Borroe Solana
Persbericht

Solana en XRP Big Investors komen binnen terwijl de voorverkoop van Borroe Finance aan momentum wint

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Crypto-analisten wijzen erop dat veel Solana (SOL) en XRP (XRP) investeerders zich beginnen te richten op Borroe Finance ($ROE). Laten we de feiten eens gedetailleerder bekijken en ontdekken of Borroe Finance het potentieel heeft om SOL en XRP te overtreffen en naar voren te komen als de beste cryptocurrency om vandaag te kopen.

$ROE Tokens Kopen

Solana Bears verwachten een daling tot $90

Experts beoordelen SOL als een investering met een hoog risico voor de volgende termijn op basis van meerdere factoren, zoals de sterk verhoogde volatiliteit van Solana. Bovendien beweren analisten dat de substantiële walvisactiviteit van SOL in de voorgaande periode een grotere verkoopdruk zou kunnen veroorzaken.

Daarom verwacht Solana uitgesproken correcties binnen de volgende SOL-prijsbewegingen, waarbij Solana tegen het einde van het jaar rond de $90 noteert. Ter referentie: SOL handelde in de eerste helft van maart rond de $150, wat betekent dat Solana aanzienlijk zou kunnen dalen.

Solana-bulls suggereren echter dat SOL een goede crypto is om te kopen vanwege de geavanceerde use case van SOL en de uitstekende ranking van Solana op basis van crypto-marktkapitalisatie.

Bovendien bereikte het handelsvolume op Solana’s DEX (Decentralized Exchange) op 4 maart meer dan $2,85 miljard. Solana-enthousiastelingen hebben er dus vertrouwen in dat SOL aanzienlijke bullish kracht zal verzamelen en tegen eind 2024 zal stijgen tot meer dan $190.

Kan XRP dalen naar $0,40?

Analisten zijn van mening dat de XRP van Ripple klaar is om zijn neerwaartse trend voort te zetten en tegen het einde van het jaar te dalen naar het niveau van $0,40. XRP handelde in de eerste helft van maart rond de $0,65, wat betekent dat het token met ruim 38,46% zou kunnen dalen als beleggers overstappen op andere opties die betere kortetermijnwinsten opleveren.

XRP-bears wijzen op de problemen van Ripple met de SEC als een andere factor die investeerders naar andere cryptoplatforms zou kunnen drijven.

Aan de andere kant hebben de uitstekende rally’s van XRP in termen van handelsvolume ertoe geleid dat meerdere marktexperts een positieve voorspelling hebben gedaan voor de komende bewegingen van het token, aangezien het handelsvolume van XRP op 15 maart meer dan $4,33 miljard bereikte. Daarom zijn sommige experts van mening dat XRP het zou kunnen redden. om tegen het einde van het jaar de drempel van $0,90 te naderen. Daarom suggereren XRP-bulls XRP als de beste crypto om vandaag in te investeren.

Borroe Finance bouwt een opwindend momentum op als de beste nieuwe crypto om in 2024 te investeren

Borroe Finance is een revolutionaire, door AI aangedreven financieringsmarktplaats die bedrijfseigenaren binnen de grotere Web3-gemeenschap in staat stelt vooraf geld in te zamelen door NFT-representaties van toekomstige en uitstekende stemmen te creëren. Het geavanceerde protocol van Borroe Finance stelt $ROE-houders in staat aanzienlijke beloningen te verkrijgen door deze NFT’s tegen gereduceerde prijzen te verkopen op de enorme Borroe Finance-marktplaats.

Bovendien biedt het deflatoire $ROE-token meerdere verbazingwekkende voordelen binnen het Borroe Finance-ecosysteem, zoals korting op vergoedingen, het kopen van facturen, terugbetalingsbeloningen en share2earn op sociale media. Bovendien heeft $ROE tijdens de voorverkoop van Borroe Finance meer dan $3,2 miljoen opgehaald en zijn slimme contractadres gepubliceerd.

Het $ROE-token is momenteel beschikbaar voor slechts $0,019 in fase 4 van de Borroe Finance-voorverkoop. Daarom kunnen vroege $ROE-beleggers enorme beloningen verwachten wanneer $ROE het voorverkoopdoel van $0,040 bereikt en met een indrukwekkende 300% stijgt ten opzichte van de fase 1-prijs van $0,010.

Veel ervaren investeerders hebben $ROE al omarmd als de beste crypto-investering in 2024, dus doe vandaag mee aan de voorverkoop van Borroe Finance om te zien waarom $ROE wordt erkend als een betere langetermijnoptie dan SOL en XRP.

Lees hier meer over Borroe Finance ($ROE):
Bezoek de Borroe Finance voorverkoop | Word lid van de Telegram-groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.