Shiba Inu, SHIB
Persbericht

Shiba Inu Burn Rate Stijgt Met 64000% Na SHIB Koers Daling – Kan Shiba Inu 1 Euro Worden In Comeback?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Ondanks de recente crypto crash blijven de bulls van Shiba Inu positief over een mogelijke rally. Het bullish sentiment volgt op nieuws over een stijging van de Shiba Inu burn rate. Dit weerhoudt de Shiba Inu koers echter niet van verdere dalingen nu SHIB alweer met 8% daalt. 

De Shiba Inu koers moest de afgelopen dagen, net als de rest van de crypto markt, aanzienlijke verliezen accepteren. De op een na grootste meme coin van de wereld daalde vandaag al met meer dan 8% en is hierdoor meer dan 23% gedaald over de afgelopen 7 dagen. 

Ondanks de recente crypto crash en de aanzienlijke dalingen blijven de bulls van Shiba Inu positief. Dit komt vooral door het positieve nieuws omtrent de Shiba Inu burn rate. 

Shiba Inu Burn Rate Stijgt met 64.000% – Kan Shiba Inu 1 Euro Worden?

Data van Shibburn laat zien dat gisteren een stijging van 64.000% plaatsvond in de Shiba Inu burn rate. De Shiba Inu burn rate laat zien hoeveel Shiba Inu tokens er op het moment permanent verwijderd worden uit de circulatie. 

Shibburn.com

Een afname van de circulerende voorraad maakt een crypto schaarser. Dit kan een positieve invloed hebben op de koers van de token. In het geval van Shiba Inu lijkt dit nog belangrijker te zijn, omdat de meme coin geen maximum voorraad heeft. Hierdoor blijft de grote circulerende voorraad altijd een belangrijke factor die een mogelijke negatieve invloed kan hebben op de toekomst van de token. 

Gisteren werden er echter meer dan 657 miljoen SHIB tokens geburned. Dit brengt de totale hoeveelheid van geburnde SHIB tokens op 410 biljoen. Ondanks deze toename in de burn rate heeft er nog geen trend ommekeer plaatsgevonden voor deze grote meme coin. 

Nadat de meme coin op 13 april daalde tot onder zijn belangrijke ondersteuning bij de $0,000020 wist de Shiba Inu koers zich licht te herstellen. Op dit moment bevindt de koers zich rond de $0,0000215 en zijn de bulls aan het vechten om de Shiba Inu koers boven de $0,00002 te houden.

SHIB Team en Bulls Blijven Shiba Inu Ondersteunen

Ondanks het negatieve markt sentiment blijft het team achter Shiba Inu positief. De officiële marketing specialist van het Shiba Inu team, Lucie, deelde onlangs het doel van het team voor Shibarium.

In deze tweets deelde Lucie dat het team van plan is om Shibarium naar de top van de crypto markt te brengen, ongeacht externe factoren en partner dynamieken. “We Wont Stop”, aldus Lucie namens het Shiba Inu team. 

Shiba Inu kan deze steun en doorzettingsvermogen op dit moment goed gebruiken. Met zijn recente dalingen beginnen de technische fundamenten van de meme coin het namelijk moeilijk te krijgen. Daardoor kan het moeilijk worden om op de korte termijn een rally in gang te zetten. De RSI van de token blijft ook dalen en bevindt zich steeds dichter in de buurt van de 30, terwijl het MACD-histogram al een tijdje een verkoopsignaal afgeeft. 

Tegelijkertijd daalt de SHIB koers ook onder steeds meer van zijn belangrijke Moving Averages. Hiermee lijkt het op de korte termijn moeilijk te gaan worden voor Shiba Inu om een aanzienlijke koersrally door te maken. Dit gebeurt zeker zolang het geen hulp krijgt van externe factoren zoals een trend ommekeer in de markt. 

Met de aankomende Bitcoin halving lijkt er daardoor nog altijd een sprankje hoop te zijn voor een aanzienlijk herstel op de korte termijn. Tot die tijd zullen investeerders er echter voor kiezen om te investeren in altcoins die in de afgelopen periode wel aanzienlijke successen weten te boeken. Tijdens de crypto crash zijn dit vooral nieuwere tokens of presale tokens geweest tijdens de crypto crash. Hieronder bespreken we daarom 4 van de beste altcoins van dit moment.

Dogeverse (DOGEVERSE) – Het Nieuwe Multi-Chain Alternatief voor Dogecoin

Dogecoin is nog altijd de populairste meme coin voor Shiba Inu. Onlangs verscheen er een gloednieuw alternatief voor deze token met de introductie van Dogeverse. Dogeverse wil de Dogecoin markt op de kop zetten door een multi-chain alternatief te ontwikkelen voor de grootste meme coin van de wereld. 

Dogeverse doet dit door zijn native DOGEVERSE token voor meerdere blockchains te ontwikkelen. Zo zal DOGEVERSE onder andere ontwikkeld worden op de Ethereum, BNB, Polygon, Solana, Base en Avalanche blockchains. Op deze manier kunnen gebruikers ook profiteren van de beste functie van al deze platformen. Daarnaast zal Dogeverse gepaard gaan met goedkopere en snellere transacties dan de originele Dogecoin vanwege zijn verbeterde liquiditeit. 

