Borroe Finance
Persbericht

Starknet en optimisme bieden bullish potentieel; $ROE betreedt de mix met unieke voorverkoopmogelijkheden

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Starknet (STRK) en Optimism (OP) hebben de laatste tijd elk aanzienlijke winsten geboekt dankzij de aandacht die ze hebben gekregen van institutionele spelers. Als gevolg hiervan zijn deze tokens naar voren gekomen als opvallende artiesten op de altcoins-markt. Op dezelfde manier laat Borroe Finance ($ROE) positieve prestaties zien en een kans om winst te maken via de voorverkoop.

Laten we eens kijken wat er achter de opwindende prijsactie van deze topcryptomunten zit.

$ROE Tokens Kopen

Starknet komt bijeen terwijl de Bulls opnieuw opduiken: wat nu?

Nadat de beren op 27 april de Starknet (STRK)-markt verlieten, vertoont het actief sindsdien een stijgende lijn. Het vertrek van verkopers resulteerde in de verbeterde prijsontwikkeling van STRK in mei, wat de laatste tijd een belangrijke bron van aantrekkingskracht is geweest. Beleggers die na het dieptepunt naar Starknet zijn gesprongen, hebben opmerkelijke winsten behaald uit het daaropvolgende herstel.

Starknet (STRK) beschikt momenteel over een handelsvolume van meer dan $100 miljoen, een stijging van $20 miljoen ten opzichte van de eerste roundup. Het heeft een aanzienlijk marktaandeel van 978,86 miljoen dollar in de gehele miljardenindustrie en staat op de 84e plaats op de lijst van digitale activa. Dankzij zijn recente prestaties heeft Starknet (STRK) aanzienlijke aandacht getrokken van investeerders in het cryptolandschap.

Starknet (STRK) won 11,4% ten opzichte van de initiële marktwaarde van $1,22 op 1 mei, en steeg tot $1,36 op 5 mei. Nu de stieren zich hergroeperen, verwachten experts de komende dagen verdere stijgingen van de STRK-prijs. Deze verwachting heeft geleid tot een voorspelling dat Starknet (STRK) $1,59 zal bereiken, een stijging van 16,9%.

Optimisme krijgt opwaarts momentum na de investering van a16z

Venture Capital a16z heeft naar verluidt meegeholpen aan de razernij van de bullmarkt en heeft een aanzienlijke positie gekocht in het Ethereum Layer-2-netwerktoken Optimism (OP). Concreet heeft a16z onlangs $90 miljoen geïnvesteerd in Optimism (OP), wat een signaal is van institutionele interesse in de altcoin. De tokens blijven twee jaar geldig, wat de uitgebreide interesse van het bedrijf in Optimisme (OP) laat zien.

Een vertegenwoordiger van Optimism (OP) uitte zijn enthousiasme over de investering en gaf toe dat het netwerk steeds sterker werd. Verwacht wordt dat het smeden van een partnerschap met durfkapitaal als a16z uiteindelijk de zichtbaarheid van Optimism en, in feite, de waarde van OP zal vergroten. Net als bij a16z verwierf een andere anonieme koper op 7 maart 19,5 miljoen OP-tokens ter waarde van ongeveer $90 miljoen.

Het optimisme (OP) steeg tussen 1 en 5 mei met 14,6% van $2,53 naar $2,90. Experts zijn van mening dat het Optimisme (OP) de komende dagen hoger zal blijven en mogelijk $3,50 zal breken. Deze projectie zal neerkomen op een stijging van 20,6% van de huidige waarde van Optimism (OP).

Borroe Finance sluit zich aan bij de lijn met lucratieve voorverkoopmogelijkheden

Borroe Finance ($ROE) biedt een ongebruikelijke kans om zich in de voorverkoop te wagen voor aanzienlijke winsten. Sinds zijn debuut op de altcoins-markt is Borroe Finance ($ROE) een best presterende nieuwe ICO-munt geweest, die verschillende top-altcoins heeft overboden. Dit succes is te danken aan de aandacht die het heeft gekregen van investeerders uit de hele cryptosector.

Borroe Finance ($ROE) is een marktplaats gecombineerd met AI- en blockchain-componenten om het fondsenwervingsproces in het Web3-domein op te schalen. Dat wil zeggen dat Web3-gebruikers nu onbeperkt toegang kunnen krijgen tot fondsen, dankzij het scherp geprijsde NFT-platform van Borroe Finance, waar deelnemers toekomstige inkomsten kunnen inruilen voor contant geld.

Bovendien biedt de voorverkoop ervan een belangrijke kans voor beleggers om $ROE tegen een goedkope prijs te verwerven voordat de notering na de beurs hausse maakt.

Borroe Finance ($ROE) heeft 100% gewonnen op de bèta-voorverkoopfasewaarde van $0,01, waarbij $ROE nu wordt verhandeld tegen $0,02 in de vijfde en laatste fase. Na 74,59% van zijn toewijzing te hebben verkocht en meer dan $4,5 miljoen te hebben opgehaald, is het duidelijk dat Borroe Finance ($ROE) de voorverkoop bijna heeft afgerond. $ROE sluit deze fase af op $0,025, een stijging van 25% ten opzichte van de huidige waarde, gevolgd door zijn DEX-debuut.

Lees hier meer over Borroe Finance ($ROE):
Bezoek de Borroe Finance voorverkoop | Word lid van de Telegram-groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.