Shiba Inu, SHIB
Altcoin, Shiba Inu

Shiba Inu-admin hekelt aansluiting bij NFT-projecten

Binnen de Shiba Inu gemeenschap heeft Ragnar Shib, een vooraanstaand lid en beheerder van de Telegram-groep, zijn bezorgdheid geuit over bepaalde NFT-projecten die naar verluidt aan hem zijn gelinkt. Ragnar voelde de noodzaak om de gemeenschap te waarschuwen vanwege het toenemende aantal projecten op Shibarium, wat de kans op frauduleuze initiatieven heeft vergroot.

De ontwikkelaar moedigde leden van de SHIB-gemeenschap aan om hun eigen onderzoek te doen en benadrukte dat hij geen connecties heeft met bepaalde projecten die onder zijn naam zijn gepubliceerd.

Iedereen is welkom om op Shibarium applicaties te bouwen

De onthulling van Ragnar sluit aan bij de inspanningen van de Shiba Inu teamleden om de gemeenschap te begeleiden in het snelgroeiende ecosysteem. Volgens Ragnar is iedereen welkom om applicaties op Shibarium te bouwen, in lijn met het belangrijkste concept van een open ecosysteem.

Nu het ecosysteem volgens plan groeit, heeft het Shib-team zijn inzet verdubbeld om de gemeenschap bewust te maken van potentiële bedreigingen van hackers en problemen met betrekking tot bugs op platforms die zijn verbonden met Shibarium.

Zoals eerder gemeld door The Crypto Basic, heeft Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu, ook alarm geslagen over valse tokens die circuleren binnen het ecosysteem. In een van deze gevallen waarschuwde Kusama gebruikers om BONE en LEASH niet aan te schaffen op PuppyNet, het testnet van Shibarium, voordat het maanden later op het mainnet werd gelanceerd.

Kusama benadrukte destijds dat de tokens op PuppyNet niet echt zijn en de noodzaak van grondig onderzoek voor alle leden van de gemeenschap.

Beschermen tegen oplichting belangrijke doelstelling

Alhoewel het beschermen van leden binnen het Shiba Inu-ecosysteem tegen oplichting een van de belangrijkste doelstellingen is, is het tevens een cruciale taak van het kernteam om ervoor te zorgen dat gebruikers Shibarium verantwoord omarmen. Vorige week heeft marketingstrateeg Lucie Shibarium uitgelegd hoe SHIB-tokens op een verantwoorde manier kunnen worden verbrand.

In plaats van SHIB op Shibarium te verbranden, pleitte Lucie voor het terugsturen van SHIB naar Ethereum en vervolgens het overbrengen van de tokens die bedoeld waren om te worden verbrand naar een aangewezen dode portemonnee. Dit model zal niet alleen bestaande zorgen wegnemen, maar ervoor zorgen dat echte SHIB in de dode portemonnee belandt.

Tot dusverre is het succes van Shiba Inu gebaseerd op één duidelijke factor: de consistente waarschuwingen van het team tegen kwaadwillende partijen hebben geleid tot een groeiend gevoel van veiligheidsbewustzijn onder de gemeenschapsleden.

Shiba Inu nieuws

Bekende investeerder blijft bullish over Shiba Inu ondanks koersdalingen
Shiba Inu: Wat september voor de koers kan betekenen
Shiba Inu komt deze week met een groot aantal belangrijke updates 
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins