shiba inu, shib
Persbericht

SHIB Koers Pumpt 5% Na Burned 4 Mln Tokens – Kan Shiba Inu 1 Euro Worden of Is Deze Meme Coin De Beste Crypto Investering?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Meme coins hebben de weg naar boven weer gevonden, en Shiba Inu ($SHIB) is daar geen uitzondering op. Net als Dogecoin, Pepe en enkele andere grote meme coins brak SHIB met een bearish trend die al meer dan 4 weken aanhield. Zal de Shiba Inu koers dit momentum vast kunnen houden, en kan Shiba Inu 1 euro worden?

Burnen en Boosten – De Positieve Groei van SHIB

Een deel van de groei van de token kan worden toegeschreven aan het slimme burningsysteem waar Shiba Inu over beschikt. Tokenburning is mogelijk sinds de entree van het layer-2 netwerk Shibarium. Voor elke transactie die plaatsvindt, wordt een klein deel van de tokens geburned. Dit moet een deflatoire werken op de tokenomics hebben, wat de waarde van de token ten goede komt.

Door de burn neemt het totale aanbod tokens namelijk af en hierdoor stijgt de waarde van de SHIB. Zo kon op 21 januari, toen de pump van de meme coin volop bezig was, gemeld worden dat binnen 24 uur liefst 4.061.252 tokens geburned werden.

Alhoewel enkele investeerders snel koude voeten kregen en de token verkochten, kan de waarde van de token nog wel flink stijgen. Het lijkt er namelijk op dat een groot aantal whales momenteel inzet op SHIB.

Zo blijkt uit data van Santiment dat het aantal wallets met 1000 tot 10 miljoen SHIB flink gestegen is in de afgelopen maand. Ook is de voorraad SHIB op exchanges aan het afnemen, omdat deze vooral in wallets geplaatst worden. Dit zijn tekenen van een accumulatie die doorgaans tot een verdere groei kan zorgen.

Wat als Shiba Inu Verder Groeit?

De huidige pump van Shiba Inu koers en de verwachte crypto bull run kunnen ervoor zorgen dat de token verder in waarde stijgt. Wat kan een investering in Shiba Inu je opleveren? Momenteel staat de token rond $0,000009127, een val van om en nabij de 90% ten opzichte van de hoogste koers ooit ($0,00008845.).

Het eerste doel zal zonder twijfel een terugkeer richting de vroegere all time high (ATH) zijn. Het behalen van $0,00009 brengt de waarde van 10 miljoen SHIB tokens naar $900. Gekeken naar de huidige waarde zou een investering van een kleine $90 zodoende een winst van meer dan $800 kunnen opleveren.

Uiteraard is de mogelijke winst groter wanneer je meer tokens bezit. Met 500 miljoen tokens in bezit zou je bij dit scenario (een waarde van $0,00009) zo’n $45.000 kunnen verdienen. 

Met het oog op de huidige koers is een voorspelling voor een groei boven de ATH een kwestie van nattevingerwerk. Het is niet uitgesloten dat de koers van de token 1 of misschien wel twee cijfers achter de komma weet weg te werken. Mogelijk kan Shiba Inu $1 waard worden, met dank aan de ontwikkelingen (zoals de constante groei van Shibarium) die nu al zijn ingezet bij deze meme coin.

Is Shiba Inu de Beste Crypto Investering?

Hoewel de verwachtingen voor Shiba Inu hooggespannen zijn, ligt het niet voor de hand dat SHIB de beste crypto investering zal blijken. De token is een bekende naam met een groot netwerk en een grote market cap. Dit laatste kan ervoor zorgen dat bij een grote stijging van meme coin investeringen, de token minder stijgt dan zogenaamde ‘low cap gems’.

Bij een nieuw altcoin season zijn deze pareltjes met een kleine cap vaak de grootste stijgers. Wat zijn straks de beste crypto investeringen?

Sponge V2 (SPONGE V2) – Herhaling van x100 Rendement?

In 2023 wist de meme coin Sponge de harten van veel traders en investeerders te veroveren door met een kleine marktkapitalisatie enorme stijgingen te laten zien. De token steeg van $1 miljoen aan marktkapitalisatie naar bijna $100 miljoen. Hierdoor konden veel vroege investeerders met x100 rendementen spreken van hun beste crypto investering ooit.

