VeChain, vet
Altcoin

Simplex voegtVeChain (VET) toe aan zijn platform

Een door de EU gelicentieerde financiële instelling, Simplex, gaat samen weken met VeChain (VET).


Sinplex voegt VeChain toe

De financiële instelling, waarbij je met 50 verschillende fiat valuta’s meer dan 90 verschillende crypto’s kan kopen, heeft VeChain toegevoegd aan de lijst met ondersteunde cryptocurrencies. Hierdoor kunnen Simplex gebruikers nu VET kopen, verkopen en verhandelen.

Het Simplex-team schreef: “VET zal ook beschikbaar zijn voor directe aankoop via Simplex zijn partnernetwerk van exchanges en wallets, waaronder Bitrue, Digifinex en Guarda Wallet.”


Over VeChain

VeChain (VET) is een cryptocurrency die wordt gebruikt bij transacties op de VeChainThor-blockchain. Die blockchain is bedacht door een Chinese techneut (later meer over hem) in 2015, en daarmee is VeChainThor een van de eerdere blockchains met een specifiek gebruiksdoel in de ‘echte economie’. VET behoort al een aantal jaar tot de bekende namen in de cryptowereld. 

De communistische partij van China (oftewel de machthebber in de grootste en meest innovatieve economie ter wereld) is al een paar jaar een fijne steun voor blockchainbedrijven in eigen land. De partij investeert flink in de sector, en geeft de pioniers in de markt alle kans zich te bewijzen. Zo kan de VeChain Foundation dus onbezorgd bouwen aan een beter netwerk in eigen land.

Het blockchain-platform werkt samen met enkele grote namen, waaronder LVMH, Haier, BMW, Groupe Renault, DNV en PricewaterhouseCoopers (PWC).