Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Rusland belangrijkste markt voor Binance

Onlangs was Changpeng Zhao (CZ), de CEO van Binance, aanwezig op een conferentie in Rusland. Hier gaf CZ een toespraak, waarin hij aangaf dat Rusland de belangrijkste markt voor Binance is. Daarom is het bedrijf op zoek naar partners in het land.


Wetsvoorstel

Volgens CZ zijn de toezichthouders in de Verenigde Staten (VS) erg verdeeld. Ook zal China volgens hem niet snel een beslissing nemen, dit terwijl er in Rusland momenteel een wetsvoorstel is ingediend, dat naar alle verwachting binnenkort zal worden aangenomen. Dit is volgens CZ een goede zaak voor de industrie.


Uitbreiding Binance

Binance, dat is gevestigd in Malta, heeft het afgelopen jaar flink zitten uitbreiden. Zo heeft het bedrijf exchanges geopend in Jersey, Oeganda, Singapore en in de VS. Ook heeft het bedrijf aangekondigd dat Russische roebel-stortingen eraan zullen komen op het platform.


In gesprek met banken

De omgang met fiat-valuta als onderdeel van cryptocurrency-zaken is een lastig onderwerp in veel landen, omdat er nog geen wetgevingen voor zijn. Financiële dienstverleners als banken zijn hierom erg voorzichtig met dit soort bedrijven. Toch heeft CZ laten weten dat Binance in gesprek is met banken en diensten in Rusland om op deze manier een fiat-gateway mogelijk te maken. Zonder zo’n dergelijke gateway kan de crypto exchange geen roebel accepteren. Er is echter nog niks officieel, de gesprekken zijn nog aan de gang. Ze kunnen hierom nog geen datum geven wanneer roebel officieel wordt geaccepteerd.


Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten