Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Shiba Inu community vernietigde 2 miljard SHIB in november

Volgens Shibburn heeft de Shiba Inu community in november ongeveer twee miljard SHIB tokens vernietigd. In totaal zijn 410.298.489.440.804 van de eerste biljardvoorraad geburned. Tokens die worden vernietigd, worden permanent uit de circulatie verwijderd. De daling van het circulerende aanbod zal de prijs van Shiba Inu verhogen.


Mogelijke prijsverhoging

Tot nu toe zijn er 410.298.449.011.405 tokens vernietigd, wat 41% van de oorspronkelijke voorraad is. Naast het feit dat er dus een groot deel van de SHIB tokens vernietigd wordt lijken er nog meer positieve veranderingen aan te komen voor de munt. Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar Shiba Inu vertelde namelijk dat Shiba Inu zich zal gaan begeven in de metaverse. Dit zou heel bullish uit kunnen pakken voor investeerders aangezien de metaverse een enorme hype is.

Gaming zal het vernietigen van SHIB tokens ook vergemakkelijken. De in-app-aankopen van de Shiba Inu-game zullen namelijk worden gebruikt om een grote hoeveelheid SHIB tokens te burnen om de voorraad van de token te verlagen.

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 SHIB token rond de $0.00004222. Dat is nog altijd 50% lager dan zijn hoogste punt ooit.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten