Starknet
Persbericht

Stacks (STX) en Tron (TRX) behouden een stabiel momentum, kan deze nieuwe meme-munt hun traject evenaren?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  1. Stacks (STX) heeft de beleggers de afgelopen maand enorme rendementen opgeleverd.
  2. Tron wordt gestaag de meest gebruikte cryptocurrency voor online transacties.
  3. Nugget Rush is een nieuwe altcoin met uitstekende functies, zoals Play-to-Earn-gaming.

In de snel veranderende wereld van vandaag is iedereen op zoek naar de beste crypto-investering om enorme rendementen te behalen. De best presterende munten van deze maand zijn Stacks en Tron. Stacks (STX) verbetert de mogelijkheden van Bitcoin zonder de kerneigenschappen ervan te veranderen, waardoor aanzienlijk potentieel kapitaal wordt ontgrendeld. Tron is een andere coole cryptocurrency die samenwerkt met marktleiders als Samsung en Opera om hen diensten te verlenen. Het heeft onlangs ook BitTorrent overgenomen, een populair platform voor het online delen van bestanden.

Maar als je naar het bredere plaatje kijkt, is er een nieuwe munt die aansluit bij het potentieel van Stacks en Tron. Deze cryptocurrency wordt Nugget Rush (NUGX) genoemd en heeft een uniek online spel waarmee gamers echt geld kunnen verdienen. Dit concept wordt erg populair omdat nieuwe ICO-projecten op hetzelfde concept worden gelanceerd. NUGX heeft een voorsprong op anderen omdat het vroeg begon en in de lopende voorverkoop al meer dan $2,7 miljoen heeft opgehaald.

Laten we meer details over elk van hen bekijken en waarom ze een grote investeringsmogelijkheid zouden kunnen zijn voor vroege investeerders.

NuggetRush Kopen

Stacks is hier om de toekomst van Bitcoin-integratie te bouwen

STX is de belangrijkste cryptocurrency die wordt gebruikt in het Stacks-netwerk. Het heeft veel voordelen, zoals het mogelijk maken van slimme contracten voor Bitcoin en het vervolgens belonen van de mijnwerkers. Het stelt houders ook in staat Bitcoin te verdienen via een proces dat Stacking wordt genoemd. Wanneer u apps op het netwerk gebruikt, betaalt u een kleine vergoeding in STX. Deze vergoeding gaat naar de mijnwerkers die werken aan het onderhouden en updaten van het netwerk.

U kunt uw Stacks ook minimaal 1 jaar vasthouden om extra 10% beloningen in Bitcoin te ontvangen.

U kunt uw STX-tokens gebruiken op online NFT-marktplaatsen, DeFi-apps en domeinnaamregistreerders. Momenteel bedraagt de prijs van STX $2,87, wat een stijging van 68% in de afgelopen maand betekent. Dit maakt het de beste crypto om te kopen voor verdere winst. De eerste versie werd begin 2021 gelanceerd en maakte de afwikkeling van transacties met Bitcoin mogelijk en introduceerde de Clarity-taal voor veilige contracten.

De grote upgrade, bekend als de Nakamoto-release, zal belangrijke functies introduceren die Stacks als Bitcoin-laag verbeteren. Deze omvatten een gedecentraliseerde, tweerichtings Bitcoin-koppeling voor het verplaatsen van BTC in en uit de laag en snellere transacties tussen Bitcoin-blokken. Deze upgrade zal Bitcoin op een betrouwbare manier tot een volledig programmeerbaar bezit maken.

TRON maakt een gedecentraliseerd netwerk mogelijk

TRON (TRX) is een cryptocurrency die op zijn blockchain-netwerk werkt met als doel een gedecentraliseerd internet te creëren. Het is in principe gemaakt om ervoor te zorgen dat gebruikers zelfstandig gegevens kunnen opslaan en publiceren zonder afhankelijk te zijn van andere platforms. Wat dit een goede cryptomunt maakt om te kopen, is de focus op het creëren van een gedecentraliseerd entertainment-ecosysteem. Op deze manier kunnen alle makers van inhoud meer controle krijgen over hun werk en beter betaald worden.

Gebruikers kunnen TRX gebruiken om voor transacties te betalen, deel te nemen aan DAO’s voor memecoin-beheer en te communiceren met DApps. Bovendien kan TRX worden verhandeld op verschillende cryptocurrency-beurzen, waardoor beleggers over de hele wereld liquiditeit en toegankelijkheid worden geboden. TRON blijft doorgaan met zijn visie op een gedecentraliseerd internet. Met een groeiende gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers blijft TRON een prominente speler in de cryptocurrency-ruimte. De huidige DeFi-muntprijs is $0,137 en zal naar verwachting de komende weken meer rendement opleveren.

Nugget Rush verandert de virtuele gamingindustrie

NUGX is een nieuwe altcoin om op te letten, met de nadruk op real-world nutsbedrijven zoals P2E-gaming, NFT-staking en geen belastingbeleid. De game heeft een virtuele mining-omgeving waar spelers plezier kunnen hebben door het veld te graven en verborgen goud te vinden. Zodra u in-game activa begint te verdienen, kunt u deze later inwisselen voor echt goud. Op deze manier kun je geld verdienen door je vaardigheden te laten zien op het gebied van online gamen.

Het geeft ook 20% APY aan degenen die hun NFT-collecties op hun online marktplaats inzetten. Hier kunt u de populaire NFT-artikelen zonder extra kosten kopen, verkopen of verhandelen. U hoeft ook geen belastingbedrag te betalen voor het kopen of verkopen van de NUGX-tokens. Op deze manier kunt u 5% extra kosten besparen, zoals die door andere cryptocurrencies op de markt in rekening worden gebracht.

De huidige prijs van deze munt is $0,019, waardoor deze voor elke belegger toegankelijk is. De voorverkoop is live in de lanceringsronde en heeft onlangs een investering van $2,8 miljoen overschreden. Omdat er een enorme haast is om deze door de gemeenschap aangestuurde memecoin te bemachtigen, kunnen vroege investeerders enorme winsten behalen zodra deze live gaat.

NuggetRush Kopen

Kortom

Terwijl Stacks (STX) en Tron (TRX) hun gestage reis voortzetten, zijn alle ogen nu gericht op Nugget Rush. Beleggers kijken gretig toe terwijl de cryptowereld ups en downs vertoont om nieuwe kansen en potentiële winsten te vinden. Met zijn unieke eigenschappen heeft Nugget Rush de kans om zelfs Stacks en Tron te overtreffen.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.