Blockchain Nieuws

Blockchain Nieuws

Softbank en Google hebben geïnvesteerd in Digital Currency Group

Een aantal grote investeerders hebben $700 miljoen geïnvesteerd in de Digital Currency Group. Hiermee wordt het bedrijf nu gewaardeerd op $10 miljard.


Grote investeerders kopen aandelen in Digital Currency Group

Twee van de meest bekende investeerders zijn Softbank en Google’s moederbedrijf Alphabet Inc. Beide hebben dus deelgenomen aan een investeringsronde van 700 miljoen. De Digital Currency Group is de eigenaar van Grayscale en wordt nu gewaardeerd op 10 miljard dollar, volgens de Wall Street Journal.

De CEO van SoftBank genaamd, Marcelo Claure, vertelde dat de aandelen van de Digital Currency Group de beste manier was om blootstelling te krijgen aan crypto.

De Digital Currency Group is één van de grootste organisaties in de cryptowereld. Het is namelijk het moederbedrijf van Grayscale, Genisis Global en nieuwswebsite CoinDesk.

De structuur van de fondsenwerving, die van het verkopen van aandelen in DCG, stelde vroege investeerders in het bedrijf in staat hun posities te verlaten, vertelde Barry Silbert, de CEO en oprichter van de Digital Currency Group. Silbert voegde eraan toe dat het bedrijf ook geen ambities heeft om naar de beurs te gaan. Hij zei het volgende:

“Een beursgang wordt niet besproken.”

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten