SHIB pb 25
Persbericht

SHIB, DOGE & BONK In De Groene Cijfers Met 30% Stijging – Welke Opkomende Crypto Meme Met Potentie Lift Mee?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De crypto bull markt bouwt nog meer vaart op nu Bitcoin boven de $60.000 is gebroken. Hierdoor worden altcoins en meme coins de lucht in geschoten. 

Daarnaast heeft de crypto markt intussen een totale market cap van $2,33 biljoen met een stijging van +6% in de afgelopen 24 uur. Het is zo’n 2 jaar geleden dat de totale waarde van de crypto sector boven de $2 miljard steeg.

Het analyseren van bekende crypto memes zoals SHIB, DOGE en BONK is een manier om te analyseren hoe goed de bull markt het momenteel doet. Dit komt doordat deze cryptomunten van zichzelf geen utility hebben en daardoor geven ze duidelijk aan hoe welvarend de crypto markt op dit moment is.

In dit artikel kijken we in het kort na de huidige koers van Dogecoin, Shiba Inu en Bonk en wat de gevolgen hiervan kunnen zijn op kleinere crypto projecten in de markt.

Bitcoin Stijgt Boven $60.000 en Neemt Meme Coins SHIB, DOGE & BONK Mee

We beginnen met Bonk, want deze meme crypto is niet alleen de nieuwste van de drie, maar is de afgelopen week ook het hardst gestegen.

Bonk is een meme coin die eind 2022 is gelanceerd, maar pas een jaar later zijn eerste echte bull run meemaakte. Ook deze week is BONK met meer dan +75% gestegen en boven de $0,00002 uitgekomen.

Bonk heeft vandaag een trading volume van $868 miljoen, een toename van 66% in de afgelopen 24 uur.

Als de huidige meme crypto hype door kan blijven gaan, zal BONK binnenkort een nieuwe all-time high bereiken boven de $0,00003. Maar de stormloop die Dogecoin naar verwachting mee zal maken, zal nog veel groter worden dan de stijging van BONK.

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin is de eerste en grootste cryptomunt met een indrukwekkende market cap van $18,6 miljard en een trading volume van maar liefst $6 miljard (+220% in 24 uur). Dogecoin is vandaag met ruim +30% gestegen en ligt nu vlak onder de $0,013, met de mogelijkheid om vandaag nog verder te klimmen.

Volgens leden van de Dogecoin community, is DOGE momenteel zwaar ondergewaardeerd nadat het een jaar lang niet veel heeft gedaan. In het geval dat Dogecoin vanuit hier weer richting de $0,73 kan klimmen, kunnen traders en investeerders veel geld uit de meme coin halen.

DOGE heeft in 2021 zijn all-time high van $0,73 bereikt, maar als Bitcoin verder blijft stijgen, zou deze ATH dit jaar gebroken kunnen worden.

Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu (SHIB) is vandaag met zo’n +24% gestegen naar $0,000013 en zag vandaag een +110% toename in trading volume naar $2 miljard. 

Hoewel SHIB ook begonnen is als meme coin zonder utility, is het uitgegroeid tot een compleet ecosysteem. Met een eigen blockchain, NFT’s en een opkomende metaverse.

Afhankelijk van de updates voor Shiba Inu, kan SHIB op een dag de Dogecoin killer worden. SHIB zou dit jaar zijn ATH van $0,00008616 met een stijging van zo’n +600%.

Maar met een market cap van $8 miljard, begint Shiba Inu, net als Bonk en Dogecoin, erg groot te worden. Hierdoor is de winstpotentie met deze meme coins gelimiteerd en zullen de meme coins niet snel x10 gaan.

Welke Opkomende Crypto Meme Met Potentie Kan Meeliften met Grotere Meme Coins?

Omdat grote meme coins een gelimiteerde upside hebben, maar kleinere meme coins wel een boost kunnen geven, kijken we in dit deel van het artikel naar kleine crypto’s met potentie om x100 te gaan.

Deze nieuwe cryptomunten hebben nog een lage market cap en kunnen profiteren van de stijging van Bitcoin, zowel als de stijging van andere bekende crypto memes.

Frog Wif Hat (FWIF) – Beste Opkomende Crypto Meme van dit Moment

Frog Wif Hat (FWIF) is een unieke twist op Dogwifhat (WIF) en Pepe (PEPE) met een Frans thema (en een stokbrood). Deze nieuwe meme coin kan meeliften op andere grote meme coins, waaronder ook Dogecoin en Shiba Inu.

FWIF is deze week gelanceerd op Ethereum, maar zal later ook gelanceerd worden op Solana om trading nog voordeliger te maken. Door een ‘fair launch’ te doen, heeft iedereen gelijke kansen gekregen, zo is er geen privé presale gehouden.

FWIF is sinds zijn lancering met meer dan +100% gestegen en zou de komende tijd nog verder kunnen stijgen en meeliften op andere meme coins.

Je kunt Frog Wif Hat kopen via de officiële website en Uniswap. Bij de meest populaire gedecentraliseerde crypto exchange op Ethereum, kun je ERC-20 tokens zoals ETH en USDT inwisselen tegen FWIF tokens.

FWIF zou de komende tijd mee kunnen liften met zowel Bitcoin als grotere meme coins, waaronder Dogecoin, Shiba Inu, Pepe en Dogwifhat. Hierdoor kan Frog Wif Hat in verhouding meer stijgen, omdat het momenteel een kleine market cap van $1,2 miljoen heeft.

