InQubeta Solana
Persbericht

Solana’s initiatief om populaties zonder banken aan boord te krijgen, verwacht dat AI Altcoin een sterke marktintrede zal doen in de Crypto Top 100

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De afgelopen maanden heeft Solana (SOL) een sprong naar onverwachte niveaus gemaakt. De indrukwekkende prestaties komen dicht in de buurt van de initiatieven om DeFi bij meer mensen te introduceren.

Met meerdere partnerschappen en initiatieven heeft Solana contact opgenomen met bevolkingsgroepen zonder bankrekening en hen in staat gesteld cryptocurrencies te verkennen. Toonaangevende kaartbetalingsdiensten zoals Visa werken samen met Solana voor snellere internationale betalingen tegen kosteneffectieve tarieven.

De andere altcoin die onlangs de krantenkoppen haalde is InQubeta (QUBE). Het platform is beoordeeld als één van de beste nieuwe ICO’s van 2024 en is gebouwd op de Ethereum-blockchain en helpt AI-startups met fondsenwerving en schaalprojecten.

Het cryptoproject heeft analisten overtuigd met de nieuwigheid van zijn model. Gezien het succes bij de voorverkoop beweren sommige experts dat de munt het potentieel heeft om zelfs in de lijst van Top 100 crypto’s terecht te komen. Tot nu toe heeft de ICO meer dan $12,9 miljoen opgehaald.

InQubeta: een AI-gestuurd opkomend cryptoproject

InQubeta is een cryptoplatform dat tegemoetkomt aan de eisen van AI-geleide bedrijven. Het model verbindt crypto-gebruikers die over voldoende geld beschikken met startups die op zoek zijn naar investeerders.

De startups worden na een zorgvuldige screening onboarded en de investeringen worden gefaciliteerd via een NFT-portaal, zodat exploits tot een minimum worden beperkt.

De eigen cryptocurrency van InQubeta staat bekend als het QUBE-token en wordt gebruikt voor alle investeringen, belastingen, beloningen en betalingen. De ERC-20-munt kan worden ingezet, waardoor het een ideaal bezit is om de welvaart van generaties te vergroten.

Omdat ingezette tokens de netwerkbeveiliging en groei ondersteunen, krijgen hun eigenaren in ruil daarvoor beloningen. De inzetbeloningen van InQubeta worden gegeven uit een aparte pool die wordt aangevuld met belastingopbrengsten.

De QUBE-token heeft crypto-gebruikers overrompeld met zijn talloze functies, waaronder een deflatiemechanisme. Wanneer inflatie of volatiliteit de marktkrachten verstoren, beschermt dit kenmerk een portefeuille tegen de impact ervan.

Wanneer de markten inzakken, wordt het aanbod van de deflatoire activa verminderd, zodat de waarde ervan stabiel blijft. De stabiele waarde beperkt ook de prijsschommelingen en doet wonderen voor het vertrouwen van beleggers in het potentieel van het token.

Als hun aanbod toeneemt, wordt het weer schaars gemaakt door de onnodige tokens die in omloop zijn te verbranden.

Het token burn-mechanisme wordt ook gebruikt om elke piek in de interne inflatie te beheersen. Het team verbrandt 1% van de belastingopbrengsten uit alle transacties om de dreiging van interne inflatie af te wenden.

De top-altcoin heeft een gedecentraliseerd bestuursmodel waarbij de meerderheid van de besluitvorming bij tokenhouders ligt. Voorstellen voor upgrades en nieuwe functies worden in stemming gebracht, waarbij alleen tokeneigenaren kunnen deelnemen.

De voorgestelde wijzigingen worden alleen geïntroduceerd als deze door de community zijn goedgekeurd. Het model stelt crypto-gebruikers in staat voorstellen zorgvuldig te evalueren en in het beste belang van het platform te handelen.

BuyQube

Grayscale Solana Trust bereikt nieuwe mijlpaal

Solana is een Web 3.0-platform waar ontwikkelaars een scala aan gedecentraliseerde infrastructuur kunnen vinden om dApps te maken. De onbelemmerde groei van zijn native token SOL heeft zijn populariteit vergroot en gebruikers stappen over van nieuwe altcoins naar investeringen in Solana.

Solana heeft een niche voor zichzelf veroverd door zich te concentreren op het vergroten van zijn bereik. Het platform heeft meerdere initiatieven gelanceerd om mensen zonder toegang tot bankdiensten te helpen. Dankzij deze inspanningen kunnen mensen snelle, snelle en veilige digitale betalingen ervaren. De transacties die met het SOL-token worden uitgevoerd, worden altijd gevalideerd met een proof-of-stake-algoritme.

In een recente ontwikkeling heeft crypto-activabedrijf Grayscale Investments aangekondigd dat de waarde van zijn Solana Trust aanzienlijk is gestegen. Gesterkt door de bull run van het SOL-token heeft de Grayscale Solana Trust een handelspremie behaald die 5,8 maal de tokenprijs van Solana bedraagt. Deze mijlpaal weerspiegelt de snelle groei van de institutionele adoptie van Solana.

Conclusie

Solana en InQubeta behoren tot de beste crypto’s die mensen op de huidige markt kunnen vinden. Deze munten dragen bij aan de waarde en het potentieel van een portefeuille en diversifiëren deze. Deskundigen hebben ook optimistische rendementen van de twee cryptocurrencies voorspeld, aangezien ze regelmatig inspanningen leveren om hun technologie en toegankelijkheid op te voeren.

Analisten wijzen op de focus van Solana op het voorzien in de behoeften van de bevolking zonder bankrekening, samen met het succes van Grayscale’s Solana Trust. Beide prestaties hebben de prijs ervan doen stijgen en ertoe bijgedragen dat meer mensen onder de hoede van cryptocurrencies zijn gekomen.

In het geval van InQubeta zijn experts van mening dat de frisheid van het model mensen aanmoedigt om door AI aangedreven investeringsmogelijkheden te verkennen. Met een intuïtieve interface helpt het startups en crypto-gebruikers bij te dragen aan een AI-revolutie.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.