Solana
Persbericht

Solana Koers Pumpt Naar $100 Terwijl Nieuwe Crypto Meme Smog x10 Gaat, Is Dit De Meest Veelbelovende Crypto Hype?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Solana koers doet het de laatste tijd goed, en ondanks enkele haperingen op het netwerk blijft de token boven de $100 staan. Dat is deels te danken aan de populariteit van SMOG, een nieuwe meme coin die mede dankzij een groots aangekondigde airdrop viraal gaat.

Cijfers van de Solana koers

Het zal weinig investeerders zijn ontgaan dat Solana tijdens de afgelopen crypto bull run uitstekende cijfers heeft neergezet. Begin september 2024 stond de waarde van de token nog maar net iets boven de $18. Tegenwoordig heeft de token stabiliteit gevonden boven de $100 koers.

Op het hoogtepunt van de crypto bull run haalde de token zelfs kort de $111, maar deze waardering kon niet worden vastgehouden.

De buitengewone groei van Solana in de periode van september tot december werd met name toegeschreven aan een crypto hype die ontstond rondom de Bonk crypto meme. Deze token steeg enorm in waarde en daar profiteerde sol ook van, omdat deze op de chain van Solana actief was.

Met een groei van meer dan 5% in de afgelopen week en 4% in de afgelopen maand, is het duidelijk dat Solana investeerders er nog steeds warmpjes bij zitten. Mogelijk zal de Solana koers nog verder stijgen en kan een nieuwe aanval op $111 geopend worden. De populariteit van een nieuwe meme coin op Solana moet daarbij helpen.

Nieuwe Crypto Meme Pakt Podium: Smog Token

Nu de populariteit van Bonk wat gezakt is door investeerders die hun winsten hebben gepakt, staat er echter alweer een veelbelovende token klaar om de rol van deze meme coin over te nemen. 

Smog, een token rondom een vuurspuwende cartoon-draak, zet uitstekende cijfers neer. In de afgelopen 24 uur steeg de waarde van de token met 947,5%. Momenteel staat de token op $0,020666, maar dit kan door de relatief kleine market cap en de grote populariteit snel veranderen.

De meme coin werd op 7 februari, zonder enige vorm van presale of aankondiging, gelanceerd. Investeerders raakten al snel enthousiast over de nieuwe token, mede vanwege het aantrekkelijke, speelse design.

Wat de token zeker vooruit helpt zijn de grote airdrops die worden aangekondigd vanuit het projectteam. Door mee te doen aan ‘quests’ kunnen tokenhouders airdrop points verzamelen, en hoe meer punten, hoe hoger de beloning zal zijn op het moment van de airdrop.

Crypto airdrops zijn een beproefde methode om tokens onder de aandacht te krijgen op het netwerk van Solana. Zo waren crypto airdrops eerder verantwoordelijk voor de enorme groei van BONK. Eenzelfde zou met de nieuwe SMOG token kunnen gebeuren.

De airdrop zal volgens het team achter de token (waarvan het gerucht gaat dat ze onder meer verantwoordelijk waren voor eerdere successen zoals $SPONGE en $BONK) ‘de grootste airdrop op SOL ooit worden’. Dit is een veelbelovend perspectief voor de toekomst.

Investeerders die mee willen doen aan deze gloednieuwe token die nu al x10 heeft gepumpt, kunnen het beste een kijkje nemen op de website van het project. Hier is meer informatie te vinden over waar de token gekocht kan worden en hoe jij ook mee kunt doen aan de quests op weg naar de airdrop.

Nu naar de $SMOG token

Andere Veelbelovende Meme Crypto

Niet alleen op Solana worden momenteel tokens gelanceerd die de potentie hebben om vroege investeerders winstfactoren van x10 of meer te bieden of de kans geven om gratis crypto te verdienen. Ook op andere chains is volop bedrijvigheid.

Traditioneel gezien is Ethereum de chain waarop verschillende veelbelovende crypto worden gelanceerd. Op dit moment zijn er drie ERC20 tokens die de potentie hebben om de volgende crypto hype te worden. Dit zijn de nieuwe crypto´s Sponge V2, Meme Kombat en eTukTuk. Wat maakt deze projecten zo interessant?

