Shiba Inu, SHIB
Shiba inu

Shiba inu (SHIB) worstelt met $0,000011 weerstand, wat kunnen we verwachten?

Het $0,000011-prijspunt blijkt een aanzienlijke uitdaging te zijn voor Shiba Inu (SHIB), waarbij het project moeite heeft om dit weerstandsniveau te doorbreken. Ondanks deze stagnatie, is er aanzienlijke activiteit binnen het netwerk. Opvallend is de recente piek in het aantal verbrande SHIB-tokens en de beweging van biljoenen SHIB door een ‘whale‘ naar onbekende adressen.

Volgens recente gegevens van Shibburn heeft het netwerk een aanzienlijke stijging in zijn tokenverbranding ervaren, met een verbazingwekkende toename van meer dan 5.000% in de laatste 24 uur. Dit proces van tokenverbranding wordt over het algemeen gezien als een positieve ontwikkeling. Theoretisch kan het verminderen van het totale tokenaanbod, bij een gelijkblijvende of stijgende vraag, leiden tot een toename van de tokenprijs volgens de basisprincipes van vraag en aanbod.

Tegelijkertijd met deze stijging in de tokenverbranding, vond er een noemenswaardige transactie plaats door een whale. Een anonieme grote bezitter heeft ongeveer 4,25 biljoen SHIB-tokens verplaatst tussen verschillende wallets. Dergelijke grote transacties kunnen wijzen op de voorbereiding van aanzienlijke marktbewegingen, zoals het kopen of verkopen van grote hoeveelheden tokens. Gezien de omvang kunnen whales een aanzienlijke invloed uitoefenen op de marktliquiditeit en prijsdynamiek.

Google’s AI doet voorspelling voor SHIB koers

Google Bard, een geavanceerde kunstmatige intelligentie (AI) bot, heeft onlangs een voorspelling uitgebracht over de toekomstige koers van SHIB. De AI ziet een potentiële stijging naar $0,001 als haalbaar binnen de komende 1 tot 2 jaar. Deze optimistische visie is deels gebaseerd op de groeiende aanwezigheid van SHIB op sociale media en de recente ontwikkelingen in het ecosysteem, waaronder de lancering van de Shibarium blockchain en de ShibaSwap exchange.

Echter, voor het bereiken van een prijsniveau van $0,001 zal naar verwachting meer tijd nodig zijn. Volgens Google Bard is een dergelijke waardering mogelijk, maar pas in een tijdspanne van 5 tot 10 jaar. Zo’n stijging zou neerkomen op een indrukwekkende toename van bijna 9.000% ten opzichte van het huidige prijsniveau. De AI beschouwt verdere prijsstijgingen tot $0,01 of zelfs $0,1 echter als zeer onwaarschijnlijk of bijna hypothetisch.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba inu of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu ontwikkelaars kondigen Shibarium hard fork aan
Shiba Inu’s Shibarium krijgt nieuwe updates
Nieuwe Shiba Inu-investeerder koopt miljarden SHIB-tokens
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?