geld rijk
Altcoin

Slimme crypto belegger behaalt $42 miljoen winst in een jaar

Een slimme handelaar wist binnen een jaar miljoenen te verdienen. Het analyseplatform Lookonchain maakte op X bekend dat een crypto-investeerder zijn portfolio van $23 miljoen naar $65 miljoen wist te laten groeien.

Met deze drie cryptomunten behaalde hij de winst

De handelaar behaalde deze winst door te investeren in slechts drie verschillende cryptomunten. Hieronder vielen de meme coin Pepe (PEPE), het Nederlandse project Beam (BEAM) en Ondo (ONDO).

De handelaar behaalde zijn grootste winsten met Pepe. Dat is niet verwonderlijk, aangezien de meme coin een zeer succesvol 2023 en 2024 kende. Sinds de oprichting in april 2023 is de digitale munt maar liefst 27.636% gestegen. De handelaar behaalde met zijn PEPE-investering een rendement van ongeveer 1.200%.

Hij investeerde 2.434 Ethereum (ETH), destijds met een marktwaarde van $5 miljoen, om bijna 4 biljoen PEPE te kopen. Vervolgens werden 125 miljard van deze tokens verkocht voor 350 ETH, met een waarde van ongeveer $1,27 miljoen. De resterende PEPE-tokens in het bezit van de handelaar worden nu gewaardeerd op $56 miljoen.

Met BEAM en ONDO behaalde de handelaar kleinere winsten. De investering in ONDO, de governance token voor de Ondo DAO en Flux Finance, resulteerde in een winst van $5,8 miljoen, wat neerkomt op een rendement van 288%. BEAM leverde het minste op, met een rendement van 72%, wat een winst van $1,85 miljoen betekende.

Bitcoin volgt bullmarkt van 2017

Het lijkt erop dat het vuurwerk in de cryptowereld nog lang niet voorbij is, met volop kansen voor beleggers om forse winsten te boeken. Volgens de Nederlandse crypto-analist Jelle volgt de Bitcoin (BTC) koers momenteel het pad van de bullmarkt van 2017. Zijn analyse is gebaseerd op de koersgeschiedenis en de Relative Strength Index (RSI), een belangrijke technische indicator.

Hoewel Bitcoin in 2024 al een nieuwe all-time high (ATH) heeft bereikt, gelooft Jelle dat de grootste winsten nog moeten komen. Hij voorspelt dat BTC binnenkort zal stijgen tot een nieuw record van $75.000, waarna een grote uitbraak kan plaatsvinden.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Analist is razend bullish over deze cryptomunt
Crypto analist voorspelt opleving van kleinere altcoins
Terraform Labs stopt activiteiten na schikking van $4,47 miljard met SEC
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken