pbgfox
Persbericht

Slim geld koopt tijdens de dip — Verzamel deze 3 munten zolang het nog kan

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Elke bullmarkt heeft grote schokken gekend waarbij overbelaste spelers werden uitgeschakeld. Minder overtuigde houders verkopen hun directe bezittingen, in de hoop lager terug te kopen, alleen om hoger terug te moeten kopen. De langetermijn Bullmarkt is niet gebroken, en bij positief sentiment neigen markten ertoe investeerders te belonen die kopen tijdens een dip. Zwakte in de top tien van cryptocurrencies betekent een bloedbad voor altcoins, en dit zou wel eens de laatste fatsoenlijke waarde-instap voor 2024 kunnen zijn.

Jim Cramer is een geweldige omgekeerde indicator, en zijn recente tweet en Bitcoin ($BTC) voorspelling ‘Nieuw thema: Nummer Gaat Omlaag’ signaleren dat retail op deze niveaus bearish wordt. Typisch, geweldige instappunten – wat de reden is waarom slim geld koopt tijdens de dip. Verzamel deze 3 munten zolang je kunt: Ripple ($XRP), Solana ($SOL) en Galaxy Fox ($GFOX).

Galaxy Fox ($GFOX) Voorverkoop Verbrijzelt 3 Miljoen Dollar

Slim geld zoekt altijd naar waarde lacunes. Bieden op het lange eind van de risicostaart terwijl iedereen bang is, is een klassieke slim-geld-zet, en deelnemen aan vroege projecten terwijl anderen verkopen creëert de kans op asymmetrische rendementen. Galaxy Fox is een voorverkoop die recentelijk indrukwekkende tractie heeft gegenereerd, met een totale financiering die de 3 miljoen dollar-grens is gepasseerd.

Galaxy Fox is een hybride protocol dat elementen uit de memecoin- en play-to-earn-genres combineert. Het heeft een ideale narratieve positionering voor 2024, en zijn ecosysteem bevat een reeks functies, waardoor het een brede marktaantrekkingskracht heeft. Het verslavende runner-spel beloont de best gerangschikte spelers, de tokenverbranding garandeert een deflatoire voorraad en staking-beloningen zorgen voor verdienmogelijkheden voor alle $GFOX-houders.

Gerekend tot de top 5 van crypto’s om nu te kopen voor investeerders die hun portfolio agressief willen laten groeien in deze cyclus. Voorverkopen hebben historisch gezien goed gepresteerd tijdens opwaartse trends, en Galaxy Fox profiteert van de lancering later dit jaar wanneer bullish condities waarschijnlijk opnieuw zullen zijn gevestigd. Slim geld maakt gebruik van het slechte sentiment van vandaag en koopt in plaats van FOMO na de lancering.

Ripple ($XRP) Keert Terug naar Niveaus van Voor de ‘Geen Effect’-Uitspraak

Ripple is teruggekeerd naar hetzelfde niveau waarop het handelde voordat de Amerikaanse rechter in zijn voordeel oordeelde in een baanbrekende zaak. Slim geld stapte agressief in op $0,48, met dit sleutelsteunniveau dat grote waarde biedt voor langetermijnhoudingen. Ripple blijft een van de top tien cryptocurrencies, en zijn fundamenten blijven verbeteren met meer gebruikers die zijn grootboek adopteren voor grensoverschrijdende betalingen.

Gebrandmerkt als het bieden van crypto-oplossingen voor bedrijven, is Ripple al begonnen met het integreren van CBDC’s. Slim geld dat $XRP op dit niveau koopt, toont aan dat ze een solide bounce verwachten, en deze meer gesofisticeerde investeerders wedden waarschijnlijk op de proliferatie van CBDC’s in de komende jaren.

Solana ($SOL) Eerste Tekenen van Kracht

Solana toonde ongelooflijke kracht in het laatste kwartaal van 2023, en gezien de sterkte van zijn bounce op $80, maakte veel kapitaal aan de zijlijn gebruik van de recente neergang. Slim geld koopt $SOL, en onder de top 10 cryptovaluta’s zijn de verwachtingen voor prijsstijgingen het hoogst voor Solana. De snelle toename in ecosysteemactiviteit schetst een duidelijk beeld, en slim geld houdt van verbeterende fundamenten.

Een groeiende gebruikersbasis en toenemend handelsvolume zijn uitstekende statistieken voor elke laag één. De wilde opkomst van memecoins op Solana zal waarschijnlijk later in de cyclus retailinvesteerders aantrekken. Slim geld houdt van laag één transacties vanwege de overvloed aan liquiditeit. Gezien de robuuste statistieken en de positie van Solana als frontrunner in deze cyclus, is het geen verrassing dat slim geld de dip koopt.

Slotgedachten: Slim Geld Koopt Tijdens de Dip

Slim geld koopt typisch wanneer anderen angstig zijn, en de neergang voor de top tien cryptocurrencies en daarbuiten is een uitstekende kans voor hen om aan hun stapel toe te voegen. Terwijl de langetermijn bullmarkt ongebroken blijft, zijn dips om te kopen, en slim geld weet dit.

Voorverkopen zoals Galaxy Fox hebben dit jaar enorm potentieel, en nu een vroege instap krijgen is een slimme zet. In de laatste cyclus waren multi-miljard dollar waarderingen relatief gebruikelijk voor P2E-projecten, en het welvaartseffect voor vroege houders zou enorm zijn als Galaxy Fox deze hoogtes zou kunnen bereiken.

Kom meer te weten over $GFOX hier:

Bezoek Galaxy Fox Presale | Join de Community


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.