Shiba Inu (SHIB)
Shiba Inu

Shiba Inu-ontwikkelaar onthult herlancering Shibarium

Na een plotselinge stopzetting van de activiteiten door onverwacht hoge verkeersvolumes direct na de lancering van het mainnet, is het layer-2 netwerk van Shiba Inu, Shibarium, naar verluidt op weg naar een publieke herlancering morgen. Deze details werden onthuld in een recente blogpost door de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu, Shytoshi Kusama.

Optimalisatie en Vooruitgang

“Na twee dagen van testen en aanpassen van parameters is Shibarium nu verbeterd en geoptimaliseerd,” kondigde Kusama aan. Dit geeft een significante vooruitgang aan in het oplossen van de problemen die tot de netwerkstop leidden. Hij bevestigde dat het netwerk, hoewel het nog steeds wordt getest, “blokken produceert”.

Om de zware toestroom van verkeer die de initiële problemen veroorzaakte te kunnen verwerken, heeft het Shibarium-team geavanceerde veiligheidsfuncties geïntegreerd. Kusama meldde: “we hebben een nieuw monitoringsysteem ingeschakeld en extra beveiligingsmechanismen toegevoegd, waaronder snelheidslimieten op RPC-niveau en een automatische serverreset voor het geval we opnieuw te maken krijgen met een enorm verkeersvolume.”

Volgende Stappen voor Shibarium

De hoofdontwikkelaar van Shiba Inu, Kusama, gaf aan dat er plannen zijn voor de volgende fase van het project. Hierbij gaat het onder andere om het toevoegen van meer validators (controleurs) en het snel afronden van lopende tests. Kusama zei: “Morgen voegen we extra validators toe. Hierdoor kun je jouw BONE staken en daarmee een deel van de beloningen verdienen die binnen onze gemeenschap beschikbaar zijn.

Kusama gaf ook een hint over de “ShibPaper”. Dit is een document dat hun visie uiteenzet over hoe ze een duurzaam en gedecentraliseerd digitaal systeem willen opbouwen dat de wereld kan veranderen.

Conclusie

Na een onvoorziene stop door hoge verkeersvolumes gaat het Shibarium-netwerk van Shiba Inu binnenkort opnieuw lanceren. Onder leiding van hoofdontwikkelaar Kusama zijn verbeteringen en veiligheidsupdates doorgevoerd. De volgende stappen van het project omvatten het toevoegen van meer validators en het introduceren van “ShibPaper”, dat de visie voor een gedecentraliseerd digitaal systeem uiteenzet.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

Bekende investeerder blijft bullish over Shiba Inu ondanks koersdalingen
Shiba Inu: Wat september voor de koers kan betekenen
Shiba Inu komt deze week met een groot aantal belangrijke updates 
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13