Bitcoin (BTC) Whale
Persbericht

Shiba Inu Koers Blijft in Range Ondanks Burn, Crypto Whales Richten Peilen op deze Nieuwe Crypto – Nog 48 uur Om te Investeren in Presale Fase

De Shiba Inu koers is dit jaar één van de meest interessante koersen om te volgen. Het project heeft allerlei ontwikkelingen gepland staan voor 2023 waardoor veel investeerders met belangstelling de koers in de gaten houden. 

Bij een aantal ontwikkelingen is er veel enthousiasme vanuit de fanbase van Shiba Inu, terwijl andere besluiten een minder groot effect hebben. Zo was er veel te doen rondom het burnen van SHIB, maar is het effect van deze burns op de Shiba Inu koers minimaal. 

Shiba Inu Burns Nog Te Klein Voor Echt Effect

Sinds een tijdje wordt er veel gesproken over het burnen van Shiba Inu tokens; dit is het vernietigen van de tokens door ze naar een onbereikbaar wallet adres te sturen. Hier wordt over gesproken omdat Shiba Inu een enorm totaal aantal tokens heeft. 

Waar grote meme-concurrent Dogecoin in zijn techniek verwerkt heeft dat er constant nieuwe tokens bij komen, is er bij Shiba Inu een gelimiteerde oplage. Door tokens te burnen haal je dus voor altijd tokens uit het netwerk, waardoor er meer schaarste optreedt. 

Het probleem met de burns van Shiba Inu is echter dat deze momenteel nog op volledig vrijwillige basis plaatsvinden. Je kunt via een website de tokens burnen en krijgt daar andere beloningen voor terug, maar in feite kies je ervoor een deel van je waarde op te geven voor het grotere goed van het netwerk. 

Dat de burns vrijwillig zijn, blijkt ook wel uit het aantal tokens dat er elke week vernietigd worden. In totaal zijn er 590 biljoen Shiba Inu tokens beschikbaar, en als we kijken op Shibburn zien we dat er in een week tijd zo’n 1.3 miljard tokens vernietigd zijn. 

Dat klinkt misschien als veel, maar het is slechts 0,0002% van alle Shiba Inu tokens. Logisch dus ook dat deze burns vooralsnog een minimaal effect hebben op de koers van de meme coin.

Shiba Inu Koers blijft binnen zelfde range

Er is de afgelopen maand veel gebeurd in de crypto wereld, met grote stijgers als Bitcoin, Dogecoin en Cardano. Shiba Inu is in de afgelopen 30 dagen echter precies evenveel waard gebleven en wordt nog altijd verhandeld rond een koers van $0,00001.

Eind 2021 zag de wereld er nog heel anders uit voor iedereen met Shiba Inu tokens in bezit. Toen steeg de prijs naar $0,00007 en was je investering dus 7 keer zoveel waard als nu.

Crypto Whales investeren in nieuwe meme coin

Dat de Shiba Inu koers al zo lang in dezelfde range schommelt, zorgt er ook voor dat crypto whales zo langzamerhand hun investering verplaatsen. Daarbij valt de afgelopen weken een nieuwe meme coin op, die nog in presale verkrijgbaar is. 
Het gaat hier om Love Hate Inu, een token die op dezelfde hond gebaseerd is als het Shiba Inu project. Wat Love Hate Inu echter helemaal anders doet, is het aanbieden van een echte use case voor de token.

Op het platform van Love Hate Inu kan iedereen, zodra deze gelanceerd is, peilingen aanmaken en deze verspreiden via social media. Deze poll zal altijd dezelfde twee reactiemogelijkheden hebben: Love of Hate. 

Iedereen die op de polls stemt, wordt daarvoor beloond door LHINU tokens uit te keren. Dit Vote-to-Earn mechanisme is nieuw in de crypto wereld en kan voor een behoorlijke revolutie op social media zorgen.

Nieuwe CEO aangekondigd – Bekende naam in crypto sector

Love Hate Inu mag dan middenin een presale zitten, stilzitten doen ze niet! Afgelopen week hebben ze Carl Dawkins aangekondigd als nieuwe CEO van het project. 

De crypto specialist was eerder actief bij Tamadoge, een vergelijkbare presale die investeerders meer dan 10x winst hebben opgeleverd. De ervaren CEO zal na de presale een volgende stap willen zetten met Love Hate Inu.

Huidige fase presale nog 48 uur open

De presale van Love Hate Inu is in de afgelopen weken een groot succes geweest. Met een opbrengst van meer dan $3,7 miljoen is Love Hate Inu nu al één van de best presterende presale van het jaar. 

In de presale van de LHINU tokens zijn verschillende fases aangebracht en bij elke nieuwe fase die ingaat, zal de prijs stijgen. Zo kun je de token nu voor 0,000105 USDT kopen, terwijl deze bij het lanceren op crypto exchanges 0,000145 USDT zal zijn. 

Je hebt nog zo’n 48 uur om te investeren in de presale van Love Hate Inu voordat er weer een prijsstijging volgt. Na deze periode is de token voor 0,000115 USDT per token verkrijgbaar. 

>>> Direct naar de Love Hate Inu Presale <<<