Shiba Inu and Supermoon
Persbericht

Shiba Inu Koers en Dogecoin Stijgen, maar deze Nieuwe Crypto heeft potentie x30 te gaan

Nu Bitcoin aantrekt, zien we ook verschillende altcoins meeprofiteren. Zo stegen de Shiba Inu en Dogecoin koers de afgelopen tijd. Kunnen deze twee meme coins de komende weken nog verder groeien? Laten we eens kijken. 

We beginnen vandaag met het analyseren van de Dogecoin en Shiba Inu koers. Daarna bepalen we of de meme coins de beste investering zijn, of dat een vergelijkbare meme coin – Love Hate Inu – misschien wel een betere nieuwe crypto met potentie is. 

>>> Bekijk Direct de Beste Nieuwe Crypto <<<

Shiba Inu Koers – Dogecoin Killer op weg naar de €1?

Shiba Inu is een meme coin die in 2020 op de markt gekomen is, en erg lijkt op Dogecoin. De afgelopen tijd zijn zowel SHIB als DOGE weer meer en meer in trek aan het raken als crypto met potentie. 

Er zijn in totaal 589 miljard Shiba Inu tokens in omloop, tegen een prijs van €0,000010 per stuk. Daarmee komt de totale marktkapitalisatie uit op een megabedrag van €5,96 miljard.

Sinds de lancering wordt Shiba Inu al ‘Dogecoin Killer’ genoemd. Shiba Inu heeft ook daadwerkelijk een aantal functies als utility token, naast het alleen zijn van een leuke meme met schattig hondenlogo. 

Zo is er bijvoorbeeld ShibaSwap, een gedecentraliseerde exchange (DEX) waar je SHIB en andere tokens voor elkaar kunt omruilen. Ook het netwerk van de token is indrukwekkend, en maakt snelle transacties mogelijk. 

Hoe hoog kan de Shiba Inu Koers Worden?

In het verleden lag de waarde van de Shiba Inu koers een stuk hoger. In mei 2022 was de waarde per SHIB bijvoorbeeld nog €0.000030. De afgelopen tijd zakte de Shiba Inu koers ver terug, tot prijzen van ~€0.0000075 per token. Inmiddels is SHIB weer redelijk stabiel rondom €0.000010, en is er een stijgende lijn zichtbaar. 

SHIB/EUR Grafiek

Het target van €1 – dat sommige fans noemen – is echter niet haalbaar. Dat komt doordat er veel te veel SHIB tokens zijn. De totale marktkapitalisatie zou bij een prijs van €1 per SHIB oplopen naar 589 biljoen. Dat is meer dan de totale wereldeconomie. 

Elke serieuze belegger weet dat een dergelijke waarde onder de huidige voorwaarden onmogelijk is. Shiba Inu is zeker een crypto met potentie, maar het aantal tokens zou drastisch gereduceerd moeten worden om zo’n hoge waarde te bereiken. Dit zou kunnen met een burning-mechanisme. 

Toch kan SHIB wel sterk in waarde stijgen, als een van de beste meme coins die er momenteel zijn. Een x10 waardestijging van de Shiba Inu koers is bijvoorbeeld niet uitgesloten. 

Dogecoin Koers – Wat weten Whales over de Meme Coin?

Dogecoin is al jarenlang de #1 onder de meme coins, en zo uitgegroeid tot een van de top 10 grootste cryptocurrencies ter wereld. De token is onverminderd populair, en heeft daardoor altijd het label van crypto met potentie aan zich hangen.

Op dit moment is de prijs van 1 DOGE €0.07 cent. In het verleden is de Dogecoin koers veel meer waard geweest. In mei 2021 stond de Dogecoin koers bijvoorbeeld kortstondig op ruim €0.52 per DOGE. Net als bij Shiba Inu is de Dogecoin koers zeer volatiel, waardoor de prijs snel en hevig kan veranderen afhankelijk van de marktomstandigheden.  

De afgelopen tijd neemt ook de activiteit onder Dogecoin whales toe. Whales zijn wallets van eigenaren die een groot aantal DOGE bezitten. Zo verstuurde een whale 148,648,464 Dogecoin tokens ter waarde van om en nabij de €10 miljoen naar een andere wallet voor slechts €5 aan transactiekosten. Dit is een goede indicatie van hoe krachtig het netwerk is.

Dogecoin is snel en goedkoop, en in grote hoeveelheden beschikbaar. Bovendien is de token altijd in trek en liquide. Hierdoor is DOGE interessant als crypto met potentie voor wanneer een nieuwe bull markt de prijzen van altcoins omhoog gaat duwen. 

