pb
Persbericht

Shiba Inu (SHIB) vs. Meme Moguls (MGLS): Welke zal investeerders naar miljonairsstatus katapulteren in 2024?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De meme coin-beweging is gegroeid van een internetgrap tot serieuze zaken. Veel investeerders hebben geprofiteerd van de prijsstijging van top meme coins.

Nu zijn investeerders op zoek naar tokens die dergelijke winsten kunnen opleveren. Tussen Shiba Inu en Meme Moguls, welke is de beste crypto om te kopen om miljonairsstatus te bereiken in 2024?

Kan Shiba Inu (SHIB) Zijn Glorie van 2021 Herhalen in 2024?

Shiba Inu (SHIB) werd populair in 2021 toen meme coins de markten domineerden. De SHIB-token bereikte een hoge prijs van $0.00008845. Dit maakte van veel vroege investeerders miljonairs en zelfs miljardairs. Maar vanaf zijn piek is de memecoin met een hondenmotief met 87% gedaald.

Op dit moment is Shiba Inu pas net begonnen, handelend in de $0.00000900 reeks. Het team van Shiba Inu heeft hard gewerkt om ondertussen een prijsstijging te bewerkstelligen. Het verbranden van Shiba Inu-tokens is een van hun meest prominente acties. Het totale aantal beschikbare SHIB-tokens voor Shiba Inu is 589.544.077.950.836.

Daarom is het doel om het aantal tokens te verlagen om een vals gevoel van schaarste te creëren. Er wordt verwacht dat de DeFi-cryptocurrency in waarde zal stijgen vanwege de schaarste. Helaas zijn de verwachte resultaten van de Shiba Inu-tokenverbranding niet gerealiseerd. Momenteel maakt het Shiba Inu-team gebruik van het Shibarium layer-two-netwerk om een autonome verbranding te ontwikkelen.

Hoewel 2024 lijkt te worden het volgende crypto bull-seizoen, lijkt Shiba Inu niet klaar om de golf te rijden. Het vertrouwen van investeerders is gedaald en ze verplaatsen zich naar Meme Moguls. Is dit de beste crypto-investering? Laten we dat uitzoeken.

Meme Moguls (MGLS) Maken Miljonairs in 2024

Shiba Inu heeft misschien wel miljonairs gemaakt tijdens de crypto bullrun van 2021, maar die tijd is voorbij. Het heeft niet meer dezelfde hype en lage marktkapitalisatie om nogmaals een dergelijke prijsstijging te veroorzaken.

Hier komen Meme Moguls (MGLS) om de hoek kijken. Meme Moguls’ relatief lage prijs van $0.0027 en lage marktkapitalisatie maken het een aantrekkelijke weddenschap voor investeerders die in 2024 miljonair willen worden. Het is de beste crypto om nu te kopen.

Bovendien is de marktkapitalisatie van Meme Moguls van $1 miljard voldoende om investeerders in miljonairs te veranderen. Bovendien lijkt het erop dat Meme Moguls een driecijferige groei zal bereiken. Er zal binnenkort een Bitcoin halvering en spot ETF zijn.

Een ander punt om over na te denken is de groeiende interesse in gaming tokens. Meme Moguls is een ander voorbeeld van hoe Crypto Analist Michael Van de Poppe consequent heeft gezegd dat 2024 een gunstig jaar is voor gaming tokens.

Wat is Meme Moguls?

Meme Moguls biedt een kleurrijke en aangename omgeving voor meme-liefhebbers en gamers om te interageren. Bovendien reikt het platform geldprijzen uit aan de top 20 deelnemers op basis van hun dagelijkse winsten. Hierdoor creëert het een gastvrije en competitieve sfeer. Spelers die deelnemen aan competities en toernooien kunnen op het scorebord klimmen.

Een aanvullende functie om rekening mee te houden is “Mogul World”. In deze virtuele wereld kunnen gebruikers socialiseren, mijnen en tokens staken. Meme Moguls is daardoor de beste crypto-investering geworden voor iedereen die geld wil verdienen tijdens het spelen van videogames.

Op het platform worden ook handelstoernooien georganiseerd, met zowel gratis als betaalde toegang. Deelnemers kunnen prijzen en verzamelbare memes winnen.

Conclusie

Meme Moguls is gepositioneerd om te profiteren van hetzelfde meme coin-fenomeen dat Shiba Inu naar nieuwe hoogtes stuwde. Bovendien lijkt Shiba Inu op de prijsgrafiek uitgeput. Dit geeft de DeFi-cryptocurrency, MGLS, de kans om een rally te leiden en meer miljonairs te maken in 2024.

Leer hier meer over $MGLS:

Bezoek Meme Moguls | Join de Community


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.