solana
Solana

Solana’s verborgen groeipotentieel: Waarom het nog lang niet klaar is met stijgen

De populaire pseudonieme analist Bluntz is extreem bullish over Solana, ondanks de correctie die de munt gisteren doormaakte. In het grote plaatje lijkt die correctie overigens ook weinig uit te maken. Over de afgelopen zeven dagen staat Solana nog altijd met 18,31 procent in de plus, wat een meer dan fantastisch rendement is op de financiële markt.

Het verbaast Bluntz dan ook niet dat Solana de snelste top 10 coin was om te herstellen van de stevige correctie.

Waarom was de correctie goed?

Volgens Bluntz is de correctie die Solana doormaakte zelfs goed voor de gezondheid van de markt. Mensen die met een te grote hefboom speculeerden op nieuwe stijgingen zijn hiermee uit de markt gedrukt.

Wat dat betreft ziet Bluntz deze week nog bullish eindigen voor Solana en de rest van de markt.

“De open interesse is compleet uitgewist dankzij de dump vrijwel direct na de weeksluiting. Dit waas nodig. We sluiten de week hoger af, maar dat is mijn mening”, aldus Bluntz.

Wat Solana betreft denkt hij dat de bullrun nog verre van voorbij is. Zo deelt Bluntz een grafiek waarin we kunnen zien dat de Solana koers in ieder geval naar 150 dollar gaat stijgen (volgens de analist).

“Er zit nog steeds brandstof in de tank, denk ik”, zo deelt Bluntz bij de bovenstaande grafiek.

Solana in de plus

Op het moment van schrijven staat Solana vergeleken met 24 uur geleden alweer op een plus van 1,50 procent. Alleen AVAX en BNB doen het beter als het om de grotere munten gaat.

Binance Coin (BNB) staat op een plus van 8 procent over de afgelopen 24 uur, terwijl Avalanche zelfs een plus van 20 procent mag opschrijven. Dat brengt de totale stijging voor Avalanche over de afgelopen zeven dagen zelfs op 83 procent.

Dat zijn nog eens rendementen voor een korte handelsweek. Al mag de 18 procent van Solana er natuurlijk ook zijn. Nog een opvallende stijger over de afgelopen week is Cardano, dat een plus van 38,5 procent mag noteren, waarmee het op een koers van 0,5594 dollar en een market cap van 19,76 miljard dollar komt.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Solana nieuws

Solana trekt grote belangstelling van institutionele beleggers
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’
Ore-maker komt met idee voor beloningen om de congestie in Solana aan te pakken
Meer nieuws

Meest gelezen

Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC