Ripple, xrp
Ripple

SEC wil rechtszaak tegen Ripple weer uitstellen – dit zijn de nieuwe data

Het aantal supporters voor Ripple in zijn juridische strijd met de Amerikaanse SEC neemt toe. Na de 11 entiteiten die gisteren al een amicus naar de rechtbank hebben gestuurd, heeft de rechter er vandaag nog een ontvangen van Veri DAO LLC.

Steeds meer amicus brieven

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission voelt zich hierdoor steeds meer onder druk gezet. Een document dat een paar uur geleden is ingediend, geeft aan dat de toezichthouder een motie heeft ingediend om alle deadlines te verlengen.

Ripple heeft al ingestemd met de nieuwe tijdlijn. Alleen de rechter moet het nog goedkeuren. In het licht van de overweldigende steun van de crypto-industrie, twitterde Ripple CEO Brad Garlinghouse het volgende:

Voor wie de telling bijhoudt, er zijn al 12 (!) amici-brieven ingeleverd. Het is (blijkbaar) ongekend dat dit in dit stadium gebeurt. Ze leggen elk op hun eigen unieke manier de onherstelbare schade uit die de SEC zal toebrengen aan de Amerikaanse crypto-economie als het zal winnen.

Stuart Alderoty, algemeen adviseur bij Ripple, voegde daar het volgende aan toe:

Een tiental onafhankelijke stemmen – bedrijven, ontwikkelaars, beurzen, algemeen belang en handelsverenigingen, detailhandelaren – die allemaal een amicus indienen om uit te leggen hoe verkeerd de SEC zit. De reactie van de SEC? We hebben meer tijd nodig, niet om te luisteren, maar om blindelings door te bulldozeren.

Dit is het nieuwe schema voor Ripple vs. SEC

In de brief aan de rechtbank verzoekt de SEC de rechtbank om de wijziging van de termijnen voor het indienen van antwoordbrieven te verlaten.

De SEC wil de datum waarop de partijen hun verzegelde antwoordbrieven indienen voor een kort geding wijzigen van 15 november tot 30 november.

De datum voor de briefing om redacties in antwoordbrieven vast te stellen, wordt gewijzigd van 17 november in 2 december. Daarnaast wordt de deadline voor het indienen van openbare antwoordbrieven uitgesteld van 21 november tot 5 december.

Bovendien is de deadline voor het indienen van collectieve moties nu gepland op 22 december. Opposities tegen de omnibusmoties worden verlengd van 22 december tot 9 januari.

Tot slot verzoekt de SEC dat alle aanvullende amicus brieven uiterlijk op 11 november 2022 moeten worden ingediend.

De lijst met supporters van Ripple omvat nu Coinbase, I-Remit, de Chamber of Digital Commerce, de Crypto Council for Innovation, Valhil Capital, de Blockchain Association, Spend The Bits, Tapjets, het Investor Choice Advocates Network (ICAN), John Deaton namens meer dan 75.000 XRP-investeerders, Cryptillian Payment Systems en Veri DAO LLC.

Ripple nieuws

Forbes-journalisten beweren dat Ripple (XRP) nutteloos is
Ripple prijsvoorspelling: Analist voorziet stijging XRP naar 6 dollar
Mastercard prijst successen van Ripple in Latijns Amerika
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Cathie Wood: Bitcoin koers hard op weg naar $1,5 miljoen
Waarom stijgt de Bitcoin prijs vandaag?