Door de grote hoeveelheid DOGE zijn er echter wel grenzen aan hoe hoog de prijs van Dogecoin kan worden, en lijken de gigantische gains van eerder met de huidige marktprijs een onrealistisch doel. Toch zou de Dogecoin koers aan het einde van het jaar zomaar wel eens een aantal centen hoger kunnen liggen.  

Dogecoin & Shiba Inu Meme Coins VS Nieuwe Crypto met Potentie – Welke is Beter?

Zijn crypto meme coins Dogecoin en Shiba Inu de toekomst van de sector, en daarmee de beste crypto met potentie om in je portfolio op te nemen? Ondanks dat de Dogecoin en Shiba Inu koers echt wel flinke stijgingen kan gaan meemaken, adviseren we beleggers die niet op een risico meer of minder kijken om zich te focussen op andere, nieuwe crypto.

Doordat Dogecoin en Shiba Inu al erg populair zijn is hun potentie voor exponentiële groei namelijk beperkt. Het is onredelijk om te verwachten dat de koersen van deze tokens vergelijkbare stijgingen (procentueel) kunnen bereiken als vergelijken met hun tokenprijs bij de initiële coin offering. Met nieuwe crypto kan dat nog wel, zeker als ze de kwaliteiten van een meme coin weten te koppelen aan die van een utility token.  

Lees verder om erachter te komen wat op basis hiervan de beste crypto met potentie is van dit moment, of klik op de link hieronder om meer informatie te lezen op de website van het project.

>>> Informatie over de Beste Nieuwe Crypto <<<

Love Hate Inu – Nieuwe Meme Coin Gaat Viraal 

Love Hate Inu is de nieuwste uitdager van meme coins zoals Dogecoin en Shiba Inu. Binnen de uiterst competitieve sector lijkt deze token een serieuze kans van slagen te hebben. 

Love Hate Inu organiseert momenteel een presale, waarmee de afgelopen tijd al ruim €1,25 miljoen euro is opgehaald. Hiermee is het project bezig om de fundering te leggen voor een voorspoedige launch, waarmee ze eerdere succesvolle meme coins zoals Tamadoge (TAMA), Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) achterna willen. 

Verschillende influencers en analisten zijn al geïnteresseerd geraakt in de coin, en een aantal gelooft zelfs dat Love Hate Inu en hun LHINU token de potentie hebben om groter te worden dan alle andere meme coins. 

Dat komt doordat Love Hate Inu de looks en marketing van een meme coin weet te combineren met het zijn van een utility token. Elke keer dat Love Hate Inu viraal gaat, is dat niet alleen een kortstondig moment van aandacht, maar weet het zo ook nieuwe gebruikers naar hun platform te trekken. 

Dit platform is een Vote-to-Earn systeem waar holders van LHINU de kans krijgen om hun mening over onderwerpen te geven middels stemmen. Door de manier waarop dit is opgezet met een staking mechanisme, wordt fraude en manipulatie voorkomen, en worden holders bovendien beloont voor het gebruiken van hun Love Hate Inu stemrechten. 

Inkomsten Verdienen door te Stemmen bij het Vote-to-Earn Platform van Love Hate Inu

Wanneer zij stemmen op de polls van Love Hate Inu, worden er LHINU tokens uitgedeeld als beloning. Hoe interessant dat is voor grote brands, is makkelijk voor te stellen. 

Zo kan een brand laten stemmen over een nieuw product, of bijvoorbeeld een nieuwe single van een artiest, en van het geld dat Love Hate Inu ontvangt worden vervolgens stemmers uitbetaald. Hoe actiever gebruikers stemmen op de polls, hoe meer nieuwe crypto ze kunnen verdienen! 

De aantrekkingskracht van controversiële polls kan het heel goed gaan doen op social media, een plek waar Love Hate Inu sowieso al uitblinkt. Zo heeft het Love Hate Inu account in minder dan een maand tijd bijvoorbeeld al meer dan 36.000 volgers, en ook de officiële Telegram groep heeft al 14.000+ leden. 

Let op: de LHIHU token is momenteel te verkrijgen via een presale. Dat houdt in dat de token voor vroege investeerders te koop is tegen een sterk gereduceerde prijs. Voor meer informatie kun je op de link klikken, of hieronder het stappenplan om te investeren in deze nieuwe crypto met potentie lezen. 

>>> Meer Love Hate Inu Presale Informatie <<<

Dit is de Meme Cryptomunt die de Volgende Shiba Inu of Volgende Dogecoin kan Worden

Als je op zoek bent naar een geschikte meme coin die zowel goedkoop te krijgen is, en daarnaast goede vooruitzichten heeft, dan hebben we goed nieuws voor je. 

De nieuwe cryptomunt Love Hate Inu (LHINU) wordt namelijk gezien als de meme cryptocurrency die de volgende Shiba Inu of volgende Dogecoin kan worden. 

