pbqube
Persbericht

SEC wijst voorstellen voor spot Ethereum ETF van BlackRock en Fidelity opnieuw af; marktsentiment wijst op explosieve groei voor Polkadot en InQubeta

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Amerikaanse SEC heeft haar beslissing over de Ethereum ETF-aanvragen van BlackRock en Fidelity opnieuw uitgesteld. In afzonderlijke indieningen op 4 maart kondigde het regelgevende orgaan aan haar beslissingen over de Ethereum ETF-aanvragen van BlackRock en Fidelity uit te stellen—voor de tweede keer dit jaar.

Alle ogen zijn gericht op de uiteindelijke deadline voor de spot ETH ETF-aanvraag van VanEck in mei. Zoals terecht gesteld door Bloomberg ETF-analist James Seyffart in februari, is 23 mei—de uiteindelijke deadline voor de aanvraag van VanEck—de “enige datum die ertoe doet.”

Ondanks deze vertraging blijft Ethereum aangewakkerd door bredere marktenthousiasme voor potentiële ETF-goedkeuring. Tegelijkertijd staan Polkadot (DOT), een van de top cryptovaluta’s op de markt, en InQubeta (QUBE), een opkomende crypto, op het punt om te exploderen, gezien de stijgende interesse van investeerders.

InQubeta (QUBE): Verwachte massale adoptie en explosieve groei

InQubeta (QUBE) is een opkomende altcoin die zoemt van potentieel. Het pronkt met solide fundamenten als een AI-altcoin met toepassingen in de echte wereld, met als doel de snelgroeiende AI-sector te revolutioneren. Gezien de sleutelrol die het zal spelen en de problemen die het van plan is op te lossen, wordt een vloedgolf van adoptie verwacht, waardoor het zich positioneert als de beste nieuwe crypto om in te investeren.

Met het doel de wereld van AI-financiering en investeringen op te schudden, zal het het eerste op crypto gebaseerde crowdfundingplatform voor AI-startups bouwen. Daarnaast zal zijn op maat gemaakte NFT-marktplaats investeerders in staat stellen fractioneel te investeren in en eigenaarschap te hebben in veelbelovende AI-ondernemingen, zonder beperkingen op investeringen.

Om kapitaal te werven, zullen technische startups eenvoudigweg investeringsmogelijkheden creëren als op aandelen gebaseerde NFT’s. Deze NFT’s—getokeniseerde investeringen in de echte wereld AI—zullen in stukjes worden verdeeld en aangeboden aan investeerders op de NFT-marktplaats, waardoor ze vroege supporters kunnen worden van baanbrekende AI-bedrijven.

In de achtste fase van de ICO is een token geprijsd op $0.0245. Met het vertrouwen in zijn potentieel door het dak, voorspellen topexperts een 75x opwaartse swing na zijn debuut—een aanbevolen voorverkoop. Spring op de trein om jezelf te positioneren voor verbluffende winsten.

Ethereum ETF’s: SEC stelt beslissing over BlackRock en Fidelity aanvragen opnieuw uit

Niet verrassend heeft de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) haar beslissing over de spot Ethereum aanvragen van BlackRock en Fidelity uitgesteld. Dit zal de tweede keer dit jaar zijn, met de recente vertraging aangekondigd in afzonderlijke indieningen op 4 maart.

Met de SEC die haar beslissing uitstelt om de spot Ethereum ETF-aanvragen van Fidelity en BlackRock goed te keuren of af te wijzen, zijn alle ogen gericht op de definitieve deadline van VanEck op 23 mei. Hoewel het uitstel van de SEC niet als een verrassing komt, hoopten velen dat het een gemakkelijke goedkeuring zou zijn, vooral gezien de goedkeuring van spot Bitcoin ETF’s.

Ondertussen lijkt Ethereum vrij onberoerd door dit nieuwe uitstel in ETF-beslissingen, eerder deze week een hoogte van $3.900 bereikend. Met verdere stijgingen in het vooruitzicht, rijdend op de golf van potentiële ETF-goedkeuring, is ETH een van de beste crypto’s om nu te kopen.

Polkadot (DOT): Voorbereiden op enorme groei

Polkadot (DOT) is een van de beste altcoins op de markt, die de cross-chain overdracht van data en activa faciliteert en interoperabiliteit tussen blockchains mogelijk maakt. Gezien zijn solide fundamenten wijst het sentiment op massale adoptie en explosieve groei.

In het licht van het bovenstaande komt het niet als een verrassing dat slimme investeerders hun inzet op Polkadot hebben verdubbeld ten opzichte van nieuw gelanceerde tokens zoals DYM, Starknet, of Pixels. Met als doel zijn huidige all-time high (ATH) om te keren en dit jaar op prijsontdekking te gaan—een potentiële bullmarkt—is DOT een van de altcoins om in de gaten te houden.

Met FOMO dat de komende maanden naar verwachting zal stijgen, is Polkadot een must-have crypto en een veelbelovende golf om te berijden.

Conclusie

De SEC heeft opnieuw haar beslissing over de Ethereum ETF-aanvragen van BlackRock en Fidelity uitgesteld. Desalniettemin heeft ETH momentum gewonnen en eerder deze week $3.900 bereikt. Tegelijkertijd staan Polkadot en InQubeta op het punt om explosief te groeien, waardoor ze de beste munten zijn om in te investeren. Als je een vroege QUBE-houder of -adopter wilt worden, klik dan op de onderstaande link.

Bezoek InQubeta Presale 

Join De InQubeta Communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.