Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Snoop Dogg sluit zich aan bij Elon Musk en promoot Dogecoin

Dogecoin (DOGE) is het nieuwe lievelingetje van Amerikaanse beroemdheden. Rapper Snoop Dogg sloot zich namelijk recent aan bij de hype en grapt mee over de cryptocurrency.


‘De crypto van het volk’

Snoop Dogg heeft zich uitgesproken als voorstander van de door Shiba Inu geïnspireerde digitale munt genaamd DOGE. In een tweet die gericht is aan Tesla-CEO Elon Musk voegde Snoop Dogg een gephotoshopte foto toe van zijn zevende studioalbum.

Bron: @SnoopDogg

Kiss-frontman Gene Simmons, een andere voorstander van de meme-coin, deelde een foto van The Lion King. Hij voegde Snoop Dogg toe als een van de apen die de Doge-mascotte vasthouden. Later tweette Musk zelf een nieuwe versie van zijn meme. Deze is hieronder te zien.

Musk promootte Dogecoin eerder deze week op Twitter als ‘de crypto van het volk’. Hierdoor steeg de prijs met meer dan 50 procent. Dogecoin is meer dan 200 procent gestegen sinds het dieptepunt van 30 januari van $0,021. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 DOGE rond de $0,0701.


Eenvoud is geniaal

Het feit dat de rijkste persoon ter wereld onvermoeibaar praat over een meme-crypto is onwerkelijk. Sommige mensen noemen het kinderachtig maar dat kan Elon Musk echter niets schelen, hij beweert dat de “eenvoud zijn genialiteit is.”

Hij voegt er ook aan toe dat Dogecoin “de leukste crypto” is, waardoor zijn lichtzinnigheid zijn grootste kracht is. Musk vertelde TMZ onlangs dat een memevaluta die een echte valuta wordt, “de meest ironische uitkomst” zou zijn:

“Wat zou de meest ironische uitkomst zijn? Dat de valuta die als grap is uitgevonden, in feite een echte valuta wordt.”

Musk deed ook de verbluffende voorspelling dat crypto de toekomstige valuta van onze planeet zou kunnen worden:

“De kans is groot dat crypto de toekomstige valuta van de aarde is.”

Toch is niet iedereen blij met de aandacht die Dogecoin krijgt. De munt lijkt namelijk een omgekeerde correlatie te ontwikkelen met de Bitcoin. Wanneer de Dogecoin koers stijgt, lijkt de rest van de cryptomarkt in te zakken. Daarnaast vertellen sommige analisten dat de hype rondom DOGE slecht is voor de geloofwaardigheid voor de hele cryptomarkt.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten