Solana telefoon
Solana

Solana smartphones staan te koop op eBay voor $5.000

De Solana (SOL) Saga-smartphone, die aanvankelijk teleurstellende verkoopcijfers kende, is nu een ware sensatie geworden. De mobiel is volledig uitverkocht en er staan zelfs exemplaren op eBay te koop voor prijzen tot wel $5.000.

Deze omslag in vraag wordt toegeschreven aan de explosieve groei van het op Solana gebaseerde memeproject Bonk (BONK), dat een ongelooflijke stijging van 10.000% in slechts twee maanden tijd heeft meegemaakt. Bezitters van de Saga-telefoon kregen een airdrop van Bonk-tokens, in totaal maar liefst 30 miljoen stuks. Gezien de huidige waarde van $0,000019 per token, beloopt deze airdrop een waarde van ongeveer $570, bijna evenveel als de nieuwprijs van de smartphone, die momenteel $599 bedraagt.

Uniek aan de Saga-telefoon is zijn blockchain-compatibiliteit. Dit biedt gebruikers de mogelijkheid om veilig cryptovaluta op te slaan in de interne componenten van het apparaat en geeft toegang tot diverse gedecentraliseerde applicaties (dApps) die op de blockchain draaien. Dit omvat niet alleen financiële applicaties, maar ook andere soorten apps, waardoor gebruikers direct vanaf hun telefoon kunnen interageren met blockchain-ecosystemen.

Meer airdrops volgen

Na de overweldigende impact van de BONK airdrop, hebben andere projecten binnen het Solana-ecosysteem ook airdrops en speciale beloningen aangekondigd voor eigenaren van de Saga-smartphone. Deze ontwikkeling heeft gezorgd voor aanzienlijke opwinding en belangstelling, wat een belangrijke drijfveer is voor de stijgende vraag naar de Saga. Deze trend verklaart waarom mensen bereid zijn duizenden dollars uit te geven om in het bezit te komen van deze unieke, blockchain-compatibele smartphone.

Solana verslaat Ethereum in handelsvolume

De Solana blockchain heeft een opmerkelijk succes geboekt door Ethereum te overtreffen in dagelijks handelsvolume op gedecentraliseerde exchanges. Deze prestatie onderstreept Solana’s groeiende populariteit en acceptatie in de blockchain-wereld. Ooit gezien als een potentiële ‘Ethereum killer’, toont deze ontwikkeling aan dat Solana een serieuze concurrent is geworden.

De mede-oprichters Raj Gokal en Anatoly Yakovenko benadrukken dat deze mijlpaal slechts het begin is. Ze wijzen op ambitieuze plannen om het netwerk verder te ontwikkelen en te innoveren, met name op het gebied van gedecentraliseerde applicaties (dApps), om zo de positie van Solana in de blockchain-sector te versterken.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Solana nieuws

Solana trekt grote belangstelling van institutionele beleggers
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’
Ore-maker komt met idee voor beloningen om de congestie in Solana aan te pakken
Meer nieuws

Meest gelezen

Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC