Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Shiba Inu (SHIB) is toegevoegd door crypto exchange Gemini

Gemini, een populaire exchange die in 2015 werd opgericht door Cameron en Tyler Winklevoss, heeft de crypto valuta Shiba Inu toegevoegd aan haar platform.


Meme coin toegevoegd door Gemini

Naast SHIB heeft de exchange ook een hele reeks andere tokens uit het gedecentraliseerde financiële ecosysteem vermeld. Dit zijn onder andere Quant (QNT), Fetch AI (FET) en Radicle (RAD).

De exchange van de Winklevoss tweeling omarmde Dogecoin in mei en werd al snel een grote speler in de cryptomarkt. Coinbase en Binance.US hebben Shiba Inu in oktober al genoteerd.

Eerder deze week werd SHIB ook beschikbaar op de app van Gemini


Kraken en Robinhood blijven aan de zijlijn

In de tussentijd heeft Kraken vandaag ook gehint op de mogelijke listing van Shiba Inu. Brian Hoffman, hoofdproductmanager van Kraken, tweette namelijk een Shiba Inu Gifje met de titel: ‘een goed gevoel over deze komende week’.

Het lijkt er nu dus toch echt op dat de SHIB token spoedig toegevoegd zal gaan worden aan het platform.

Aan de kant van Robinhood blijft het echter een stuk stiller. Ondanks de petitie met 531.000 handtekeningen om de token toe te voegen, lijkt er nog niks op te wijzen dat de token snel toegevoegd zal worden aan de populaire hanndelsapp.

De COO, Christine Brown, zei dat de winst van het toevoegen van de coins het op de lange termijn misschien niet waard is.

We denken dat de winst die we op korte termijn kunnen behalen, de lange termijn afweging niet waard is. We willen ervoor zorgen dat we werken en alles beoordelen vanuit een regelgevend perspectief. En we zijn een “safety first”-bedrijf. Zo gaan we het spelen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten