Solana telefoon
Solana

Verkoopcijfers Solana-telefoon schieten door het dak dankzij BONK

Memecoiners richten hun pijlen momenteel op de crypto-telefoon van Solana vanwege een gigantische koersstijging van BONK. Wat hebben die twee met elkaar te maken? Nou, kopers van de telefoon van Solana kunnen een deel van de ruim 30 miljoen gratis BONK tokens claimen. Na de recente koersexplosies van BONK is de waarde van de gratis tokens echter groter geworden dan de prijs die je voor een Solana telefoon moet betalen…

“De verkopen van Solana telefoons zijn in de afgelopen 48 uur vertienvoudigd en lijken richting het einde van het jaar uit te verkopen”, aldus Solana mede-oprichter Raj Gokal.

Arbitrage met de telefoon van Solana

Je kunt de telefoon van Solana kopen voor 599 dollar en tegen de huidige koersen kun je de gratis BONK tokens verkopen voor meer dan 877 dollar. Daarmee kun je dus winst maken op de aankoop van een nieuwe telefoon.

Over de afgelopen 30 dagen is BONK aan een bizarre run omhoog begonnen en steeg de munt met meer dan 1.100 procent.

De recente koersprestaties van BONK zagen het qua market cap al voorbij PEPE schieten. Maar memecoins staan niet bekend om hun stabiliteit, dus wees vooral heel voorzichtig als je van plan bent om in dit soort projecten te stappen.

Het is aantrekkelijk om achter stijgingen aan te rennen, maar vaak kom je bedrogen uit met dit soort dingen…

Moet de prijs van de telefoon omhoog?

De koersexplosies van BONK zorgen er zelfs voor dat Solana mede-oprichter Anatoly Yakavenko suggereerde om de prijzen van de Saga, de telefoon van Solana, te verhogen van 599 naar 999 dollar. Eerder ging de telefoon namelijk nog voor 999 dollar over de toonbank.

Dat lijkt tegen de huidige BONK koers een iets eerlijkere prijs voor de telefoon.

Grappig genoeg vertelde Yakovenko op 5 december nog dat de verkopen van de telefoon een beetje tegenvielen in de podcast van Laura Shin.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Solana nieuws

Solana trekt grote belangstelling van institutionele beleggers
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’
Ore-maker komt met idee voor beloningen om de congestie in Solana aan te pakken
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?