Rebel Satoshi
Persbericht

Solana- en Dogecoin-investeerders zetten groot in op $RECQ-voorverkoop – 100x of een mislukking?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Er wordt voorspeld dat de Solana (SOL)-prijs de komende maanden onder de $190 zal blijven.
  • De prijs van Dogecoin (DOGE) zal naar verwachting boven de $0,225 stijgen.
  • De voorverkoop van Rebel Satoshi’s ($RBLZ) nieuwe token, $RECQ, biedt de mogelijkheid om 100x rendement te behalen.

Investeerders van topcryptomunten zoals Solana (SOL) en Dogecoin (DOGE) hebben de op een na beste cryptomunt gevonden om te kopen. Ze zetten groot in op de voorverkoop van Rebel Satoshi’s ($RBLZ) nieuwe token, $RECQ, en verwachten een rendement van 100x. Laten we begrijpen waarom slimme investeerders $RECQ hebben gekozen voor enorme winsten ten opzichte van top-altcoins zoals SOL en DOGE.

Solana blijft stabiel en blijft zijwaarts handelen na een dip

Het Solana (SOL)-token is één van de beste presteerders gebleken tijdens de recente marktrally in 2024. De afgelopen weken was het lot van Solana (SOL)-investeerders echter wisselend. Solana (SOL) begon april op 1 april op een hoogtepunt van $202,69, voordat hij te maken kreeg met een dip in de markt.

Het Solana (SOL)-token daalde met 16,1% en werd een paar dagen later verhandeld tegen $169,92. Sinds de daling is het Solana (SOL)-token met 5,4% gestegen om in de tweede week van april zijwaarts te handelen op $179,21. Te midden van de tumultueuze prijsactie voor SOL kondigde Portal op 4 april aan dat het nu Solana ondersteunt. Circle kondigde op 8 april hun steun aan voor Web3 Services op Solana.

Desondanks voorspellen experts dat het Solana (SOL)-token de komende maanden onder de $190 zal handelen.

Dogecoin herstelt zich na een dip in de markt

De prijs van Dogecoin (DOGE) handelde op 29 maart op een nieuw jaarlijks hoogtepunt van $0,226, voordat hij met de markt mee daalde. Toen de volatiliteit de overhand nam, werd de prijs van Dogecoin (DOGE) geconfronteerd met een daling. De prijs van Dogecoin (DOGE) daalde minder dan een week later met 25,2% naar $0,169. Sindsdien is de prijs van Dogecoin (DOGE) met 18,3% gestegen naar $0,200.

Terwijl de DOGE-prijs met turbulentie te maken kreeg, werd op 26 maart de Dogecoin GigaWallet v1.0 uitgebracht. Ook arriveerden in april de eerste daadwerkelijke hardware-dogeboxen bij de kantoren van de Dogecoin (DOGE) Foundation.

Vanwege deze ontwikkelingen en de kracht van de markt voorspellen experts een stijging voor Dogecoin (DOGE). Ze voorzien dat de prijs van Dogecoin (DOGE) de komende maanden boven de $0,225 zal stijgen.

banner

De $RECQ-voorverkoop van Rebel Satoshi bereidt zich voor op het genereren van 100x rendement

Rebel Satoshi is een innovatief en baanbrekend meme-muntproject geïnspireerd door Guy Fawkes en Satoshi Nakamoto. Rebel Satoshi streeft ernaar een gedecentraliseerde revolutie op de markt te brengen, mogelijk gemaakt door zijn Recusant-gemeenschapsleden. Rebel Satoshi is gebouwd rond het dual-token-systeem van de $RBLZ- en $RECQ-tokens.

Rebel Satoshi streeft ernaar zijn ecosysteem naar een marktkapitalisatie van $100 miljoen te brengen. Het Rebel Satoshi-ecosysteem bestaat uit een NFT-kluis, een gaming-arcade, inzetpools en exclusieve merchandise. Rebel Satoshi heeft de $RBLZ- en $RECQ-contracten openbaar gemaakt die zijn gecontroleerd door SourceHat. Rebel Satoshi haalde tijdens de voorverkoop van $RBLZ ruim $2,5 miljoen op en de investeerders behaalden een rendement van 150%.

Op dit moment voert Rebel Satoshi de $RECQ-voorverkoop uit in fase 1 voor $0,0037 per token. Het $RECQ-token is met 85% gestegen ten opzichte van $0,0020 in de Early Bird-fase om de huidige prijs te bereiken. De huidige $RECQ-investeerders zullen een rendement van 237,8% behalen wanneer de voorverkoop eindigt en het token wordt gelanceerd op $0,0125. Als gevolg hiervan wordt $RECQ gezien als de beste crypto om in te investeren met een rendement van 100x, dat na de lancering wordt verwacht.

Bezoek voor de laatste updates en meer informatie de officiële Rebel Satoshi-website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.