shibnuggetrush
Persbericht

Shiba Inu en Pepe Alternatief Haalt $500k op: Zou Dit De Volgende Grote ICO Kunnen Zijn?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • Duizenden nieuwe crypto-protocollen worden dagelijks gelanceerd en concurreren met gevestigde projecten zoals Shiba Inu en Dogecoin.
  • NuggetRush (NUGX) is een meme coin met een lage marktkapitalisatie die het verhaal wil veranderen door een play-to-earn (P2E) spel te bouwen waarin zijn native NUGX ERC-20 munt een cruciale rol zal spelen, door nut toe te voegen.
  • De token zal deflatoir zijn en zonder koop- of verkoopbelasting, wat leidt tot een opmerkelijke toename van interesse, met meer dan $500.000 opgehaald in de aanhoudende voorverkoop.

Crypto beweegt snel en nieuwe projecten worden elke dag gelanceerd. Tot nu toe worden dagelijks tienduizenden protocollen gelanceerd, elk met een unieke oplossing om een bepaalde urgente behoefte aan te pakken.

Aangezien de concurrentie moordend is, kunnen slechts enkelen concurreren met gevestigde projecten zoals Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE) en andere top crypto munten, vooral als het meme coins zijn.

Het vergt alleen ambitieuze en goed doordachte projecten die nieuwe gebruiksscenario’s willen presenteren om zich te onderscheiden van de concurrentie voor een kans om de crypto-leiders die al miljarden in marktkapitalisatie hebben, uit te dagen.

Gezien hoe NuggetRush (NUGX) recentelijk is geëvolueerd en de meer dan $500.000 die zijn opgehaald in de aanhoudende voorverkoop, lijken de vooruitzichten van het platform bullish. De in volle gang zijnde crowdfunding kan zelfs een van de top ICO’s van 2023 zijn.

Gezien de stijgende vraag in de aanhoudende voorverkoop, gekoppeld aan de bredere crypto-opleving, beginnen de zaken er beter uit te zien voor het meme coin protocol.

De vraag is: zal NUGX kunnen concurreren met SHIB en andere meme coins, als aanvoerder van de crypto-revolutie?

>> Koop NuggetRush Nu <<

Verkenning van NuggetRush: Verandering van het Meme-Coin-Verhaal

Meme-coins worden veelal gezien als een “grap”, maar cijfers vertellen een ander verhaal; de sector heeft een marktkapitalisatie van meer dan 17 miljard dollar. Enkele van de top liquide meme-coin projecten zijn Dogecoin en Shiba Inu.

Andere omvatten PEPE, die middelgrote meme-coin projecten zijn met miljoenen in marktkapitalisatie. Hoewel populair, bieden ze niets terug anders dan de hoop dat de prijzen in de toekomst meteorische winsten zullen boeken. Helaas gebeurt dit meestal niet.

NuggetRush streeft ernaar het verhaal te veranderen door een play-to-earn (P2E) spel te bouwen waarin zijn eigen NUGX ERC-20 munt een cruciale rol zal spelen en nut zal toevoegen.

De token zal cruciaal zijn, niet alleen om investeerders in de beginfase blootstelling te bieden, mogelijk een kans voor meer kapitaalwinsten biedend als het project nieuwe functies uitrolt die in hun routekaart zijn vastgelegd, maar ook om houders te laten stemmen over voorstellen ingediend door gemeenschapsleden.

Deze toestemming stelt NUGX-houders in staat te bepalen hoe snel het project kan groeien, terwijl wordt gewaarborgd dat het project verankerd blijft in de blockchain-idealen van decentralisatie en veiligheid. Uiteindelijk zullen de ontwikkelaars van NuggetRush de slimme contracten van het platform verloochenen, waardoor NUGX-tokenhouders de leiding kunnen nemen.

Voorafgaand hieraan zijn de slimme contracten van NuggetRush al bevestigd als veilig na een audit door SolidProof. Sommige kenmerken kunnen verder de vraag naar NUGX in de lopende voorverkoop stimuleren.

Bijvoorbeeld, de token is ontworpen om deflatoir te zijn en zonder koop- of verkoopbelasting.

Door een beetje NUGX uit de omloop te halen, kunnen de prijzen worden ondersteund, vooral omdat er meer tokens worden verbrand wanneer houders de token gebruiken om enkele van de top NFT’s van het platform te kopen via de peer-to-peer (P2P) marktplaats.

Tegelijkertijd is NUGX compatibel met de populaire ERC-20 token standaard, wat betekent dat het gemakkelijk kan worden opgeslagen in populaire wallets zoals MetaMask en anderen.

>> Koop NuggetRush Nu <<

Meer dan $500.000 Opgehaald in de NUGX Voorverkoop

Gezien wat NuggetRush belooft en hun doel om het verhaal van meme coins te veranderen, door nut toe te voegen via NUGX, is er een opmerkelijke toename van interesse geweest.

Volgens de gegevens is er in de lopende voorverkoop meer dan $500.000 opgehaald, waarbij meer dan 42,23 miljoen NUGX zijn verworven door vroege projectondersteuners.

In ronde 2 is NUGX beschikbaar voor 0,012 USDT, gestegen van 0,010 USDT in ronde 1. Aan het einde van de voorverkoop zal de token verhandeld worden voor 0,020 USDT, een stijging van 100% ten opzichte van ronde 1.

Conclusie

Crypto kan kansen bieden voor onderscheidende investeerders die bereid zijn het voorbereidende werk te doen en trends te identificeren. Terwijl Shiba Inu een gevestigd project is, is NuggetRush een project met een lage marktkapitalisatie wiens native token, NUGX, beter presteert dan top meme coins, inclusief DOGE en SHIB. Of deze trend zal voortzetten, valt nog te bezien en hangt sterk af van of de projectontwikkelaars volgens hun routekaart uitbouwen.

Bezoek NuggetRush Presale Website


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.