Nu naar Frog Wif Hat

Smog (SMOG) – Solana Crypto Meme Organiseert Grootste Airdrop Ooit

Smog (SMOG) is een meme coin die enkele weken geleden gelanceerd is en veel aandacht heeft gekregen met zijn plan om de grootste airdrop op Solana te houden. De meme coin is sinds zijn lancering bijna x100 gaan en ligt nu nog zo’n 50 keer zo hoog als tijdens zijn listing op Solana.

Je kunt meedoen met de Smog airdrop door SMOG te kopen en vast te houden. Door airdrop punten te verdienen, wordt jouw deel van de airdrop nog groter. Deze punten kun je verdienen door quests te voltooien en door SMOG te staken met een APY van 42%.

SMOG is gelanceerd op Solana en op Ethereum, zo is het mogelijk om via Solana de token te traden en via Ethereum de token te staken om per jaar +42% extra tokens te verdienen, terwijl de token zelf ook nog kan stijgen in waarde.

Je kunt SMOG kopen via de gedecentraliseerde exchange Jupiter en de officiële website. Via de website heb je ook de mogelijkheid om SMOG te staken.

Zorg ervoor dat je de opkomende crypto airdrop van Smog niet mist. Deze belooft de grootste airdrop op Solana te worden en biedt de mogelijkheid voor investeerders om veel geld te verdienen.

Nu naar Smog

Green Bitcoin (GBTC) – Groene Opkomende Crypto met Potentie

In plaats van meeliften op meme coins, kun je ook kiezen om direct op Bitcoin mee te liften. Green Bitcoin (GBTC) is een groen alternatief voor Bitcoin met een unieke gamification, waarmee je grote beloningen kunt verdienen door de toekomstige Bitcoin koers te voorspellen.

Green Bitcoin biedt je de mogelijkheid om GBTC te staken voor normale beloningen, met een huidige APY van 249%. Later zal Green Bitcoin zijn alternatieve manier van staking lanceren, waarmee je aan het eind van de periode gigantische beloningen kunt verdienen als je de Bitcoin koers weet te voorspellen.

Omdat Green Bitcoin werkt op het netwerk van Ethereum, is het een groenere versie van Bitcoin, omdat het Proof-of-Stake model van Ethereum veel minder energie kost en efficiënter is dan het Proof-of-Work model van Bitcoin.

Green Bitcoin is tijdelijk voor een extra lage prijs verkrijgbaar in de presale. Je koop GBTC al voor $0,4982 per stuk en zult deze tokens aan het eind van de presale kunnen claimen. Nu de presale al meer dan $1,23 miljoen heeft opgehaald, zal de volgende fase binnenkort van start gaan en zal GBTC stijgen in prijs.

GBTC is niet alleen een groen alternatief voor Bitcoin met de mogelijkheid om aantrekkelijke staking rewards te verdienen, het is ook een tweede kans voor mensen die de pump van Bitcoin hebben gemist. GBTC zou na lancering sterk kunnen stijgen in waarde, ent als BTC dat vroeger deed.

Nu naar Green Bitcoin

Scotty The AI (SCOTTY) – Veelbelovende AI Crypto Trekt Aandacht met Presale

Scotty The AI (SCOTTY), de zwarte Schotse Terriër, is de nieuwste toevoeging aan de wereld van hondachtige meme coins. Niet alleen kan SCOTTY meeliften op andere populaire crypto memes, ook heeft het project zijn eigen AI tools.

De eerste 2 tools van Scotty The AI zijn ScottySwap en ScottyChat. Met ScottySwap kun je zo efficiënt mogelijk tokens swappen, terwijl je met ScottyChat kunt praten met Scotty en informatie over crypto kunt krijgen.

Het doel van Scotty The AI (SCOTTY) is om een sterke en hechte community te bouwen waar iedereen elkaar ondersteunt. In deze community kunnen gebruikers extra bescherming krijgen tegen scams en hackers en informatie krijgen om nog meer winst uit de crypto markt te halen.

Je kunt SCOTTY tokens tijdens de presale voor $0,0063 kopen, met de mogelijkheid om deze tokens vroegtijdig te staken voor aantrekkelijke beloningen.

Omdat SCOTTY een meme coin is die in de presale te koop is, kun je profiteren van een extra lage prijs. Nadat de meme coin gelanceerd kan worden in het huidige bullish klimaat, zou deze kunnen exploderen in waarde.

Nu naar Scotty The AI

Sponge V2 (SPONGE) – Crypto Meme Rendeert op Eerder Succes

Sponge V2 (SPONGE) is de opvolger van Sponge, een meme coin uit het tijdperk van Pepe die vorig jaar een pump van x100 meemaakte. Dit jaar is Sponge V2 van plan om dit succes te herhalen en te overtreffen, met een hogere market cap, meer holders, meer exchange listings en nog meer.

Het grote voordeel aan de nieuwe versie van Sponge is dat je de token kunt gebruiken voor staking crypto rewards met een hoge APY van 185%. Dit terwijl de token sinds zijn lancering alleen maar aan het klimmen is.

Sponge V2 zal binnenkort ook zijn eerste crypto game lanceren, waarmee het mogelijk is om te racen en je scores te vergelijken met die van andere spelers. De beste spelers zullen worden beloond met extra SPONGE tokens.

Sponge V2 is dit jaar gelanceerd en kan gekocht worden via de widget op de officiële website. Op de website is het ook mogelijk om Sponge V2 te staken voor een variabele APY die niet lager dan 40% kan worden.

SPONGE heeft een erg succesvolle lancering gedaan dit jaar, maar zal binnenkort kunnen exploderen in populariteit en waarde na verdere aankondigingen over zijn aankomende game. Deze game kan helpen het project viraal te laten gaan, waardoor de prijs hard omhoog kan gaan.

Nu naar Sponge V2


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.