SHIBpb1nov
Persbericht

SHIB Koers Correctie Voorbij? Populaire Crypto Meme Pumpt 103,6%, Kan Shiba Inu 1 Euro Worden?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Een bull run in maart zorgde ervoor dat de Bitcoin koers een nieuwe all time high bereikte. Dit is echter niet de enige crypto die flink steeg, want ook de Shiba Inu koers maakte een flinke stijging door.

De SHIB token is nog altijd zeer gewild. Daarom wordt er ook veel gespeculeerd over wat de volgende stap is voor de token. Daarbij wordt veelal de vraag gesteld: kan Shiba Inu 1 euro worden?

In dit artikel lees je er meer over en ontdek je ook andere populaire cryptomunten met potentie, in het bijzonder met een mogelijke nieuwe crypto bull run in het achterhoofd.

Shiba Inu Koers – Kan Shiba Inu 1 Euro Worden?

De Shiba Inu koers maakte een zeer indrukwekkende stijging door. De koers noteerde aan het begin van maart nog $0,000009333 en steeg naar een waarde van $0,00004534 krap 5 dagen later. Daarmee bereikte de koers het hoogste punt in de afgelopen 52 weken. Inmiddels is de koers op het moment van schrijven alweer gedaald naar een hoogte van $0,000027116. Toch betekent dit nog steeds een stijging van 186% vergeleken met een maand geleden.

De grote vraag voor velen is of de token weer een nieuwe rally kan meemaken op de korte termijn. Daarbij vragen veel investeerders zich ook af: kan Shiba Inu 1 euro worden? Het bereiken van die waarde lijkt nog ver weg, zeker vanaf het punt waar de koers nu staat.

Toch lijkt het er wel op dat de Shiba Inu koers nog weer kan stijgen. De Relative Strength Index (RSI) van de token schommelt op dit moment rond een waarde van 51. Dat wil zeggen dat de token niet overgewaardeerd is, maar dat er ook niet te weinig aandacht is voor de token. Afgaand op deze indicator is het dus goed mogelijk dat de koers weer gaat stijgen.

De cryptomunt is in de afgelopen maand ook al flink gestegen in waarde. Dit laat zien dat er nog altijd erg veel interesse is in de token en dat het gaat om een populaire crypto. Vergeleken met een jaar eerder is er ook een stijging waar te nemen. Vergeleken met vorig jaar is de koers namelijk met 147,54% gestegen. Ook hieruit blijkt dus dat er nog altijd veel interesse is voor de token.

Een verdere stijging van de Shiba Inu koers is dus goed mogelijk. Het bereiken van een waarde van 1 euro lijkt echter voorlopig wel onmogelijk. De koers moet daarvoor namelijk wel erg veel stijgen, waardoor de hoop dat die waarde bereikt kan worden voorlopig vooral ijdele hoop lijkt.

Andere Populaire Cryptomunten Onder Investeerders

Shiba Inu blijft dus onverminderd een populaire cryptomunt en kan ook nog verder stijgen. Dat de koers hoger kan zijn dan deze nu is, is al bewezen door de crypto meme. Toch kan het voor sommige investeerders nog steeds niet interessant genoeg zijn.

Gelukkig zijn er ook nog erg veel andere crypto tokens te vinden. Vrijwel iedere dag verschijnen er ook weer nieuwe projecten. Gezien het nog een hele tijd lijkt te gaan duren voordat Shiba Inu een waarde van 1 euro bereikt, kan het voor investeerders ook interessant zijn om eens te gaan kijken naar die nieuwere projecten.

Het kan echter nog wel lastig zijn om op de hele grote hoop de juiste projecten te ontdekken. Om het wat makkelijker te maken, hebben we enkele interessante crypto projecten op een rij gezet. De volgende projecten zijn zeker de moeite waard.

Dogecoin20 (DOGE20) – De Verbeterde Versie van Crypto Meme Dogecoin

Met Dogecoin20 is er weer een nieuwe crypto meme uitgekomen. De token is ontwikkeld op de blockchain van Ethereum, wat betekent dat het gaat om een ERC-20 token. Het is de bedoeling van dit project om een betere versie van Dogecoin te worden.

Dit doet het door te zorgen voor dezelfde uitstraling en aantrekkingskracht als Dogecoin, maar door veel beter in te spelen op alle ontwikkelingen binnen de crypto markt. Door de ERC-20 tokenstandaard is deze crypto meme bijvoorbeeld ook veel groener dan Dogecoin en andere grote crypto zoals Bitcoin. De blockchain van Ethereum is bovendien ook goedkoper en sneller in gebruik.

Het is daarnaast ook mogelijk om Dogecoin20 te staken. Hierdoor is het voor investeerders dus ook mogelijk om een passief inkomen te verdienen nadat ze de tokens hebben aangeschaft. Bovendien is er ook sprake van een beperkte oplage aan coins, waardoor het niet mogelijk is dat er inflatie optreedt.

Voor het project is er ook een uitgebreide roadmap bedacht. Deze bestaat uit 6 verschillende fases. Dit wil dus zeggen dat er goed is nagedacht over hoe het project in elkaar moet steken en er dus duidelijke plannen liggen voor de toekomst.

Al met al is Dogecoin20 een veelbelovend project dat je eigenlijk niet mag missen. Wees er dus snel bij en investeer nu in dit nieuwe en groene crypto project.

