pullixpb15
Persbericht

Spijt van niet investeren in Cardano (ADA) en Binance Coin (BNB)? Pullix Crypto heeft potentie om beide te overtreffen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Beleggers mijmeren vaak over gemiste kansen, vooral met munten zoals Cardano (ADA) en Binance Coin (BNB) die tijdens de bullmarkt van 2020/21 met 100x zijn gestegen. Momenteel, in de laatste stadia van zijn voorverkoop, biedt Pullix een nieuwe kans voor beleggers om in te stappen voordat het project van de grond komt. Laten we eens nader bekijken waarom dit project potentieel 100x winst kan opleveren in 2024.

Cardano (ADA) Voltaire Upgrade: Een Nieuwe Hoop voor Bestuur en Groei

Cardano veroorzaakte markt-FOMO in 2021 in de aanloop naar zijn langverwachte Alonzo-fork, die slimme contractfunctionaliteiten naar de blockchain bracht. Degenen die op het beste moment de markt betraden, zagen winsten van meer dan 10.000% terwijl Cardano op het punt stond Ethereum van de troon te stoten.

Echter, de Alonzo-fork werd een verkoop-na-het-nieuws-evenement toen de prijzen van Cardano kelderden in de dagen na de upgrade. Hoewel Cardano nog niet terug is op de hoogtepunt van 2021 van $3,00, toont Cardano bullish signalen aangezien het meer dan 100% is gestegen van $0,24 in oktober 2023 naar $0,50 vandaag.

Technische analyse toont aan dat $0,80 de belangrijke weerstandslinie is die doorbroken moet worden voordat Cardano een run kan maken naar zijn hoogste punt ooit. Een belangrijke katalysator die Cardano kan helpen deze weerstand te doorbreken, is de aankomende Voltaire-upgrade, die stemmen over bestuur naar de blockchain zal brengen.

Het is opmerkelijk dat Cardano nu een marktkapitalisatie heeft van $17,80 miljard, dus 100x rendementen zijn niet langer mogelijk voor de meeste beleggers. Daarom springen sommige vroege Cardano-houders op de voorverkoopkans van Pullix om nog een 100x te beveiligen door de afgeprijsde tokens op te pikken voor de officiële lancering later deze maand.

Binance Coin (BNB): Vorige Pieken en Regelgevingsuitdagingen

Het verhaal is vergelijkbaar voor Binance, dat in 2021 exponentiële groei zag als de leidende crypto exchange tijdens een door FOMO aangedreven bullmarkt. De Binance Smart Chain (BSC) werd ook gelanceerd in 2021, wat een DeFi-rage in gang zette omdat gebruikers nu token swaps met lage kosten konden uitvoeren en liquiditeit konden bieden via BSC’s PancakeSwap.

Binance bereikte een recordhoogte van $690 in mei 2021, wat een winst van meer dan 1.625% vertegenwoordigt vanaf een prijs van onder de $40 slechts enkele maanden eerder. Hoewel de prijs van Binance sindsdien is teruggelopen naar $300 vandaag, blijft de exchange de marktleider met een marktkapitalisatie van $43,50 miljard.

Echter, de dominantie van Binance kan onder druk komen te staan nu regelgevers wereldwijd beginnen te kraken op het gebrek aan naleving van de exchange. Binance heeft te maken gehad met regelgevende acties van het Department of Justice (DoJ), die de exchange een boete van $4 miljard hebben opgelegd en geëist dat Changpeng Zhao (CZ) aftreedt als CEO.

De tijd om levensveranderende winsten te maken op Binance is voorbij, maar er is een andere opkomende exchange die naar verwachting een vergelijkbare groei zal zien in 2024. Laten we dieper ingaan op de details van Pullix.

De Pullix Voorverkoop: Jouw Ticket naar de Volgende 100x Winst

Pullix is de handelsindustrie aan het verstoren door de beste aspecten van gedecentraliseerde (DeFi) en gecentraliseerde (CeFi) exchanges te combineren. Het eerste hybride platform in zijn soort zal gebruikers maximale veiligheid, liquiditeit en toegankelijkheid bieden.

Traders hoeven niet langer te kiezen tussen gedecentraliseerde exchanges met lage liquiditeit of gecentraliseerde exchanges met zorgen over veiligheid. Pullix biedt het beste van beide werelden, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor zowel handelaren als investeerders.

Pullix maakt KYC-vrije handel mogelijk voor zijn gebruikers. Dit betekent dat handelaren kunnen genieten van de voordelen van gedecentraliseerde handel zonder door langdurige en omslachtige verificatieprocessen te gaan. Alles wat nodig is om te beginnen met handelen op Pullix is een e-mailadres en wat crypto onderpand.

In tegenstelling tot traditionele exchanges, werkt Pullix op een winstdelingsmodel waar gebruikers die PLX-tokens houden een deel van de winst van het platform zullen ontvangen. Dit stimuleert gebruikers om hun tokens vast te houden en creëert een gemeenschap van langetermijnondersteuners voor de exchange.

De PLX-token is met 150% gestegen naar een huidige prijs van $0,10 nu Pullix het einde van het spannende voorverkoopevenement nadert. Degenen die de enorme runs van Binance en Cardano hebben gemist, hebben nog één laatste kans om in te stappen op de begane grond met Pullix.

Analisten merken op dat Pullix het potentieel heeft om gevestigde giganten zoals Binance en Coinbase te overtreffen vanwege zijn unieke functies en winstdelingsmodel. Met Binance dat meer dan 100x steeg toen het voor het eerst werd gelanceerd, mag het potentieel voor soortgelijke groei op Pullix niet over het hoofd worden gezien.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix zie de onderstaande links:

Bezoek Pullix 

Join De Pullix Communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.