Dit komt vooral door de ingenieuze marketing van het project. Love Hate Inu combineert namelijk de herkenbaarheid van een meme coin met het engagement van online polls waar individuen hun mening kunnen geven over populaire onderwerpen, en ontwikkelde daarbij ook nog eens een eigen vote-to-earn platform. 

Wat is Love Hate Inu – de Volgende Grote Meme Coin? 

Love Hate Inu is een platform waar holders van de LHINU token kunnen stemmen op online polls. Deze kunnen over allerlei onderwerpen gaan, van welke chipssmaak hun favoriet is, tot polls voor fans van sporters, artiesten of politici. Je kunt je voorstellen dat deze polls best controversieel kunnen zijn, en veel reacties kunnen oproepen. 

Uniek is dat het stemsysteem van Love Hate Inu gebruikers beloond met crypto voor hun deelname aan polls. Door te stemmen kunnen er LHINU tokens ontvangen worden, die bijvoorbeeld gestaked of verkocht kunnen worden. 

Wanneer een commerciële partij graag een poll wil uitvoeren, bijvoorbeeld ter promotie of als onderdeel van marktonderzoek, dan kunnen zij dit tegen betaling doen. Love Hate Inu distribueert vervolgens een deel van deze inkomsten aan de fans van het platform door voor elke stem LHINU uit te keren. Dit vorm een logische incentive voor gebruik door individuen, en ontzettend interessante mogelijkheden voor bedrijven. 

>>> Meer Informatie over Love Hate Inu <<<

Investeren in de Love Hate Inu Presale – Direct Beginnen met dit Handige Stappenplan

Het team van Love Hate Inu verwacht dat de token een groot succes gaat worden. Als dit ook daadwerkelijk het geval is, dan is investeren tijdens de presale een succesvolle manier gebleken om optimaal te profiteren van latere prijsstijgingen. 

We zien momenteel steeds meer hype ontstaan rondom de token, en ook de investeringen in de presale lijken hard te gaan. Tijdens deze presale worden er in 8 fases 90 miljard van de 100 miljard beschikbare LHINU te koop aangeboden. 

De 10% die niet verkocht wordt zal gebruikt worden voor token listings bij verschillende gecentraliseerde en gedecentraliseerde exchanges, alsmede voor marketingdoeleinden en het uitkeren van beloningen aan de gebruikers. 

Presale Start Datum:8 maart 2023
Geaccepteerde Betaalmethoden:ETH, USDT, Credit/Debit Kaart
Blockchain:Ethereum
Minimale Investering:10 LHINU (~0.00095 USDT)
Maximale Investering:Ongelimiteerd

De presale verloopt in 8 fases. In elke fase wordt de tokenprijs enigszins verhoogd, waardoor het loont om vroegtijdig te investeren. Uiteindelijk zal de listingprijs bereikt zijn – dit zal naar verwachting $0.000145 zijn bij de launch, tegenover een huidige tokenprijs van $0.000095.

Investeren in de Nieuwe Crypto LHINU in Slechts 3 Stappen

De Love Hate Inu presale is open voor iedereen, ongeacht of je een private-trader bent, of een groot fonds bezit. Het enige dat je nodig hebt is een crypto wallet en een aantal USDT of Ethereum. Om het je gemakkelijk te maken, kun je ook de volgende 3 stappen volgen:

Stap 1: Download een Crypto Wallet

De crypto wallet is nodig om zowel die tokens mee te verzenden als te bewaren. Goede gratis wallets zijn die van MetaMask en Trust Wallet. Deze zijn gratis te downloaden via hun officiële website. Als je al een wallet hebt, kun je direct naar stap 2 gaan. 

Stap 2: Koppel je Wallet aan de Presale Website

Ga naar de Love Hate Inu presale website. Klik vervolgens op ‘connect wallet’ en selecteer de crypto wallet die jij gebruikt. Bevestig vervolgens de koppeling. 

Stap 3: Investeer in de LHINU Presale

Investerne in de LHINU presale kan vervolgens door naar het koopgedeelte te gaan, en op te geven of je Ethereum (ETH) of Tether (USDT) wilt gebruiken om LHINU te kopen. 

Heb je deze crypto nog niet? Dan is er ook een creditkaart optie, waarmee je via een creditkaart rechtstreeks crypto kunt kopen en ruilen voor LHINU. 

Vul vervolgens de hoeveelheid in die je wilt investeren en bevestig de transactie. Je hebt nu LHINU tokens gekocht, en kan deze claimen via de website zodra de presale is afgelopen. Op dat moment zal de token ook gelist worden bij verschillende exchanges, waardoor nog meer mensen kennis zullen maken met de plannen van Love Hate Inu.

>>> Investeer in de Love Hate Inu Presale <<<