Nu naar Dogecoin20 (DOGE20)

Smog (SMOG) – Crypto Meme Draak Blijft Goed Presteren

Smog is een andere nieuwe crypto meme die zeker de moeite waard is. De verwachtingen voor dit nieuwe project zijn namelijk hoog. Er wordt verwacht dat in de komende jaren deze nieuwe token, met een draak als thema, flink in waarde zal toenemen.

Smog is ontwikkeld op de blockchain van Solana en is daarmee in de voetsporen getreden van vele andere meme crypto. Het is de bedoeling van Smog om een sterke community te creëren om op die manier vervolgens in waarde toe te nemen.

De ontwikkelaars van Smog zijn anoniem. Wel is bekend dat ze eerder betrokken zijn geweest bij succesvolle projecten en dus een goede staat van dienst hebben. Dit kan er uiteindelijk aan bijdragen dat de token in waarde zal toenemen.

Wat ook kan bijdragen aan het succes van het project zijn de airdrops. Deze zijn in beheer van Zealy.io en daarmee is Smog uniek. Door via een Solana wallet tokens te kopen of door je aan te melden bij Zealy, kun je deelnemen aan de airdrops van dit project.

De tokens van Smog zijn momenteel te verkrijgen via de Jupiter DEX. Mocht het daadwerkelijk een succes worden, dan is het dus belangrijk om er zo snel mogelijk bij te zijn en dus vroeg te investeren. Wees dus op tijd en profiteer uiteindelijk van het succes.

Nu naar Smog (SMOG)

Sponge V2 (SPONGEV2) – Uitbreiding van een Meme Crypto Succesverhaal

Als je een concept bedacht hebt dat zeer succesvol is gebleken, dan klinkt het natuurlijk logisch om verder te gaan met dat concept. Dat zullen ongeveer de gedachten zijn geweest die de ontwikkelaars van Sponge ook hebben gehad.

Het project lanceerde vorig jaar en werd ook direct een groot succes. Vlak na de lancering van de token steeg de koers namelijk x100 in waarde. Toch ontbrak er nog wat aan de token: utility. Daarom was het tijd voor de vernieuwde versie van dit project: Sponge V2.

Toch blijft het niet beperkt tot een simpele opvolger van de eerste versie. Dit project zorgt namelijk ook voor de nodige nieuwe aspecten, die voor veel organische vraag naar de token moeten zorgen.

De utility van de Sponge V2 token is op dit moment hoofdzakelijk in twee componenten ondergebracht. Bij de komst van de tweede versie van het ecosysteem hoort namelijk ook de komst van een bijbehorende game. Deze Play-to-Earn game moet ervoor zorgen dat investeerders in het bezit kunnen komen van nog meer tokens en op die manier dus een extra inkomen kunnen verdienen. Door goed te presteren in het spel kun je extra beloningen ontvangen, die worden uitgekeerd in de Sponge V2 token. Daarnaast kun je de token nu ook staken tegen een zeer hoge APY van minimaal 40%. 

Aangezien de eerste versie al een succes was, en er nu ook nieuwe aspecten zijn toegevoegd, lijkt het haast onmogelijk dat dit project gaat falen. Het is dan ook belangrijk om snel te investeren, zodat je zo maximaal mogelijk kan profiteren op het moment dat de koers een enorme stijging doormaakt.

Nu naar Sponge V2 (SPONGE)

DogWifCat (DWIFC) – Nieuwste Solana Meme Coin Hype Gisteren Gelanceerd

DogWifCat is de nieuwe Solana meme coin hype onder investeerders. Deze token is op 20 maart gelanceerd om 17:00 UST. Na de lancering steeg de koers direct explosief met 2367%. Hierdoor zeggen veel traders dat we achter het rijtje BONK, WIF, SMOG, BOME en SLERF, binnenkort ook DWIFC kunnen zetten.

Deze nieuwe Solana meme coin onderscheidt zich van de ‘Wif-Hat’ tokens door de humoristische variatie op de markt te brengen. Met het rijmwoord ‘cat’ in te voegen zorgt DogWifCat voor een nieuw hoofdstuk binnen de meme coin hype.

Binnen het 24-urige bestaan van DogWifCat is het trading volume gestegen naar $7 miljoen en een marktkapitalisatie van $10,07 miljoen. Het momentum lijkt dus gevonden te zijn en steeds meer investeerders ruiken hun kans, waaronder whales. Eerder vandaag bleek een whale maar liefst $102.000 te hebben geïnvesteerd in DWIFC token, wat het vertrouwen onder holders heeft versterkt.

Het is nu de ideale kans om nog tegen een lage prijs in te stappen, voordat DogWifCat het voorbeeld van voorganger SLERF token gaat volgen. De SLERF token is in korte tijd gestegen naar een marktkapitalisatie van ruim $400 miljoen. Dit betekent dat je x40 rendementen kunt verwachten op de korte termijn als DWIFC token het voorbeeld van SLERF token weet te volgen.

DWIFC token is beschikbaar op de Jupiter decentralized exchange en je kunt de token swappen voor Solana of een op Solana opererende token. Wees er snel bij, voordat DWIFC token naar de maan vertrekt.

Nu naar DogWifCat Kopen


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.