altsig
Persbericht

Slimme opties voor investeren in crypto in 2023 tot 2030: voeg AltSignals, Decentraland en Bitcoin toe aan je crypto portfolio

2023 lijkt het jaar te worden waarin traders hun crypto investeringsportefeuille zien herstellen van de bearmarkt die in 2022 de valuta prijzen over de hele linie deed dalen. Nu Bitcoin (BTC) weer boven de $20.000 uitkomt, zijn analisten die investeren in crypto steeds optimistischer over prijsvoorspellingen voor BTC en Decentraland voor 2023 t/m 2030.

Hoewel dit uitstekend nieuws is voor bestaande coinhouders van veel gevestigde valuta’s, is het ook opwindend nieuws voor diegenen die op zoek zijn naar een nieuwe mogelijkheden voor het investeren in crypto, zoals die worden aangeboden door AltSignals. De release voor de eigen ASI-coin staat gepland voor maart. Dit is waarom ASI-, MANA- en BTC-tokens waardige kandidaten zijn voor jouw crypto portefeuille.

Wat is AltSignals?

AltSignals lanceerde zijn platform voor trading signals in 2017 en is snel uitgegroeid tot een marktleidende bron voor een community van 52.000 leden. Het platform biedt momenteel indrukwekkende op algoritmen gebaseerde handelssignalen via het AltAlgo™ Indicator-tool. AltSignals is het eerste aanspreekpunt voor veel beleggers die investeren in crypto en willen weten wanneer ze voor ‘kopen’ of ‘verkopen’ moeten kiezen.

ASI-tokenhouders krijgen toegang tot de nieuwe ActualizeAI-tool van AltSignals. Deze tool zal een AI-gestuurd aspect aan de handelssignalen toevoegen, met als doel de prognosemodellen te verbeteren en tegelijkertijd nieuwe lagen voor risicobeheer op te nemen voor verschillende handelsmogelijkheden en dagelijkse crypto transacties. De ActualizeAI-tool zal 24/7 crypto markten afspeuren en met behulp van machine learning inzicht krijgen in grote hitters zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Litecoin (LTC).

Veel van de essentiële informatie van AltSignals wordt gewonnen en geanalyseerd door de baanbrekende AltAlgo™-indicatortool van het platform, die markten in realtime scant om beleggers die investeren in crypto informatie te bieden over de optimale prijzen om coins te kopen en verkopen. Tijdens backtesting handelde AltAlgo™ met een slagingspercentage van 83,56% op BTC en 70,09% op ETH. Met dit succespercentage is het geen wonder dat bijna 500 mensen positieve recensies op Trustpilot hebben geplaatst, waar AltSignals een gemiddelde score van 4,9/5 heeft.

Hoe werkt ASI?

Het nieuwe ASI-token van AltSignals is een ERC-20-coin die het ruilmiddel op het platform zal worden en alle activiteiten zal ondersteunen. Houders van het token krijgen toegang tot verschillende unieke functies, zoals de nieuwe ActualizeAI-tool die gebruik zal maken van machine learning, natuurlijke taalverwerking en sentimentanalyse.

Bovendien hebben ASI-tokenhouders toegang tot vroege alfa, voor de beste privé verkoopmogelijkheden en nieuwe presale evenementen. Bijgevolg krijgen coinhouders ongelooflijke kansen op de cryptomarkten.

ASI-tokenhouders kunnen ook lid worden van de AI Members Club. Leden van de club kunnen vroegtijdig toegang krijgen tot nieuwe functies, samen met de mogelijkheid om crypto-beloningen te verdienen voor het geven van feedback tijdens de bètafase van het testen. Zodra er nieuwe functies worden uitgerold, zoals ActualizeAI, krijgen clubleden met de meeste tokens exclusieve toegang voor een beperkte tijd voordat de bredere handelscommunity ze kan gebruiken.

ASI prijsvoorspelling: is $5 haalbaar in 2030?

Met de steun van een enorm bestaand gebruikersbestand en het marktleidende gebruik van AI-technologieën, lijkt ASI klaar om tot de verbeelding van investeerders te spreken. Voorspellingen van $1 tegen het einde van 2023 lijken haalbaar. Veel analisten verwachten een enorme groei tegen het einde van het decennium, waarbij ASI de grens van $5 breekt en mogelijk op weg is naar $7 of $8.

Als zodanig is de ASI-token presale een zeldzame mogelijkheid voor het investeren in crypto, om tegen bodemprijzen een opwindende nieuwe coin met de steun van een gevestigd crypto platform te bemachtigen. Na een prijs van $0,012 bij de lancering zal de waarde stijgen naar $0,02274 aan het einde van de presale, wanneer de coin wordt gelanceerd op de exchanges. Op dit punt verwachten experts dat de waarde van ASI naar de sterren zal schieten.

Bitcoin prijsvoorspelling 2023 tot 2030

BTC is de valuta die de rest van de crypto markt volgt. Wanneer BTC bullish presteert, doet de rest van de markt dat ook. Sinds het doorbreken van de drempel van $20.000 begin 2023, is de prijs van BTC blijven stijgen tot $22.792. Met een vast totaal aantal BTC-tokens die de prijs waarschijnlijk zullen opdrijven, en het volgende halving event in 2024, zijn de voorspellingen dat BTC de komende maanden en jaren zal blijven bloeien.

Analisten verwachten dat de waarde van BTC tegen het einde van dit jaar boven de 30.000 dollar zal stijgen en tegen 2025 richting de 70.000 dollar zal gaan. Als de bullish marktomstandigheden doorgaan tot aan het einde van dit decennium, wordt er zelfs verwacht dat BTC in 2030 de zes cijfers voorbij zou kunnen gaan.

Decentraland prijsvoorspelling 2023 tot 2030

Decentraland is een andere valuta die zichzelf in de eerste weken van 2023 heeft zien herstellen, waarbij het virtuele vastgoedplatform gestaag terugging naar de grens van $1. De huidige prijs van $0,012 ligt ver onder MANA’s hoogste punt ooit van $5,90.

Analisten die Decentraland prijsvoorspellingen doen, suggereren inderdaad dat MANA tegen het einde van 2023 boven de $1 zal stijgen en ongeveer $1,10 zal bereiken. Dit zal tegen het einde van 2025 toenemen tot ongeveer $2,24, wat neerkomt op een drievoudige stijging ten opzichte van de huidige waarden en een groei tot ongeveer $14,20 tegen het einde van 2030.

Waarom zal je ASI toevoegen aan je crypto investeringsportefeuille?

Terwijl ASI-, BTC- en MANA-tokens allemaal aantrekkelijke toevoegingen zullen zijn aan iemands crypto investeringsportefeuille, vooruitlopend op de verwachte stijgingen in de volgende bullmarkt, lijkt ASI klaar om de grootste winst te behalen dankzij de opwindende plannen, het bestaande gebruikersbestand en de acceptatie van gloednieuwe, geavanceerde AI- en machine learning-technologieën.

Iedereen die op zoek is naar een opwindende nieuwe mogelijkheid voor investeren in crypto, moet het ASI-token in handen krijgen zodra het wordt vrijgegeven. Zo kunnen potentiële winsten worden gemaximaliseerd en kun je voorkomen dat je een van de beste presale evenementen in jaren mist.

Je kunt hier deelnemen aan de AltSignals presale.