei 2024 is het op weg om $8 miljoen te bereiken, met al een sluiting van tot $7 miljoen. Bovendien zijn er momenteel meer dan 32.000 communityleden en meer dan 6.000 KANG-houders.

Het hoofddoel van KangaMoon is om mensen plezier te laten hebben en te verdienen binnen de Play-to-Earn (P2E) gamingmarkt, die naar verwachting $8856 miljoen zal bereiken tegen 2028. Het team is van plan een play-to-earn (P2E) spel te creëren waarin spelers hun personages kunnen upgraden en producten kunnen kopen met KANG. Aangezien deze evolutie echt nuttig zal zijn, zal KANG meer profiteren dan 99 procent van de andere hypegedreven memecoins.

Wat KangaMoon onderscheidt van andere projecten is zijn SocialFi-component. Met andere woorden, KangaMoon geeft gratis KANG weg voorafgaand aan de lancering, afhankelijk van het participatieniveau van gebruikers op zijn sociale mediaplatforms, waaronder X en Telegram. Hierdoor stromen er veel mensen naar de social media posts van KangaMoon met likes en shares.

Tijdens de bonusfase van de presale is elke KANG momenteel $0,025 waard, 400% meer dan de initiële prijs van $0,005. Analisten geloven echter dat nadat KANG genoteerd is op een Tier-1 CEX, zoals BitMart die al de aanstaande notering van KANG heeft aangekondigd, het 100x zou kunnen stijgen. Dit zou slechts het begin kunnen zijn. KANG is een van de beste meme coins om in te investeren, aangezien crypto-enthousiastelingen enthousiast zijn over de potentiële enorme stijging die eraan komt.

Kan KangaMoon Cream, Ripple en Arbitrum Overtreffen?

Het feit dat de marktkapitalisatie van KangaMoon nog relatief klein is, maakt het minder duur om de prijs van de token te verhogen. KANG kan Cream, Ripple en Arbitrum overtreffen ondanks de toename in het handelsvolume van Ripple, de optimistische voorspelling voor Cream en de toename van nieuwe adressen voor Arbitrum. Dit is mogelijk vanwege de bescheiden marktomvang van KANG, wat het een veelbelovende meme coin maakt.

Ontdek vandaag de spannende kansen van de KangaMoon (KANG) Presale!

Website: https://kangamoon.com/

Join Our Telegram Community: https://t.me/kangamoonofficial


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.