InQubeta
Persbericht

Shiba Inu’s nieuwe beursmijlpaal, Uniswap en onveranderlijke concurrent komen naar voren als winstgevende keuzes

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De cryptovaluta Shiba Inu (SHIB) met hondenthema lijkt een ongelooflijke bullish run te maken, omdat het consequent nieuwe mijlpalen aan zijn kat toevoegt. Het is onlangs genoteerd op de internationale cryptobeurs Nexo.

Met deze nieuwste stap konden Nexo-gebruikers hun debet- of creditcards gebruiken om de meme-munt aan hun portefeuilles toe te voegen. Het nieuws geeft ook aan hoe de internationale cryptogemeenschap Shina Inu ziet als één van de beste cryptomunten van 2024.

De andere altcoin die onlangs de krantenkoppen haalde is InQubeta (QUBE). Ontworpen als een crypto-first crowdfundingplatform voor AI-projecten, heeft het platform snelle vooruitgang geboekt met zijn ICO-winsten.

Nu zowel gebruikers als analisten gecharmeerd zijn van het model, wordt InQubeta gezien als een potentiële rivaal van toonaangevende cryptoprojecten als Uniswap (UNI) en Immutable (IMX). De ICO heeft tot nu toe meer dan $13,4 miljoen opgehaald en behoort tot de aanbevolen voorverkoop van het jaar.

InQubeta: AI-startups helpen hun netwerk te laten groeien

InQubeta moedigt AI-startups aan om hun groei te versnellen door middel van een gestage aanvoer van fondsen en bedrijfsondersteuning. De diensten die het platform aanbiedt stimuleren niet alleen AI-innovatie, maar stellen startups ook in staat groots te dromen.

Door reguliere cryptogebruikers in staat te stellen startende investeerders te worden, heeft InQubeta de DeFi-ruimte gedemocratiseerd en bewezen dat het nooit te laat is om de cryptosector te gaan verkennen. Voor alle on-chain transacties heeft het zijn officiële cryptocurrency vrijgegeven, het QUBE-token.

Het ERC-20-token is één van de beste altcoins die je nu kunt kopen met een aanbod van 1,5 miljard. Hoewel 65% van het aanbod bedoeld is om aan het publiek te worden verkocht, wordt de beschikbaarheid van het token bepaald door de marktomstandigheden.

Omdat het QUBE-token een deflatoir karakter heeft, wordt het aanbod ervan vaak aangepast om het schaars te maken wanneer de inflatie hoog is. De schaarste van het token verhoogt de waarde ervan en stimuleert de vraag. Het mechanisme geeft de QUBE-token een hefboomwerking om de topmunten te overtreffen, zelfs als de marktomstandigheden niet ideaal zijn.

BuyQube

Shiba Inu wordt het meest verhandelde token op WazirX

Shiba Inu is een DeFi-platform dat een verscheidenheid aan Web 3.0-diensten biedt, waaronder een gedecentraliseerde uitwisseling en een Ethereum laag 2-oplossing genaamd Shibarim. Het eigen token, bekend als SHIB, wordt gebruikt voor alle transactionele doeleinden.

De meme-munt is één van de meest opbrengende tokens op meerdere beurzen.

Onlangs kondigde Nexo aan dat het het SHIB-token op zijn netwerk zou vermelden. Tegelijkertijd steeg SHIB in maart naar het meest verhandelde token op WazirX. WazirX is een populaire in India gevestigde crypto-exchange.

Onveranderlijke zkEVM om de speelbare titel van MetalCore mogelijk te maken

Immutable, een toonaangevende naam in de Web 3.0-ruimte, is een goede crypto om te kopen voor crypto-gebruikers die geïnteresseerd zijn in gedecentraliseerde spelplatforms.

Het eigen token, bekend als IMX, wordt gebruikt voor alle beloningen en betalingen op het platform. De schaaloplossingen zoals Immutable zkEVM en Immutable X kunnen worden gebruikt om het netwerk uit te breiden volgens de behoeften van gebruikers.

In een recente ontwikkeling heeft het open-source schietspel MetalCore zijn eerste speelbare titel uitgebracht op Immutable zkEVM.

Het handelsvolume van Uniswap overschrijdt de $2 biljoen

Uniswap heeft impact gecreëerd als een beginnersvriendelijk platform voor het kopen, verkopen en ruilen van cryptocurrencies.

De native token UNI wordt gebruikt voor alle betalingen op het platform. Het biedt ontwikkelaars een open source-code en een Javascript SDK om innovatieve dApps te maken.

De beurs kwam onlangs in het nieuws nadat het handelsvolume op 5 april 2024 was gestegen tot $2 biljoen (ongeveer het bbp van Australië).

BuyQube

Conclusie

InQubeta, Immutable, Uniswap en Shiba Inu behoren tot de beste crypto-investeringen die u vandaag de dag op de markt kunt vinden. Deze tokens hebben een perfecte balans gevonden tussen door nutsvoorzieningen aangedreven functies en technologie.

De intuïtieve interfaces van deze platforms moedigen crypto-gebruikers aan om hun functies te verkennen en consistente stromen van passief inkomen te creëren.

Analisten suggereren ook dat de populariteit van de tokens veel heeft geprofiteerd van hun recente prestaties. Shiba Inu genereerde bredere belangstelling nadat een andere internationale beurs het SHIB-token op zijn platform had genoteerd.

In het geval van Immutable heeft de samenwerking met MetalCore het aanpassingsvermogen en het innovatiepotentieel van het platform benadrukt.

Uniswap heeft ook een grote vlucht genomen nadat het handelsvolume de grens van $2 biljoen overschreed.

In het geval van InQubeta heeft het AI-gedreven model een storm veroorzaakt in het startup-ecosysteem en hebben innovators de verreikende impact van de cryptocurrency verwelkomd. De groei van het platform zal zowel de toekomst van AI als de opkomst van startups als merk ten goede komen.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.