In totaal verschijnen er 200 miljard DOGEVERSE tokens op de markt. 30 miljard van deze tokens zullen te koop zijn tijdens de presale periode. Daarnaast zullen er nog eens 10 miljard  tokens gereserveerd worden voor staking beloning. Gebruikers zijn nu al in staat om deze staking beloningen te ontvangen, ondanks dat de presale nog in volle gang is. De huidige APY bevindt zich zelfs rond de 190%.

De presale van Dogeverse heeft inmiddels al meer dan $5,3 miljoen opgehaald. Deze presale blijft het erg goed doen, ondanks de recente moeilijkheden van de crypto markt. Dogeverse tokens kosten op dit moment $0,000296 per stuk, maar deze prijs zal gaan stijgen in waarde op het moment dat de presale binnenkort zijn volgende fase ingaat. Tokens zijn te koop middels ETH, MATIC, BNB, AVAX, USDT en creditcard. 

Bezoek Dogeverse Presale

Slothana (SLOTH) – Nieuwe Succesvolle Presale Met Unieke Presale

Slothana is een onlangs gelanceerde meme coin die in korte tijd al een groot succes wist te worden. De presale van deze token wist in no-time namelijk meer dan $10 miljoen op te halen en gaat daardoor zijn laatste fase van de presale in. 

Door gebruik te maken van een uniek send-to-wallet airdrop systeem kunnen investeerders op een erg gemakkelijke manier instappen bij dit presale project. Het enige wat investeerders hoeven te doen is SOL tokens over te maken naar het wallet adres van Slothana. Daarnaast zijn ze ook in staat om hun wallet te verbinden op de Slothana website. Op dit moment worden de Phantom Wallet, Solflare Wallet, Coinbase Wallet en Trust Wallet geaccepteerd. 

Doordat het zo makkelijk is voor gebruikers wist het meme project ook al snel de nodige fondsen op te halen. Nu het zijn doel van $10 miljoen heeft behaald zijn er nog maar enkele dagen te gaan tot de crypto presale afgerond wordt en de SLOTH token gelist wordt op exchanges. 

1 SOL token levert je op dit moment 10.000 SLOTH tokens op. Dat betekent dat 1 SLOTH token ongeveer $0,0137 kost. De kans is echter groot dat deze token aanzienlijk gaat stijgen in waarde zodra het op exchanges verschijnt. 

Bezoek SLOTH Presale

Smog (SMOG) – Succesvolle Solana Meme Coin met Veel Potentie

Smog is een meme coin die geen gebruik maakte van een presale, maar meteen gelist werd op een DEX. Deze strategie bleek al snel succesvol nadat het meer dan 100% wist te stijgen in de eerste 24 uur van zijn listing. Smog ging hierdoor zijn succesvolle voorgangers zoals Bonk en Dogwifhat achterna. 

De Solana blockchain was recentelijk al verantwoordelijk voor meerdere succesvolle meme coin lanceringen en Smog vormde hier dus een aandeel in. Hiermee komt de Solana blockchain steeds dichter in de buurt van zijn grote concurrent Ethereum, die voorheen de heerser was in de meme coin markt. 

De reden achter het succes van Smog is de marketing campagnes die het team is gestart om de hype en naamsbekendheid van de Smog token te vergroten. Hiervoor had het team dan ook 50% van de token voorraad gereserveerd. Daarnaast reserveert het ook nog eens 35% van de voorraad voor airdrop beloningen. Deze airdrops vormen een belangrijk onderdeel in de allocatie van SMOG-tokens. 

Door gebruik te maken van airdrops weet het team achter de Smog token de community betrokken te houden. Om in aanmerking te komen voor de airdrops moet je SMOG-tokens kopen. Daarnaast kun je ook airdrop punten sparen via Zealy. 

Bezoek Smog Website

Sponge V2 (SPONGEV2) – Populaire Sponge Token Lanceert Sponge V2

Sponge is een bekende naam onder veel crypto investeerders. De token wist in 2023 namelijk al snel een marketcap te vergaren van boven de $100 miljoen. Sindsdien heeft de token echter aanzienlijke verliezen moeten accepteren vanwege zijn gebrek aan utility. Toch is de naam altijd populair gebleven binnen de crypto markt. 

Om de Sponge token nieuw leven in te blazen, koos het ontwikkelingsteam ervoor om een V2 versie te lanceren. Deze token lost alle gebreken van de originele Sponge token op. Zo zal de Sponge V2 token de nodige utility met zich meebrengen, waardoor het zijn waarde vast kan houden over een langere termijn. De token zal onder andere gebruikt worden voor een Play 2 Earn racing game. Daarnaast zullen gebruikers in staat zijn om een passief inkomen te verdienen met de token via staking. 

Verder koos het team ervoor om te migreren naar de Polygon blockchain vanwege de goedkopere en snellere transacties. Dit samen leidde tot het nodige enthousiasme. Hierdoor kon de token meteen stijgen naar een marketcap van boven de $100 miljoen. Ondanks een kleine consolidatie, heeft de token nu nog altijd een marketcap rond de $70 miljoen. 

De Sponge V1 token zal uiteindelijk volledig vervangen worden door de Sponge V2 token. Op dit moment zijn tokens te koop op de Sponge website middels ETH, MATIC of USDT. 


Bezoek Sponge Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.