SolanaGalaxyFox
Persbericht

$SOL zou in december 3x kunnen stijgen; Zal $GFOX 10X na voorverkoop?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Eén van de toppresteerders in de cryptocurrency-rally van oktober en november was Solana ($SOL). De altcoin presteerde beter dan de rest van de markt met een prijsstijging van 200%.

De prijsstijging kan zich voortzetten tot in december. Er wordt voorspeld dat het jaar zal worden afgesloten met een drievoudige prijsstijging, waardoor $SOL een van de beste altcoins is om te kopen.

Een andere altcoin die een bullish momentum heeft opgebouwd is Galaxy Fox ($GFOX). Het unieke karakter van het project heeft het enorme steun van de cryptogemeenschap opgeleverd. Maar kan $GFOX een prijsstijging van 10x ervaren na de crypto-voorverkoop? Dat zoeken we uit.

Solana ($SOL) heeft het potentieel voor nog een 3x sprong in december

Van oktober tot november steeg de prijs van Solana ($SOL) van $21 naar $68. Hoewel de rally medio november afkoelde en het $SOL-token terugviel naar $60, heeft de altcoin het potentieel voor meer winst laten zien.

Het opwaartse potentieel van Solana wordt aan verschillende factoren toegeschreven. Ten eerste is het netwerk in een enorm tempo gegroeid, wat Ethereum uitdaagt. De kosten van het gebruik van het netwerk zijn ook aanzienlijk goedkoper dan die van andere blockchains, waardoor het een van de beste altcoins is om te kopen.

Het DeFi-netwerk van Solana heeft ook een aanzienlijke stijging van de belangstelling geregistreerd. Verschillende projecten, waaronder BONK, zijn gerangschikt als een van de beste mememunten die je nu kunt kopen. hebben ook grote winsten geboekt, wat de groei van Solana heeft bevorderd. Ten slotte hebben veel analisten verklaard dat de prijs van $SOL ondergewaardeerd is.

Deze voorspellingen hebben gezinspeeld op een enorme groei van de Solana-prijs. Raoul Pal, CEO van Real Vision, noemt Solana een van de beste altcoins om in te investeren, met een prijs van $400. Jacob Canfield voorspelde begin 2024 een prijs van $1.000. Dit maakt een prijsstijging van drie keer naar $180 in december schijnbaar mogelijk.

Zal Galaxy Fox ($GFOX) tot 10x stijgen na voorverkoop

Een andere altcoin die de afgelopen weken massale bullish aandacht heeft getrokken is Galaxy Fox ($GFOX). Het project wordt geprezen als een van de beste ICO’s vanwege zijn uniekheid. Galaxy Fox heeft twee industrieën in de crypto-ruimte naadloos samengevoegd: mememunten en play-to-earn (P2E) gaming.

Als innovatief project is Galaxy Fox gepositioneerd om leiding te geven aan een nieuwe sector: mememunten met een enorm nut. Een meeslepend web3-eindeloos runner-spel dient als basis voor het Galaxy Fox-ecosysteem.

In deze virtuele wereld selecteren en bouwen spelers unieke vospersonages met een missie om de melkweg te domineren. Spelers zullen het tegen elkaar opnemen voor de topposities op het intergalactische klassement terwijl ze hun erfenis in de virtuele wereld versterken.

Het scorebord zal ook worden gebruikt om gamers te belonen. Hoe hoger ze na elke competitie gerangschikt zijn, hoe groter hun beloningen zullen zijn. De beloningen zouden bestaan uit digitale activa en de ERC 20-munt van het ecosysteem, $GFOX.

$GFOX wordt ook gebruikt voor het inzetten en uitvoeren van bestuursactiviteiten binnen het netwerk. Dit is toegevoegd om beleggers in staat te stellen passief inkomen te verdienen. Het project heeft al enorme steun gekregen en heeft in slechts een paar weken tijd ruim 450.000 dollar opgehaald.

Afsluitende gedachten

Hoewel Solana klaar is voor enorme winsten, zou het wel eens beter kunnen presteren dan Galaxy Fox. Dit komt omdat projecten die voorop lopen op het gebied van innovatie in de crypto-ruimte altijd een enorme groei hebben laten zien.

Dit is de reden waarom $GFOX wordt genoemd als een van de beste altcoins om te kopen. Als zodanig hebben analisten een enorme groei voor Galaxy Fox voorspeld, tot wel tien keer nadat de voorverkoop van het project is voltooid. Gerangschikt als een van de beste investeringen in cryptocurrency, is dit het beste moment om $GFOX te verwerven, nu het wordt verhandeld tegen $0,0,0008778. Bekijk dus vandaag nog hun voorverkoop!

Lees hier meer over Galaxy Fox ($GFOX):

Bezoek de Galaxy Fox-voorverkoop | Word lid van de Telegram-groep | Volg Galaxy Fox op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.