Sponge V2 (SPONGE) – Nieuwe Kans op x100 Rendement?

In 2023 was de crypto meme $SPONGE een van de grootste hits van het jaar. De token steeg tijdens een bear market namelijk naar een market cap van $100 miljoen, en sommige investeerders haalden een winstfactor van x100 binnen.

Het team achter $SPONGE, dat mogelijk ook achter $SMOG zit, heeft in de afgelopen maanden hard gewerkt aan de ontwikkeling van een vernieuwde versie van deze token: Sponge V2. 

Deze token moet ‘bigger and better’ worden dan de originele $SPONGE. Met behulp van de grote community van meer dan 13.000 investeerders, het ruimere marketingbudget, een eigen P2E game en een plekje op Tier 1 exchanges moet het succes van de eerste versie van $SPONGE geëvenaard worden.

Sponge V2 neemt de ticker $SPONGE over. Ben je in het bezit van Sponge tokens, dan kun je deze staken. Oude tokens blijven permanent gelocked, en je krijgt er nieuwe tokens voor terug met extra beloningen.

$SPONGE was een enorme crypto hype in 2023, zal het projectteam dit trucje in 2024 nog eens kunnen herhalen?

Nu naar Sponge

Meme Kombat (MK) – Battle Arena Zorgt voor Verdienmogelijkheden

Een andere token die volop in de belangstelling van de crypto meme community staat, is Meme Kombat. Het ‘unique selling point’ van dit project is de Battle Arena, waar meme crypto fanaten flinke bedragen kunnen verdienen.

In de Battle Arena zullen namelijk AI-gestuurde gevechten plaatsvinden tussen verschillende personages uit de meme wereld. Investeerders kunnen inzetten op de uitkomsten van deze battles, en bij een goede voorspelling extra crypto verdienen.

Dankzij het gebruik van blockchaintechnologie, AI en smart contracts, zijn de gevechten ‘at random’ en transparant. Bovendien worden beloningen direct uitbetaald aan de spelers.

De hoge staking rewards en de potentie van het platform zorgen ervoor dat er ook meer en meer grote investeerders richting dit project worden getrokken. In totaal is al $8,3 miljoen bijeengebracht in de presale. Daarmee komt de hard cap ($10 miljoen) steeds dichterbij.

Nu naar Meme Kombat

eTukTuk (TUK) – Interessante Investering en Goed voor het Klimaat

Wie een investering in een veelbelovende crypto wil doen en tegelijkertijd maatschappelijk verantwoord investeren hoog in het vaandel heeft staan, doet er goed aan na te denken over het eTukTuk ($TUK) project.

Dit project wil in opkomende Aziatische economieën een netwerk ontvouwen van elektrische laadstations en bijbehorende elektrische TukTuks. Dit moet de lokale industrie en de lokale bestuurders een duwtje in de rug geven. Chauffeurs die met elektrische, lokaal geproduceerde eTukTuks rijden kunnen betaald worden met de $TUK token, en deze token ook gebruiken om hun driewielers op te laden.

Als investeerder krijg je een deel van de omzet als token bonus uitgekeerd.

Het project heeft een grote kans van slagen, omdat het twee enorme problemen tackelt waarmee landen als Bangladesh, Vietnam en Cambodja te kampen hebben. Dit is de enorme uitstoot die wordt veroorzaakt door TukTuks die rijden op fossiele brandstoffen en de toenemende problemen die beroepschauffeurs ervaren door stijgende brandstofprijzen.

In Sri Lanka zal al op korte termijn, in samenwerking met de Capital Maharaja Group, een eerste testfase van dit project worden begonnen.

De $TUK token zit in de presale. Tokens zijn in de huidige fase te koop voor $0,0265 per stuk. In totaal is al meer dan $850.000 opgehaald voor dit project. Ook deelnemen aan deze groene crypto? Dat kan door de token te kopen via de officiële website van het project.

Nu naar eTukTuk


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.