Ripple xrp token
Ripple

Scott Melker voorspelt gigantische XRP prijsstijging naar $1.96

Investeerders tonen steeds meer interesse in XRP. Zelfs de bekende analist Scott Melker, die de token lange tijd heeft genegeerd, heeft zich nu positief uitgesproken over de munt. Op woensdag tweette Melker dat de XRP-prijs op het punt staat te exploderen naar bijna 2 dollar.

“Ik heb deze week-grafiek in tijden niet bekeken, maar het bevindt zich op een ECHT interessante plek. De 4e aanraking van dalende weerstand hier op de wekelijkse grafiek. Waarschijnlijk volgt er een afwijzing, maar een uitbraak zorgt ervoor dat het omhoog schiet… het is het waard om te volgen, ongeacht je gevoelens tegenover de token,” schreef Melker.

De analist voorspelt dat een succesvolle uitbraak prijstargets van $0.75, $0.93, $1.34, en uiteindelijk $1.96 kan bereiken.

Ook andere analisten houden XRP nauwlettend in de gaten

Scott Melker is niet de enige analist die XRP in de gaten houdt. Bijvoorbeeld, Christopher Jaszczynski, in de cryptogemeenschap bekend als “MMCrypto” en een prominente Bitcoin-maximalist, gaf onlangs toe dat hoewel hij geen fan is van XRP, hij de cryptocurrency nauwlettend volgt.

Ook crypto-analist Mikybullcrypto verwacht een aanzienlijke koersstijging voor XRP. Hij adviseerde investeerders dat het nog niet te laat is om in te stappen. Net als andere experts verwacht Mikybullcrypto dat XRP op het punt staat uit te breken uit een bullish flag-patroon dat zich de afgelopen 6,5 jaar heeft gevormd.

De analist voorspelde dat de prijs van XRP op korte termijn zou kunnen stijgen naar tussen de $2,50 en $3,50, met lange termijn doelen die mogelijk $25 of hoger kunnen bereiken. Hij benadrukte dat “de grafiek er ongelooflijk klaar uitziet om omhoog te schieten.”

Redenen voor optimisme rondom XRP

Er zijn meerdere redenen waarom analisten zo optimistisch zijn over XRP. Een belangrijke ontwikkeling is de recente samenwerking tussen Ripple en het tokenisatieplatform OpenEden. Ripple investeert $10 miljoen in OpenEden’s getokeniseerde Amerikaanse staatsobligaties (T-bills), die op de XRP Ledger gelanceerd zullen worden. Deze stap zal de bruikbaarheid van XRP vergroten door echte activa in de blockchain te integreren, wat de aantrekkingskracht op institutionele beleggers kan vergroten.

Daarnaast draagt het potentieel van de XRP Ledger voor gebruik in digitale valuta’s van centrale banken (CBDC’s) bij aan de positieve vooruitzichten. Terwijl overheden en financiële instellingen de technologie van XRP verkennen voor CBDC’s, kunnen transactievolumes en adoptie aanzienlijk groeien.

Een andere belangrijke reden is de rechtszaak tussen Ripple en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), die dicht bij een einde komt. Ripple heeft het afgelopen jaar verschillende juridische overwinningen behaald. Een gunstige uitspraak of schikking in deze zaak zou kunnen dienen als een belangrijke katalysator voor de goedkeuring van een XRP spot ETF. Een dergelijke goedkeuring zou waarschijnlijk het beleggersvertrouwen vergroten en aanzienlijke stijgingen in de prijs van XRP teweegbrengen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Ripple nieuws

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Rechtszaak tussen Ripple en SEC definitief beëindigd, volgens directeur
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
Crypto analist: Dit is hét moment om XRP te kopen voordat het $40 bereikt