Momenteel is men bezig met de ontwikkeling van een nieuwe versie van Sponge: Sponge V2. Deze token is ontwikkeld met als doel nog een keer een flinke stijging te kunnen laten zien. De token kent meerdere eigenschappen binnen de tokenomics waardoor het kunstje van een jaar geleden nog eens herhaald zou kunnen worden.


Zo is Sponge dankzij de vormgeving (gebaseerd op de cartooneske avonturen van een bekende cartoonfiguur) nog steeds aansprekend voor meme crypto liefhebbers. Het team achter het project heeft echter nu wel een veel groter marketingbudget dan een jaar geleden. Ook zal vanwege de bekendheid de token op meer plekken beschikbaar komen, waaronder tier 1 centralised exchanges (CEX’s).


Daarnaast zal Sponge V2 nu ook vanaf de start gesteund worden door een community van meer dan 13.000 tokenhouders, die klaarstaan om de nieuwe token vanaf het begin te ondersteunen. Hierdoor zijn grote rally’s onder invloed van deze voorlopers niet uitgesloten.

Daarnaast kent SpongeV2, anders dan de eerste Sponge token, daadwerkelijke utility in een eigen Play-to-Earn game, waarmee je als speler extra tokens kan verdienen. Deze mogelijkheid om gratis crypto te verdienen, zal veel nieuwe spelers en investeerders aantrekken.

De nieuwe SpongeV2 token is nog niet op de exchanges verschenen, maar kent ook geen presale. Toch kun je de token nu al kopen, en wel middels het bijzondere Stake-to-Bridge mechanisme. Originele Sponge tokens kunnen gekocht worden op de website van het project en worden automatisch vastgezet in een smart staking contract. Door te staken worden de tokens omgezet in SpongeV2. Uiteindelijk zal de Sponge V2 token gelanceerd worden en (mogelijk) tot grote hoogte stijgen.

Nu naar Sponge

Meme Kombat (MK) – Strijd mee met AI GambleFi Meme Crypto

Naast $SPONGE weet ook de meme coin Meme Kombat steeds meer aandacht op zich te vestigen. Meme coin ‘degens’ zijn enthousiast over de token, die voorziet in een AI gestuurd platform waarin verschillende meme crypto karikaturen het in gevechten tegen elkaar opnemen.

Als tokenhouder kun je inzetten op de uitkomsten van deze gevechten, en bij een goede gok een mooie bonus winnen. Dankzij de transparante blockchain technologie zijn de weddenschappen inzichtelijk en weet je zeker dat je bij deze GambleFi optie niet wordt opgelicht.

Meme Kombat maakt het tevens mogelijk om tokens te staken tegen een zeer hoge yield. Momenteel staat de APY op maar liefst 129%. Dit maakt investeren in $MK ook aantrekkelijk voor wie een hekel heeft aan de vrolijke vormgeving van deze meme coin.

Al meer dan $7,3 miljoen werd opgehaald voor dit bijzondere nieuwe project, waarmee de hard cap van $8 miljoen snel dichterbij komt. Wie nog mee wil doen, en de token voor $0,279 in de presale wil aanschaffen, kan er dus maar beter snel bij zijn.

Nu naar Meme Kombat

Launchpad XYZ – investering voor traders

Een ander nieuw platform dat steeds meer voet aan de grond krijgt, is Launchpad XYZ. Het is de bedoeling van dit ambitieuze project om met behulp van blockchaintechnologie een portaal op te zetten naar alles wat Web3 crypto gerelateerd is. Hierbij gaat het om nieuwe crypto en DeFi projecten, maar ook om Play-to-Earn games en de beste DApps.

Het platform zal volop gebruikmaken van AI technologie. Zo zullen de nieuwsberichten en aanbevelingen die het portaal toont gebaseerd zijn op het handelsprofiel van de gebruiker: je ziet dus alleen informatie die voor jou interessant is. Zo mis je als meme coin liefhebber dus nooit meer informatie over de Shiba Inu koers, de nieuwste trends en de beste crypto investering.

Daarnaast zit er het nodige potentieel in Launchpad Quotient, een AI toepassing die verschillende investeringsmogelijkheden op een rij zet en deze rangschikt op basis van duizenden verschillende datapunten.

Voor dit bijzondere project is $2,6 miljoen opgehaald. Wil je nog meedoen aan de presale, dan moet je snel zijn. Over enkele uren is deze afgelopen, waarna de listing elk moment kan plaatsvinden.

Nu naar Launchpad XYZ


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.