cybropb
Persbericht

Slechts 4 altcoins in de top 50 kunnen dit jaar beter presteren dan Bitcoin

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Nu de crypto bull run in 2024 aan momentum wint, toont een kleine groep altcoins potentieel om de prestaties van Bitcoin te overtreffen. Beleggers zijn erop gebrand te ontdekken welke van de top 50 superieure rendementen kunnen bieden. Met de ogen van de markt gericht op deze kanshebbers, wordt het identificeren ervan cruciaal voor degenen die willen profiteren van de kansen van dit jaar. Deze analyse gaat dieper in op de kenmerken die deze vier altcoins onderscheiden en biedt waardevolle inzichten voor iedereen die door de dynamische cryptomarkt wil navigeren.

CYBRO-voorverkoop gaat snel met 25 miljoen tokens al uitverkocht

CYBRO is een unieke marktplaats die gebruikmaakt van het native rendementspotentieel van de Blast-blockchain. CYBRO biedt vroege investeerders de mogelijkheid om op gunstige voorwaarden in het project te stappen door deel te nemen aan de CYBRO-token voorverkoop.

In deze fase zijn CYBRO-tokens beschikbaar met kortingen van drie keer hun toekomstige marktprijs, wat een genereus rendement van 200% genereert. De voorraad tokens is beperkt, en bijna 25 miljoen tokens zijn al uitverkocht. Hoe eerder je koopt, hoe groter de korting die je krijgt.

Koop $CYBRO nu tegen de beste prijs om 200% winst te verzekeren

De CYBRO-token zal cashback in CYBRO, gereduceerde vergoedingen voor handels- en leenoperaties, staking-beloningen, een exclusieve airdrop en het verzekeringsprogramma ontgrendelen. Deze solide bruikbaarheid zal een sterke basis vormen voor een waardestijging van CYBRO na de TGE in Q3 2024.

Met CYBRO kun je je crypto laten groeien door te investeren in verschillende kluizen op Blast, de enige Layer 2 blockchain die standaard rendement biedt voor ETH en stablecoins staking. Het ultieme doel van CYBRO is om gebruikers de hoogste rendementen voor elke strategie te bieden, terwijl een eenvoudige en transparante interface wordt gegarandeerd.

Verzeker vandaag je plaats in CYBRO met 66% korting! Aanbod is beperkt!

De prijs van Solana heeft recentelijk positieve momentum getoond en wordt momenteel verhandeld tussen $136 en $155. Met een significante prijsverandering van 11,12% in één week en een nog indrukwekkendere prijsverandering van 169,91% over zes maanden, signaleert SOL kracht. Ook de prijsverandering van 14,22% in één maand is noemenswaardig. Hoewel er een weerstandsniveau is bij $166,73, suggereren de prijsbewegingen bullish trends, aangezien Solana zich in een impulsieve fase bevindt, ondersteund door een stabiele Relative Strength Index (RSI) van 48,93 en een eenvoudige voortschrijdend gemiddelde (SMA) op de 100-daagse markering van $148,82. De huidige dynamiek van de munt wijst op een aanhoudende opwaartse trend met potentieel om verdere weerstandsniveaus te testen.

NEAR Protocol’s prijsbeweging en toekomstperspectief

De prijs van NEAR is de afgelopen zes maanden snel gestegen, met een stijging van meer dan 320%. In de afgelopen maand is het met 52% gestegen, wat duidt op sterke koopinteresse. De munt werd recent verhandeld tussen $6,46 en $7,64 en bevindt zich nu dichter bij de volgende weerstand op $8,39. Als de opwaartse trend doorgaat, kunnen we verwachten dat dit niveau binnenkort wordt getest. De prijs corrigeert echter vanaf een 10-daags gemiddelde van $8,10, wat wijst op een afkoeling. De Relative Strength Index is neutraal, wat wijst op een evenwicht tussen kopers en verkopers. Gezien deze factoren kan de prijsbeweging van NEAR op korte termijn gemengd zijn, met een potentieel om lagere ondersteuningen opnieuw te testen of door te breken naar hogere weerstandsniveaus, afhankelijk van het marktsentiment.

Aptos prijsbeweging: Korte termijn terugtrekking, lange termijn winst?

Aptos (APT) vertoont een gemengde prestatie met lichte neerwaartse druk op de korte termijn. Momenteel beweegt het tussen $7,92 en $9,18. Over een week is de prijs van APT met ongeveer 3% gedaald en met bijna 9% over een maand. Echter, in de afgelopen zes maanden is APT met meer dan 14% gestegen. De recente bewegingen van de munt zijn meer correctief terwijl het zweeft tussen de belangrijkste ondersteuning op $7,48 en weerstand rond $10,00. De indicatoren suggereren een neutraal tot licht bearish sentiment met een RSI rond 47 en een Stochastische onder 30. Het eenvoudige voortschrijdend gemiddelde van de afgelopen 10 dagen staat op $8,41, iets boven het 100-daagse gemiddelde, wat wijst op potentiële stabiliteit of lichte bullishness in de toekomst.

Conclusie

In de huidige markt kunnen SOL, NEAR en APT minder kortetermijngroeipotentieel bieden in vergelijking met andere top 50 cryptocurrencies. De uitschieter is echter CYBRO, een onderscheidende verdienmarktplaats gebouwd op de Blast-blockchain. CYBRO zal in het tweede kwartaal van 2024 worden gelanceerd, waardoor dit een gunstige tijd is voor vooruitziende investeerders. De voorverkoop van CYBRO-tokens biedt een kans om vroeg in dit project te stappen en mogelijk te profiteren naarmate de bull run vorm krijgt.

Site: https://cybro.io

Twitter: https://twitter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.