Solana (SOL)
Persbericht

Solana’s WEN duikt bijna 50% terwijl nieuwe Memecoin bovenaan verschijnt

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Analisten zijn van mening dat memecoin-ICO’s dit jaar tot de meest lonende zullen behoren, en veel investeerders hebben al gevolg gegeven aan deze voorspelling. $WEN is één van de meest gebruikte ICO’s, maar de meme-munt heeft moeite om zijn basis te vinden in zijn retailfase. Er is een nieuwe meme-munt, Galaxy Fox, opgekomen in de crypto-ruimte, en deze staat op het punt de top te bereiken. $GFOX presenteert zichzelf als een betere ICO, met een grote kans om in de retailfase beter te presteren dan veel altcoins. De memecoin lijkt klaar voor marktsucces en wint interesse van topmarktspelers.

Galaxy Fox

Galaxy Fox is een opkomende meme-munt die een ongelooflijke voorverkoopbuzz genereert. Het lijkt erop dat de cryptomunt de volgende is die zal worden opgeblazen. Galaxy Fox heeft de aandacht van cryptostieren getrokken na een indrukwekkende ICO-prestatie. De meme heeft in de voorverkoop $3+ miljoen opgehaald en lijkt klaar voor meer.

De kenmerken van Galaxy Fox maken zijn poging om een topproject te worden haalbaar. De memecoin heeft een uniek thema, meerdere gebruiksscenario’s, voordelen uit het echte leven en tastbaar nut. Het heeft een Play-to-Earn-functie en andere financiële mogelijkheden voor gebruikers. Er wordt verwacht dat deze eigenschappen het voor altijd relevant zullen houden.

De ontwikkelaars van Galaxy Fox willen ervoor zorgen dat het cryptoproject voldoet aan de eisen en normen van de markt. Hierdoor kan $GFOX gedijen in het memecoin-ecosysteem. Galaxy Fox laat ongelooflijke vooruitgang zien op het gebied van de voorverkoop. Het heeft ongeveer 95% van zijn huidige tokentoewijzing verkocht en zou de mijlpaal van $4 miljoen moeten doorbreken voordat de volgende fase eindigt.

Met nog maar een paar fasen te gaan, is dit het beste moment om een aandeel te hebben in de voorverkoop van $GFOX, aangezien de prijzen naar verwachting exponentieel zullen stijgen in de retailfase. Vroege investeerders zullen het hoogste rendement behalen, dus wacht niet tot het in de detailhandel verschijnt – doe vandaag nog mee.

Naar de Galaxy Fox voorverkoop

Solana’s $WEN duikvlucht ondanks tokenburn

$WEN genereerde veel hype toen het de retailfase inging. De enorme airdrop van de memecoin naar meer dan een miljoen portemonnees zorgde ook voor veel aandacht en interesse. Over het geheel genomen heeft de marktactie van de meme-munt sindsdien niet veel opwinding veroorzaakt. $WEN kende begin deze week een scherpe prijsdaling na het verbranden van niet-opgeëiste tokens tijdens de driedaagse airdrop. Dit was ongeveer 27% van het totale aanbod van de meme-munt.

De gebeurtenis bleek een ‘sell the news’-scenario te zijn, omdat handelaren al voorbereid waren op de zuivering van de tokens. De meme-munt kreeg opnieuw een hit toen een walvisverkoper onlangs zijn positie verliet. $WEN handelt op 43% onder het dagelijkse hoogtepunt, volgens het persbericht, volgens Coingecko. Dit duidt op een verdere daling voor de nieuwe meme-munt. Veel beleggers willen hun posities opgeven omdat ze op zoek zijn naar meer winstgevende opties.

Het vooruitzicht van de op Solana gebaseerde meme-munt is niet opwindend. Dit komt door het gebrek aan gebruiksscenario en feitelijk nut. $WEN was van plan om te profiteren van de hype en adoptie te stimuleren, maar de marktdynamiek is daar voorbij gegaan. Beleggers zijn meer gefocust op projecten met langetermijnvooruitzichten, waardoor het minder waarschijnlijk is dat projecten als $WEN in de huidige markt zullen gedijen. Dit verklaart waarom veel beleggers hun posities verlaten.

$WEN kan nog steeds aanzienlijke rendementen opleveren als de markt aantrekt. Meme-tokens gedijen in een stabiele markt, en de Solana-memecoin zal geen uitzondering zijn. Analisten zijn echter van mening dat de mogelijke stijging van de $WEN langzaam zal plaatsvinden. Dit maakt het zoeken naar alternatieven een verstandige beslissing. Galaxy Fox blijft momenteel het beste alternatief, aangezien het zich in een winstgevende ontwikkelingsfase bevindt.

Conclusie

De hype rond Solana’s $WEN retaillancering verdween zo snel dat de meme geen blijvende indruk maakte. Experts voorspellen dat meer investeerders het project de komende dagen zullen verlaten als de prijsrichting weigert te veranderen. Galaxy Fox is momenteel de waardige ICO die $WEN kan vervangen en beter kan presteren. Het heeft de kenmerken van een succesvol cryptoproject en past bij de huidige marktdynamiek. Het voorverkooptoken is bestemd voor de top en vroege investeerders zijn bereid te profiteren van het succes ervan.

Lees hier meer over $GFOX:
Bezoek de Galaxy Fox-voorverkoop | Sluit u aan bij de gemeenschap


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.