shiba inu, shib, shibarium
Shiba inu

Shiba Inu-baas wekt nieuwsgierigheid in community met nieuwe tweet

Shiba Inu-leider Shytoshi Kusama heeft een golf van nieuwsgierigheid gewekt in de SHIB-community na een tweet van vanmorgen. Hij schreef namelijk dat hij graag zou willen chatten met het team achter het @susbarium Twitter-account.

Kusama wil Susbarium-team spreken

“@susbarium, heb je een momentje om te kletsen?”. Dit postte Kusama met Twitter-tags zoals Shibarium, greatservice en meer, waardoor speculatie nog meer werd aangewakkerd.

De community wacht op hun beurt nog op de volgende indicatie van wat de gesprekken zouden kunnen onthullen. Dergelijke discussies zouden bijvoorbeeld kunnen gaan over Shibarium of het aanpakken van FUD en oplichters die zich richten op de Shiba Inu-community.

ShibArmy Scam Alerts

De ShibArmy Scam Alert is verantwoordelijk voor het blootleggen van zwendel en het beschermen van de Shiba Inu-community.

Eind mei werd het Twitter-account @susbarium omgedoopt tot ShibArmy Scam Alerts. Shiba Ecosystem-functionaris Lucie liet weten dat de Twitter-handle nu in beheer is van Shibarium Tech Discord-moderators.

Ze benadrukte dat het Shiba Inu-team beveiliging zeer serieus neemt en is ervan overtuigd dat onderwijs de beste manier om oplichters te bestrijden.

Het Shiba Inu-ecosysteem heeft verschillende zwendelpraktijken gezien die gericht waren op de community, zoals de meeste cryptocurrency-projecten. Oplichters hebben bedrieglijke praktijken bedacht om juist de nietsvermoedende Shiba Inu-investeerders te targeten.

De Shiba Inu-baas Shytoshi Kusama waarschuwde de gemeenschap eerder al over oplichting met valse claims van SHI en TREAT. Het Twitter-account van de ShibArmy Scam Alert herhaalde ook de waarschuwing van de baas van Shiba Inu en vertelde de community op te passen voor valse claims van SHI en TREAT.

Shibarium-token BONE stijgt met 33%

De prijs van BONE, het governance token van Shiba Inu en het gastoken van Shibarium, is de afgelopen zeven dagen met meer dan 33% gestegen. Na het bereiken van dieptepunten van $0,676 op 15 juni, is de prijs van Bone ShibaSwap (BONE) sinds die dag gestaag gestegen.

BONE zal nu zijn derde opeenvolgende dag van prijsstijgingen sinds 23 juni markeren. Waar bulls de huidige prijsstijging lijken voort te zetten, kende het Shiba Inu governance-token vandaag een aanzienlijke stijging. Op het moment van schrijven was BONE de afgelopen 24 uur met ruim 16% gestegen. Het is niet bekend of deze trend zich voort gaat zetten of niet, en zo ja, hoelang dit dan zou aanhouden.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu ontwikkelaars kondigen Shibarium hard fork aan
Shiba Inu’s Shibarium krijgt nieuwe updates
Nieuwe Shiba Inu-investeerder koopt miljarden SHIB-tokens
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden